Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola8888

teściowo teściowo ty stary rowerze...

Polecane posty

jak na ciebie patrzę to cholera mnie bierze!!! żatargi, żale, śmieszne epizody... podoba się? pisać...

Gość adfokatka
osz kurna. ale się wstrzelilas autorko. moja jutro przyjezdza....mam ochotę kląć w niebogłosy. Dowiaduje sie z tygodniowym wyprzedzeniem zaawsze i caly tydz chodze wku.wiona.

Gość adfokatka
ona mnie nie lubi, a ja jej- rzecz jasna. olewa jak mówie jak dzieci chce wychowac, ona wie najlepiej!!!! mowi, ze opiekunki do dzieci tylk owyrodne matki biora. dziecko musi byc przy matce! ciemnogrod normalnie.

Gość mwe544
w stodole na dole na bojowisku nie umiał tańcować dostał po pysku Wiedziała matka, wiedział i ojcjec daj buźi bużiochny bo ładnychłopiec

Gość adfokatka
neidługo sie przeprowadzamy. pewnie tylko czeka, zeby wziac wtedy urlop i nam "pomagac".

Gość adfokatka
z tych w miare śmiesznych rzeczy, to jak jej powiedzialam, ze bede musiala kojec dla dzieci kupic, zeby mi sie po domu nie rozchodzily- spojrzala sie na mnie i poweidziala, ze chyba zglupialam. Ona miala na mysli kojec- klatke dla psa!!!

ja z moja mieszkam :/ a smieszne to ze gada ktoregos dnia walne i da mi spokój

Gość taka jednaaaaaa.
ja tez nie lubie swojej przyszłej tesciowej... jest marudna, upierdliwa i mysli ze wszystko wie najlepiej ....

Gość taka jednaaaaaa.
wiem wiem - tego sie najbardziej obawiam.. :D i wydzwania: Ewcia, kiedy do mnie na kawke przyjedziesz ??? a ja tylko szukam jakieś wymówki :D

Gość a ja nie lubie swojej synowej
kilka razy dałam jej w pysk.

jak bylabys taka jak moja tesciowa to bym oddala, co innego jak mialas racje

Gość nie tesciowa....
oj zeby tak wasi faceci wiedzieli jak "kochacie" ich matki :O ale na pocieszenie powiem wam, ze wy tez kiedys bedziecie tesciowymi :D

Gość adfokatka
haha niech moje synowe trzesa portkami. ale bede sucz. hłe hłe

taka jednaaaaaa. moja tez taaaaaka dobra... a jak dopierdoli to w piety idzie, na spowiedzi przedslubnej ksiadz kazania mi nie dal to do mnie a moze ty z ksiedzem???(spalas w domysle ) a teraz ze mna nie rozmawia bo wczoraj u znajomej dzieci pilnowalam, a rano do mamy pojechalam i jak wrocilam to na ogrod nie pobieglam sie z hrabianka przywitac

Gość adfokatka
moj facet wie doskonale jaki mam do niej stosunek. az tak mnie skreca, ze nie moge tego ukyc :P

oj wy durne, durne baby z dwojga zlego to chyba lepsze,,,, na meza zlego slowa nie moge powiedziec ale tesciowka nadrabia...

nie tesciowa.... moj wie ze jej nie lubie i wie tez dlaczego... mam nadzieje ze nie bede taka jak moja....

Gość taka jednaaaaaa.
uuu moja dla mnie nie jest taka wredna... tylko jest taka wszystko wiedzaca najlepiej, jak cos nie tak zrobie jak ona uwaza to juz zle, jak mam inne zdanie od niej to tez zle... i wiem ze jej sie to nie podoba ze jej nie przytakuje tylko mam inne zdanie i obgaduje mnie po kątach ale mam to gdzieś ..

moja sama plotki rozsiewa, nie bardzo mamy kase a ta opowiada, ze bedziemy dom budowac itp///

Gość adfokatka
wyobraźcie sobie, ze ona zrobila "swoje" poprawiny naszego wesela- dla gości ze strony męża. dodam, ze oczywiscie wszyscy byli zaproszeni na te własciwe poprawiny.

Gość huncwalyrka
swoje haha

my mielismy 50 os na weselu i 62but wódki, a ta w NIEDZIELE po weselu do nas tak "no, dokupicie wodki i zrobicie dzisiaj poprawiny" a wesele rzecz jasna jednodniowe planowane bylo, myslalam ze krew mnie zaleje, maz lagodnie ale jasno dal do zrozumienia zeby spadala ze swoim pomyslem...

Gość współczuję Wam
niegramotne jesteście i macie problem... niestety, błyskotliwych niewiast z każdym rokiem ubywa...

Gość adfokatka
co w tym niegramotnego??