Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamaica91

jaki macie styl ubierania sie?

Polecane posty

Gość jamaica91
ja tez nie lubie duzo bizuterii ale akureat korale sa minimalistycznym dodatkiem czesto uzywam ich zeby ozywic sroj poniewaz uwielbiam czarne ubrania ogolnie stonowane kolory

Gość jamaica91
mi udalo sie dzis kupic pierscionek taki kwiat bialy ze zlotymi refleksami taki dosyc duzy ale nie moglam sie oprzec

tez dzisiaj kupilam zajebista zmijke :classic_cool: ale przymierzalam w ciagu dnia, chyba palce byly lekko opuchniete, bo teraz jest troszke za luzny, m=bede musiala dac do zmniejszenia

Gość jamaica91
ja kupilam taki ktory sie reguluje pewnie to podrobka ale strasznie mi sie podobal kupilam tez 4pary korali jednym slowem zaszalam a co sadzicie o torebkach z fredzlami? ja dzis taka kupilam ale je odcierlam srednio mi sie to podoba ale taka torbe chcailam wiec sama ja przerobilam i jeszcze drugie pytanie co sadzicie o tym ze buty oi torebka powinny byc trego samego koloru stosujecie sie do tego?? ostatnio cvzytalam na stronie o modzie ze juz nie stosuje sie tej zasady.

juz dawno sie tego nie stosuje, ale ja ciagle nie ubralabym kremowych sandalkow i zimowej czarnej torby :)

Gość pani zielona
Nadmieniam, że z zapałem odbywam piesze pielgrzymki na dworzec PKP w Zgorzelcu, gdzie wślizguję się pod lokomotywy spalinowe i zlizuję smar z ich tylnich osi, czując z rozkoszą jak tłuczeń podtorowy wbija mi sie w zwieracz odbytu

nie znosze fredzli, tak 0przy torebkach, jak i przy ciuchach. ja nie lubie korali, wole wisiorki jakies ladne.'' jesli chodzi o kolor butow i torebek, to rzeczywiscie na co dzien ja sie do tego nie stosuje, to trzeba po prostu umiec wyczuc co do czego bedzie pasowalo.ale jesli chodzi o jakies takie bardziej oficjalne sytuacje, to uwazam, ze klasyczna elegancja, taka stonowana, jest najbezpieczniejsza. i co wazne, ponadczasowa, bo tak jak moda sie zmienia, tak pewne kanony sa zawsze aktualne.

Gość jamaica91
no wlasnie jest jakas bariera haha ale ja staram sie poprostu nie kupowac kolorowych toreb i tak wiekszosc mam czarnych i buty tez czarne albo granatow e w kazdym badz razie ciemne

Gość entkastudentka
nie lubie frędzlów torebki: 2 czarne, brązowa, czerwona, kremowa

Gość jamaica91
ja rowniez dlatego je usunelam kojarzy mi sie to z jakims country etc ogolnie ble wole bez takich dziwactw

Gość jamaica91
Wystukuję na moim telefonie numer do poradni psychiatrycznej, celnie plując w klawisze pestkami dyni

Ja mam duzo torebek i sporo butow, ale na przyklad do brazowych sandalkow staram sie ubierac zlota torbe albo czasami filetowa ze zlotym paskiem w zaleznosci jak jestem ubrana.

Gość jamaica91
ja mam 5malych czarnych torebek 1mala brazowa 2 duze zarne 1 duza brazowa camel 1 czarno bordowa 1koszyk 1 typu worek fioletowa jedna taka do trzymania brazowa do tego buty 6 czarnych 1 szare 2brazowe 1 ciemny blekit 1 biale

Gość entkastudentka
Ja mam od jakiegoś czasu zasadę że nim coś kupię zastanawiam sie gdzie to założe i w ten sposób nie kupiłam wielu pieknych rzeczy ktore by tylko lezaly w szafie, aczkolwiek czasem moj instynkt mnie zawodzi i kupie takie cos :( :P A wy tez tak macie?

Gość jamaica91
czesto i pozniej zaluje ze moglam kupic cos innego co by mi sie przydalo alke lubie takie male szalenstwa gdy kupje to co mi sie podoba a i tak tefgo nie bede nosuc taka mam ze szpilkami

Gość jamaica91
lubicie nosic szpilki?/

Gość jamaica91
ja uzywam tylko troche pudru w ziumie teraz nie zbyt czesto bo jest upal zreszta mam ciemna karnacje wiec nie musze nakladac tapety mam problem z cera wiec mocny makijaz odpada uzywam pudru dla osob z tradzikiem etc odciaza troche skore i odrobina brazu na policzki zeby kosci policzkowe podkreslic dobrze wytuszowane rzesy cieni nie uzywam bo jkos nie wygladam z nimi naturalnie

Gość entkastudentka
lekki podkład, szminka

Gość entkastudentka
wolę szersze obcasy, szpilki rzadko

Gość FREEpalestine
mam styl ubierania troche jak Alexa Chung ona cala jest boska, kocham jej styl i jej wlosy

Gość jamaica91
ja rowniez wolae szersze bo sa wygodne szpilki na specjalne okazje mam 174 wiec nie musze ale lubie:) a moze wy macie jakies rady jesli chodzi o makijaz dla ciemnej karnacji brazowe oczy?? jakie cienie?

Gość jamaica91
Alexa Chung faktycznie ma swietny styl ja lubie kate mos i ole szwed tzn ich styl mam podobna figure do oli z tym ze mam mniejszy biust.

Gość entkastudentka
też mam taka karnację i oczy, ale nie znam się :D

Gość FREEpalestine
po inspiracje na makijaz zerknij na you tube pelno filmikow o tym polecam filmiki Lauren Luke, dziewczyna w tym momencie jest w czyms w stylu guru od make up'a, moze bedzie miala filmik o makijazu dla ciemniejszej karnacji