Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Narzeczony.

Podziw ale chyba jednak zazdrość i irytacja.

Polecane posty

Mam piękną dziewczynę, jest modelką. Śliczna wysoka, ciemna karnacja, czarne długie nogi. Wydaje się idealna ale denerwuje mnie w niej pustość, wyższość oraz chwilami dziecinne zachowanie. Bardzo ją kocham dlateo przymykam na niektóre rzeczy oko. Chciałbym mieć dziecko za pare lat, po ślubie, Ona nie chce nawet o tym słyczeć. Drugie to lekka zazdrość, jest śliczna i jest tego świadoma, nie ma dnia w którym faceci się nie ślinią na jej widok, zwłaszcza teraz na plaży, Ona to widzi i czasami uśmiecha się, puszcza oczko. Wiem że mnie nie zdradza ale lubi prowokować otoczenie.

Gość Romanse biurowe...
czarne długie nogi:D

Gość Bella od marynarza
tez na to zwróciłam uwagę:D te czarne długie nogi:D co do niej..cóż...czym nasiąkniesz za młodu, taki jesteś..ona nasiąkłą tym, że uroda to wszystko..wiec sie na niej skupia..wie, ze uroda da jej pozycje, kase itp.. nie chce dzieci? nie dziw sie...wie, ze modeling nie trwa wiecznie..:) a te dziecinne zachowanie? to ten smiech? zauwazyłam...smieje sie jak czuje ze jest w centrum.uwagi..to moze byc objaw samoobrony..z jej strony. chyba, ze ma tak ciągle...to jednak sposob jej bycia.

Gość Bella od marynarza
cenie, że nie zdradza. Bo to rzadkie. A w tym zawodzie..to już zupełnie. A skąd masz pewnosc, ze nie zdradza:)? moj sasiad..usłyszał, ze w jego domu był nagi facet..i on głupi mowi, ze wierzy, ze nie zdradziła, bo ona tak mówi- wypiera sie:)

Jej zachowanie jest różne, na imprezach kocha być w centrum zainteresowania, uwielbia być podrywana co czasami mnie denerwuje. Dzieci nie chce w najbliższych 15 latach wiec też trochę przesadza ale kocham i szanuje jej zdanie. Nie lubię śmiać się z ludzi, czasami to poprostu nie na miejscu patrzeć na otyłego człowieka i się śmiać bo moze być chory.

Gość hiu
jestes typowym facetem. Sam mowisz, ze laska pusta, prozna, ale ty ja kochasz, bo ma zajebiste cialo:O

Gość Bella od marynarza
15 lat? to ona musi byc młoda..ma 18-20 lat pewnie.. tak wyśmiewanie się, nabijanie się, to cecha młodych.. a pusta pod jakim względem??

Dokładnie ma 21 lat. W łazience potrafi siedzieć godzinami przed wyjściem, ostatnia sytuacja u jej rodziny: Jej kuzynka ma rocznego synka, mały z uśmiechem wdrapał się na kanapę do cioci na kolana, najpierw się cieszyła małym, uśmiech, zdjęcie nawet zrobiłem, pozowała itd. a jak przyszło do tego że małemu ślina pociekła na jej sukienkę to jak go trzymała od razu go oddała osobie siedzacej najblizej i kwaśna mina do końca wieczoru.

Gość Bella od marynarza
hmm powiem tak...jej zachowanie nie odbiega od jej wieku. Fajnie, ze wzieła małego. są takie co nie biorą na rece...juz sie krzywią..to swiadczy o niedojrzałosci..itp..

No właśnie dlatego napisałem na forum, ja mam 25 lat. Bardzo ją kocham ale czasami myślę także o przyszłości, mam nadzieję że się zmieni ale chyba to tylko nadzieja. Małego wzięła tylko pod publiczkę żeby inni widzieli. Za to ja na jej czułość nie narzekam aż w nadmiarze. :P

Gość rychulwieserce
o kurwa nie zesraj sie

Gość Twoja śliczna
to Ty jesteś pusty, tępaku! :o zadajesz się z taką zarozumiałą krową i w zasadzie to nie wiem czego tutaj na forum oczekujesz..? :o:o:o że Ci pogratulujemy, że lecisz na śliczną laske z ładną figurą, która nie ma mózgu..? to jest Twoj pech - jak widać na Twoim przykładzie: z kim się zadajesz, takim się stajesz(czy jak to tam leciało). jesteście siebie warci :) za co Ty ją kochasz..? za ładne nogi? :o wymień trzy cechy jej charakteru, które Twoim zdaniem są fascynujące + dodaj jakieś dwa jej zainteresowania(ale nie zakupy, muzyka, film, kosmetyki, pieniądze, faceci itp.)

Gość Wzieła małego?
"Małego wzięła tylko pod publiczkę żeby inni widzieli."- świnia

1. Czuła 2. Intelignetna 3. Wyrozumiała zainteresowania związane są ze światem mody więc raczej gdybym podał to i tak skrytykujecie. Kiedy ją poznałem nie wiedziałem nawet że jest modelką, urzekła mnie swoją urodą i uśmiechem.

Gość Twoja śliczna
"czuła, inteligentna, wyrozumiała" - wyrozumiała, ale jak bachor ją poślinił to się go pozbyła w bardzo inteligentny i taktowny sposób, wpychając go pierwszej lepszej osobie z brzegu, bo jest taka czuła przecież, prawda?

Może nie przepada za dziećmi, dla mnie jest czuła i kochająca. Taka jej już natura, był odruch, nie chciała być bardziej pośliniona. Wiem że jest z lekka pusta dlatego poprosiłem o radę bo bardzo ją kocham.

Gość Bella od marynarza
oj sliczna.. ale to nie jest jej dziecko.. obce dzieci należa do matek..wiec jak niania, ciocia, babcia sie za mocno przyzwyczai...to potem matka chocby była prostytutką i patologią zabiera dziecko i ma gdzies..ze dziecko nie widzi..niania, cioci, babci.. na pewno dla swoich dzieci bedzie czuła i kochajaca:)

Gość Bella od marynarza
cos tu jest nie tak.. jak osoba inteligentna moze byc pusta?

Bella - dziekuje bo jako jedyna piszesz kulturalnie i nie obrażasz ani Jej ani Mnie. A co proponujesz w tej sytuacji?

Inteligentna jest na swój sposób, w nauce wyniki miała bardzo dobre w dzieniśtwie, obecnie studiuje zaocznie i bardzo dobrze sobie radzi.

Gość Bella od marynarza
hmm..to mysle, ze okey... dzieci to ustalcie moze jak bedzie miala 27?29 lat? a moze tematów wam brak..to sami jakos to załatwcie..moze jakis film, ksiazka, i dyskusja o tym.

Jak wróci (za pare dni) to spróbuje porozmawiać z nią jeszcze raz. Chociaż jeżeli o dzieci chodzi to wiem że nie prędzej niż grubo po 30 to nie mam co jej namawiać.

Dobrze wiesz o tym , ze jest pusta ale ma takie cialo, ze szkoda byloby sie rozstac. Uroda mija z wiekiem, pamietaj o tym.

mowisz ,ze jak kochasz ale mówisz tylko o jej wygladzie . o cechach charakteru prawie nic najwyżej same okólniki . Zastanów sie czy kochałbyś ja tak samo gdyby z jaiegoś powodu - choroba , wypadek - straciła swoja atrakcyjność ?

Gość Bella od marynarza
hmm a ja sie zastanawiam co to za modelka?:) cindy? naomi):)?

Myślę że tak, kocham ją mimo wszytsko, dlatego udaje czasami że tych jej wad nie widzę. Teraz jak wyjechała na trochę, to tęsknie za nią i nie mogę się doczekać jak wróci.