Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamaica91

jaki macie styl ubierania sie?

Polecane posty

Gość entkastudentka
może Jamajka jest z Jamajki :D

Gość entkastudentka
duże pojemne, tylko na wieczorne wyjscie mala zgrabna

Gość jamaica91
nie spinam sie moze to tak odebralas ale nie spinam sie:) kazdy ma swoje zdanie

Gość jamaica91
niestety nie z jamaiki ale tez z fajnego miejsca co prawda urodzilam sie w polske ale korzenie mam gorace:) ja ostatnio przerzucilam sie na male bo w te pakowne za duzoo pakuje i pozniej ciezko jest:)

Gość jamaica91
a co powiecie o cwiekach ale nie takich w stylu emo etc tylko takie jak sa np w rzymiankach takie swiecace?/

Gość entkastudentka
mam jedne buty z ćwiekami, ale raczej jestem na nie

Gość jamaica91
a czy jest jakas rzecz dodatek czesc stroju bez ktorej czyujecie sie jak bez reki ?? ja np nie potrafie wyjsc bez torebki i bizuterii czuuje sie wtedy wrecz gola:) moze to proznie zabrzmi ale lubie sie stroic

Gość entkastudentka
ja zawsze mam kolczyki, bo jak się denerwuję to sie nimi bawię, a tak to nie mam za co chwycić żeby rozładować napięcie :D

Gość jamaica91
a jakim wyjatkowym zakupem mozecie sie pochwalic? ja chusta z super materialu delikatny takie ze zlotymi akcentami

Gość jamaica91
ja uciekam dziekuje wam za rozmowe moze uda nam sie jeszce kiedys nagadac o modzie i upodobaniach:) pozdrawiam!

Gość entkastudentka
okulary, zajebiste oprawki, dałam 500zł (280 oprawki+220 szkła)ale wyglądam genialnie

Gość jamaica91
a co powiecie na platformy z niebotycznymi pbcasami?? ja sosbiscie mowie nie chyba bym sie zabila

Gość jamaica91
jest tam ktos??

Witam Mi się ostatnio odmienił gust ze sportowego(jak sobie teraz przypomne jak kiedys chodzilam to mnie cos bierze:D ) wszelkie bluzy z karturem,sportowe podkoszulki z nadrukami wywaliłam:D teraz wybieram rzeczy bardziej eleganckie,kobiece czyli tak aby na mój widok każdy myslał że jestem ułożona i elegancka :) Klasyczne jeansy,baleriny,szpilki,delikatne sweterki w stonowanych kolorach,żakiety itp :) uwielbiam duże torebki bo zawsze noszę dużo rzeczy:D nie trawie wszelkich "lateksowych" ubrań:o oraz futer,panterek, tygrysków,wężowej skóry i podobnych:o oraz stylu "dyskotekowego" :o nie wspominając o wszelkich jeansach z aplikacjami, brokatem frendzelkami butach na platformach i tych wstretnych gladiatorkach i rzymiankach które były w modzie tego lata:o

Gość młoda Dita
Macie racje, że styl nie formuje się w przeciągu jednego dnia, ale kilku miesięcy a nawet lat. Mój zaczął kształtować się gdy miałam 14 lat od czasu gdy mama kupiła czarny eye-liner (wtedy to był dopiero rarytas :D) ale NIE POZWALANO mi go używać ze wzgl na cenę i ograniczoną dostępność :( korzystała tylko mama i 18 -letnia siostra i tylko na wieczorowe, ważne okazje (pamietam, że siostra za nim nie przepadała i jedynie w dniu studniówki miała go na sobie :D). Bardzo chciałam zobaczyć jak to jest z tym eyelinerem więc po prostu po wyjściu mamy ukradkiem do kibelka i zaczynała się akcja hehe :D musiałam być cicho ze wzgl na 2 młodszych braci i brata bliźniaka - kable, konfidenci, zdrajcy od zawsze ! :D kiedy pierwszy raz miałam go na oczach - cud miód ! pokochałam go. Wtedy też zauważyłam że nie do twarzy mi w cieniach, tylko czarna kreska. Potem doszła czerwona pomadka i aż upadłam z wrażenia. To było to ! od 16 roku życia odkryłam swój styl - retro na lata 50'-70'. Rozkloszowane spódnice, gorsety, rock and roll ! do dzisiaj :P chodź już ponad 30 lat na karku i 3 dzieci wciąż te same nawyki chodź już trochę stonowane . Na co dzień marynarki, spodnie czarne lub odważniejsze kolory, biżutera, wymyślny t-shirt z jakimś zespołem, do pracy podobnie jednak zajmuje t-shirt białą bluzką a na wieczór totalny rock'n'roll. Mi to po prostu pasuje :P

Gość truskawkowapolewa
A ja lubię się ubierać nietypowo i łączyć rożnego rodzaje elementy, które z pozoru do siebie nie pasują. Bardzo lubię również wszelkiego rodzaju dodatki w stylu ludowym. Ostatnio np. upatrzyłam sobie taką chustę http://wiano.eu/view/989 i dosłownie oszalałam na jej punkcie. Myślę, że można by ją było fajnie skomponować z różnego rodzaju strojami.

Obcisłe spodnie buty na obcasie.. czasami białe trampeczki jakieś bluzki obcisłe... czasami bardziej elegancko... a czasami na sportowo dresiki bluzkaa sportowa polówka bluza i torebka sportowa :)

Gość ghdh
na co dzień nie chodzę w szpilkach i obcasach bo mi nie wygodnie bo dużo chodzę albo jadę autem to obcas się niszczy podczas kierowania. Natomiast imprezy nie wyobrażam sobie bez obcasa!! wtedy czuję się kobieco i sexi:) ubieram się tak jak jest odpowiednio do mojej figury. typ jabłko więc nie wciskam się na siłę w obcisły golf bo tylko oversize dobrze robią mojej figurze, no i obcisłe spodnie na to mogę sobie pozwolić:) lubię dodatki i ostatnio kocham się w zegarkach

Gość ewdw
obecnie lubię spodnie rurki ciemne jakieś bordo czy granat lub getry kryjące do tego botki, mokasyny i jakaś bluzka oversive taka luźna trochę za tyłek albo taki szerszy sweterek. Na górę lubię jakiś żakiet czy kórtkę eko skóra. Kocham apaszki. Torebka przez ramie bo wtedy wygodniej niż do ręki. Małe kolczyki. Kolor na paznokciach i finito:) nie podoba mi się jak laska ma getry a do tego obcisła bluzeczka na ramiączkach mi to przypomina strój na W-F a nie strój do chodzenia po ulicy. Wysokich obcasów nie noszę bo mi nie wygodnie. Obcisłych bluzek, swetrów tez nie noszę bo mam spory brzuch i nie lubię go eksponować.

Gość gość
nie wymuszona elegancja rurki borki sweter oversive zegarek botki szal parka i heja na lato balerinki koszula w kratę kurtka eko skóra czy sportowy żakiet i heja :)

Gość gość
Ulubiony stroj: skórzane rurki, czarny sweter, beanie hat z uszami, parka. I już minimalizm i dobra jakość.

Gość gość
ja szukam inspiracji na blogu Garance Dore, bardzo ją lubię i cenię. Cieszę się też, że będę mogła przeczytać jej książkę Love styl life. Na pewno w niej też znajdzie się sporo porad dotyczących tego, jak się ubierać.

Gość gość
zaje//bisty

Gość gość
tim burton w klubie go-go....

Gość gość
Ubieram się klasycznie ale ze smakiem NO i czasmai na sportowo :)