Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kedlaw

słowo kocham Cię

Polecane posty

Gość kedlaw

Jesteśmy w wolnym związku i mamy już swoje przejścia .Poznałem wspaniałą kobietkę i jesteśmy z sobą 8 miesięcy z czego 7 mieszkamy razem.Mamy do siebie zaufanie ale jedno mnie dręczy i proszę o radę tylko PANIE.Po jakim czasie znajomości mówicie swojemu chłopakowi ,że kochasz go .Ja jak do tej pory nie usłyszałem tego z jej ust.Czy to jest normalne w naszym przypadku???????Pozdrawiam i czekam na opinię PAŃ

Cóż, ja raz po ponad rocznym związku usłyszałem, "kocham cię, ale nie możemy być razem". Może jednak nie narzekaj. :classic_cool: A sam to kurwa nie łaska? :o

Wiesz co to zalezy...kazdy zwiazek trzeba traktowac indywidualnie a z doswiadczenia wiem ze lepiej poczekac niz za szybko to powiedziec. Piszesz ze jestescie po przejsciach, wiec moze ona sie troche boi.....a moze czeka na te slowa z twoich ust :)

Gość kobiety i tak narzekają
Myrek dobre to było :classic_cool:

Gość kedlaw
Do Myrevin .Zapomniałem dodać i wynikło wielkie zamieszanie,ale już dawno powiedziałem i często powtarzam na każdym kroku ,że kocham ją i nie tylko słowem ale i czynami .

Aj to nie wiem o co tej dziewczynie chodzi...Poczekaj cierpliwie a moze po prostu z nia pogadaj i wprost zapytaj co ona di ciebie czuje

Gość moja córka miała racje
"kocham cię, ale nie możemy być razem" to brzmi jak "zostańmy przyjaciółmi" :o

powiedz jej to ze nie uslyszales od niej jeszcze tego i musisz sie upewnic w uczuciach, jak kocha to zrozumie

Gość kedlaw
Jestem w pracy i wysłałem sms-ka ,że kocham Cię .Dostałem zwrotnego z tekstem ( proszę ciebie bez takich mi tu...,) załamka totalna

Gość kilka razy ??
współczuję Ci

;/ kurde, dziwna sytuacja bo skoro nawet ze soba mieszkacie..a mieszkanie ze soba to juz jakies zobowiazanie i przywiazanie :p porozmawiaj z nia :) powiedz ze ci po prostu przykro ze ona tego nie mowi bo tobie na niej zalezy...i mysle ze dojdziecie do porozumienia :) ale to jednak nie jest normalne...ja po takim czasie np. juz wiedzialam ze to on :) i mowilam 'kocham cie'