Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była kochanka11

Co napisać do żony byłego kochanka?

Polecane posty

Gość była kochanka11

Chcę napisać żonie kochanka, dać jej do zrozumienia, że jej mąż się puszcza. Ja już z nim nie chcę, a on ciągle mnie namawia na seks. Zrozumiałam, że popełniłam wielki błąd wpieprzając się w życie tej pięknej kobiety - nie wiem, czemu on ją zdradza, widziałam na nk jej zdjęcia, jest po prostu piękna... i on mówi, że ją kocha. Już kiedyś, wiele lat temu odkryła nasze rozmowy na gg i zadzwoniła do mnie, ale byłam młoda i głupia i nie wiedziałam co powiedzieć. Co mi radzicie? Żal mi tej kobiety, naprawdę...

Gość a mi jest
ciebie zal

Gość odpusc sobie pisanie
to juz nie twoja sprawa

Gość tak calkiem normalna jestes?
nie mozesz faceta kopnac w d....e,wiezi cie ?

Gość u mnie bylo inaczej
a myslisz ,ze on sie zmieni ? Zalezy, czy jego zona chce to wiedziec, czasmi lepiej zyc w nieswiadomosci. Nie wiem, w koncu to nie twoja sprawa, a co myslisz ,ze ona Ci podziekuje, ze uwiodlas jego meza ? Ciezko powiedziec.

Gość kokita
ty idiotko nic jej nie pisz, przestan sie pieprzyc z tym dupikiem, namawia cie bo wie ze jestes pusta, a co ty wlasnego znadnia nie masz by powiedziec NIE! tylko bedziesz pisac do jego zony? Jestes zdzira i tyle

Gość ja ci odpowiem podobnie
zostaw to w ch.j nie twoja broszka, ty se juz z nim wygzilas, ona sygnaly miala, moze tak jej dobrze - moze ma kase i swojego osobistego kochanka

Gość była kochanka11
Mnie też jest siebie żal, bo przecież puszczałam się z żonatym - bo kochaniem się tego nie można nazwać. Ale przynajmniej bardzo teraz żałuję i nigdy więcej nie popełnię tego błędu. Oglądając jej zdjęcia, poczułam do niej wielką sympatię i współczucie. I wkurza mnie, że on mnie ciągle nagabuje, nie wiem jak się go pozbyć z mojego życia...

Olej go, nie niszcz mu malzenstwa.

Gość a czemuuuuuUU
jej wspolczujesz? To Ona powinna wspolczuc Tobie. Ona jest DAMa a ty latawica. bleeee

A co miałabys napisać? Jednyne co przychodzi na myśl to: Twój mąż zdradzał Ciebie z puszczalską kurwą ... Jeśli niby Ciebie tak prześladuje, a Ty niby nie chcesz to ciekawe dlaczego, aż tak się interesujesz... Szkoda, że jak rozkładałaś nóźki bądź klękałaś to nie było Tobie żal...

A co Ci da to że do niej napiszesz? Rozgrzeszenia od niej nie dostaniesz, jedynie całkiem zrujnujesz im małżeństwo. Nawet jeśli powiesz, to przecież facet i tak się nie zmieni. Szkoda tylko że wcześniej nie pomyślałaś o konsekwencjach, bo teraz to już za późno.

Gość mlodziutki
napisz jej na nk, że rżnęłaś jej męża

W sumie... skoro kobieta się, to dlaczego facet nie może się "puszczać" Co prawda brzmi to dość... dziwnie?? ;) ale widocznie i do tego będę się musiał przyzwyczaić. :) Co do samego tematu [nie mam nic do napisania] :)

Gość olevajka
co za szmata? najpierw pierdoli sie z zonatym facetem a potem chce ofiare z siebie zrobic i zarazem matke milosierdzia mowiac zonie ze pierdolila sie z jej mezem-zalosna pluskwo nierozpierdalaj komus zycia oj obys ty poznala takiego faceta ktory bedzie cie zdradzal obys ty poznala smak bolu i rozpaczy za to co zrobilas tej kobiecie

Gość kobiety to provo
spokojnie;) uwaga na ciśnienie przy tych upałach:D to pisze dzieciak albo jakaś zdradzona zagubiona kobieta:D kochanki nie mają takich problemów;)

Gość była kochanka11
To nie prowokacja... może kochanki nie mają takich dylematów, ale zapewniam, że byłe kochanki - mają. Jednak już zdecydowałam, że nic nie będę jej pisać na nk. Tylko jak jej mąż jeszcze raz wyskoczy z propozycją seksu, to dam mu ostrzeżenie, że jeśli będzie dalej mnie niepokoił, to powiadomię jego żonę. Ja się naprawdę zmieniłam i nie uznaję już seksu z żonatym ani nawet seksu bez zobowiązań. Jak już pisałam, byłam młoda i naiwna jak go poznałam, i zamotał mi w głowie. Zgadzam się z najgorszymi określeniami, jakie na mnie rzuciliście, bo to było naprawdę kurestwo. Tylko że ja nigdy więcej tego błędu nie popełnię.

Gość olevajka
niewiem czy to provo,?ale jakos zal mi sie tych literek zrobilo ,kochanko jak dasz mu odzew jaki kolwiek to on uzna to za zachente taki chwyt nie ma szans ale szanse ma totalna ignorancja typka olevajka i udowodnienie draniowi ze stac cie na samotnego bez zobowiazan wobec drugiej kobiety,poznaj faceta samotnego poukladaj swoj swiat normalnie i zapomnij o tym co zrobilas tamtej niewinnej kobiecie,zapomnij ze skurwiel zdradzajacy zone kiedykolwiek istnial.nie mam prawa cie oceniac ,nie ja od oceny jestem wszyscy popelniamy bledy jestesmy tylko ludzmi