Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Narzeczony.

Podziw ale chyba jednak zazdrość i irytacja.

Polecane posty

" Za to ja na jej czułość nie narzekam aż w nadmiarze. " a za chwilę piszesz, że jest czuła :D jesteś tak samo głupi jak ta twoja rozwydrzona lala :D

Gość Bella od marynarza
a opisz jak ona ci te czułosc okazuje:)?

anomalia - czytaj ze zrozumieniem, tam jest napisane że NIE narzekam, czyli że czułości mam w nadmiarze co jest pozytywne.

Gość oboje pustaki z was i tyle
durniu

Jak jesteśmy w domu, siedzę i coś oglądam, przyjdzie usiądzie obok na kanapę, zaczyna mnie masować. Częste pocałunki, czasami zwykłe muśnięcie a czasami namiętnie i długo. W większości przypadków chodzimy za rękę. Siada na kolana, przytula się i całuje. seks, różnie.

" Małego wzięła tylko pod publiczkę żeby inni widzieli. Za to ja na jej czułość nie narzekam aż w nadmiarze. :P " " czytaj ze zrozumieniem, tam jest napisane że NIE narzekam, czyli że czułości mam w nadmiarze co jest pozytywne " teraz się nie tłumacz. to ty masz jakiś problem z pisaniem po polsku i przekazaniem tego co chcesz przekazać.

Jak siedzisz na tej swojej kanapie ( i teoretycznie) ogladasz jakis teleturniej gdzie trzeba sie wykazac wiedza, to rozmawiacie o tym?? Typu jaka odpowiedz? (to nie rozmowa, wiem ale raczej o cos takiego mi chodzilo). Czy ma ona jakiekolwiek pojecie o swiecie?? Nie znam jej dlatego nie chce jej oceniac, ale sam opisales jej wyglad a o cechach charakteru cisza. Czyli wychodzi na to, ze pociaga Cie tylko jej wyglad.

ja nie wiem czy ona ma pojęcie o świecie - ale on to jest totalny pustak .

Gość 25 lat chlop ma pstro we lbie

dajmy sobie spokój z dyskusją z tym tłukiem. skoro on ma nawet problem ze zrozumieniem słowa "inteligentny" :D jedno jest pewne - ten przymiotnik jego nie dotyczy. jest tak samo pusty jak ta jego panna i są siebie warci.

albo nazkładał 20 takich samych topicku i czeka ąz wszyscy zaczna mu zazdrościć dizewczyny .

Czego tu zazdroscic? Tego, ze jego dziewczyna jest modelka?? Na modelki wcale nie wybieraja najladniejszych, a wybieraja dziewczyny o ciekawych twarzach. Takze teeeego... Na ulicy jest na pewno wiecej pieknych dziewczat, niz jego panna o dlugich ponetnych nogach.

Gość gdzie takie puste chlopy sie
uchowaly...szkoda slow...i te jego infantylne topiki

Dlugie ponetne nogi, piekne wlosy a gdzie jakas mowa o charakterze?? Facet wie, ze jest pusta, ale ja kocha. Ty autor! Ty kochasz ja za jej cialo a nie za to jaka jest. Fajnie jest sie z nia przy kumplach pokazac, co??

Potrafi chwalami zachowywać się jak normalna dziewczyna, nie zawsze jest w sobie zadufana. Ma w sobie coś dobrego. Nie oceniajcie jak nie znacie. Który normalny facet nie poleciałby na śliczną dziewczyne? no właśnie każdy... Wraca za 4 dni, porozmawiam z nią, co dalej z naszym związkiem i się zobaczy.

Gość pani mgr 2
lol pustaku mozna miec sliczna iinteligentna, ale to nie dla Ciebie bo co by z Toba inteligentna laska robila? NIC!

Gość gostektaki se
o ja pierdole... chyba fajnie sie chwalic ladna dupa i jak ci obciaga to jest oeky