Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamaica91

jaki macie styl ubierania sie?

Polecane posty

Gość jamaica91
http://lanneuworld.files.wordpress.com/2010/01/alexa-chung.jpg 1 i 3 najbardziej lubie. ja jestem mulatka mam troche jasniejsza karnacje niz ona i ciezko u mnie z doborem cieni dlatego aby wygladac naturalnie makijaz ogranicam do minimum czasami malinowe cienie albo jakies ciemne lub jasne polyskujace

Gość Hyliex
Ja uwielbiam kobiecy styl, wysokie buty muszą być:koturny albo szpilki. Ogólnie preferuję styl codzienny z elementem elegancji. Np. jeansy-rurki, luźna bluzka i szpilki, no i oczywiście pojemna torba. Kolory najlepiej : czarny, szary, biały... ;)

Gość jamaica91
nie ma wciecia w talii takiegie znacznego ale uwazam ze jest ladna kobietka:) widze wlasnie ze rowniez ma cieple cienie musze poeksperymentowac:)

Gość jamaica91
polemizowalabym teraz wygladam tak jak ona zima mam jasniejsz a skore no chyba ze to moja opinia bo inni nie widza tego ze jestem "blada"

Gość jamaica91
oceniam jesli chodzi o to jak widzialm ja w tv moze to swiatla itp bo na zdjeciu faktycznie mamy taki sam odcien

Gość FREEpalestine
zastanawiam sie czy nie rozjasnic sobie troszke wlosow na koncowkach tak jak ona takie jakby sztuczne, dlugie odrosty ;) styl tzw. 'make my roots' :D

Gość jamaica91
no wiesz reaczej z tonba nie bede o tym dyskutowac:)

Gość jamaica91
mulaci maja to do siebie ze maja dosyc jasna karnacje nie sa az tak ciemni jak afroamertkanie moze nie rozrozniasz tych 2pojec

Gość FREEpalestine
Alexa Chung ubiera sie czesto jak toyboy, to prawda ale to wlasnie w niej jest fajne, ze nie podkresla namolnie swojej seksualnosci, mimo iz jest bardzo sexy

alexa, z tego co widze na zdjeciach, ma normalna karnacje, nawet nie ciemna, wiec jesli jestes jasniejsza niz ona, to mowie, ze wyjatkowo jasna mulatka jestes.

Gość FREEpalestine
* tomboy oczywiscie nie toyboy :P

Gość jamaica91
J Alba tez jest mulatka a jest jeszce jasniejsza . czytakj ze zrozumieniem napisalam ze w tv wydaje sie ciemniejsz a i ma niektore zdjecia na ktorych jest ciemna na innych jqasna zalezy od swiatla i retuszu zreszta never maind http://vogueidea.files.wordpress.com/2008/06/kate_moss.jpg

Gość jamaica91
tzn? ja nie stylizuje sie na kate moss poprostu lubie jej figure do mnie taki styl nie pasuje niestety.

Gość jamaica91
mozliwe. ale akurat aleksandra tak , zrestza mysl c o chcesz raczej wiem kim sa moi rodzice i nie wmowisz mi ze nie jestem kim jestem wiec nie widze powodu do rozprawiania nad tym

Gość jamaica91
spoko.

Gość jamaica91
tak jak pisalam odcien skory zalezy od oswietlenia i stopnia przeroblki zdjec

kurwa, hahahah, jamaika :D:D:D nie rozsmieszaj mnie :O napisalam tylko, ze wyjatkowo biala jakna mulatke jestes, a ty od razu ze nie wmawiaj kiim jestes :O mam w dupie twoje korzenie :O

Gość jamaica91
vice versa :)

Gość jamaica91
a jesli chodzi o torebki wolicie duze pojemne czy lepoej male zgrabne??