Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Ale mam doła 3

Polecane posty

Czy istnieją kobiety amatorki pierdół i życiowych nieudaczników? Prawdopodobnie nie! Więc po co ja żyję? Nie mam dla kogo żyć! Czemu kurwa dzieci przed którym całe życie, czemu kurwa ludzie którzy chcieli by żyć, czemu kurwa oni umierają a taki życiowy nieudacznik jak ja musi żyć?! No czemu kurwa!? I niech ktoś napisze kurwa że ten świat nie jest popierdolony! W sumie to powinienem już dawno skoczyć z mostu do Wisły, ale czy to by miało sens? Czy to by kurwa kogoś zabolało oprócz mnie? Chętnie by się zamienił z jakimś dzieckiem chorym na raka! To by przynajmniej miało sens! Przynajmniej dzięki takiej ciocie jak ja ktoś by żył. Ale co z tego? Do kogo mam się z tym zgłosić? Modlić się do Boga? Czy on w ogól istnieje? Pewnie tak, pewnie istnieje, ale według mnie to jakiś sadysta jest! Pomógł mi w życiu wiele, szkoda tylko że ta jego pomoc to pierdoły, a nie chce mi pomóc w tym na czym mi najbardziej zależy a z czym sam nie mogę sobie poradzić!

Gość twardyfistaszek
nie peniaj ;0 każdy jest na tym świecie potrzebny tylko sami nie bardzo wiemy do czego ;)

A może masz tu na Ziemi do wypełnienia jakąś misję, o której jeszcze nie wiesz. Żyj i czekaj, co przyniesie Ci życie.

Gość Może tak, może nie
Widocznie masz tu coś na tym świecie jeszcze do zrobienia. Tylko sam jeszcze o tym nie wiesz:-)

A co mnie jakaś Holandia obchodzi!? Kraj pederastów i narkomanów! Wiesz w ogóle o czym ja piszę? Co z tego że legalnie? Jaka różnica będzie miało sens jak zejdę legalnie czy nielegalnie? Jaki to będzie miało sens? Czemu ten sadysta każe mi żyć a ludzie którym na życiu zależy umierają!? Popierdolone to wszystko jest!

Gość wyleniała suka
a dlaczego jesteś pierdołą i nieudacznikiem? na podstawie czego tak sądzisz?

Gość Masager
Ennnnno, może ten most to dobra decyzja, czekam z pontonem:P

Gość przepraszam ale kto wygrał?
niedziel znowu szaleje... :O Już ile razy kończyłeś ze sobą? Jaki masz problem człowieku? Dziś nie skaczesz z biórka? Idż poznaj ludzi, wydymaj kobietę, zalicz fajnie niedzielę, a nie tylko się użalasz nad sobą!

"Chętnie by się zamienił z jakimś dzieckiem chorym na raka!" Niestety wygląda na to ze jeżeli rak nie jest zbyt zaawansowany to miałbyś spore szanse na wyleczenie jakbyś chciał się wyleczyć:P.A jak nie masz co robić proponuję zebyś zaczął się uczyć czegoś:classic_cool:.

Jak trochę ochłoniesz, to może zmienisz zdanie. Szanuj życie, bo nie musisz o nie walczyć. Czyżby jakaś niespełniona miłość?

Gość Masager
ten ostatni niedziel Qrcze to Ty masz jakiś problem chłopie, nie skacz nie zdąże z tym pontonem. ;)

Dlaczego? Dlaczego jestem pierdołą i życiowym nieudacznikiem? A jak nazwać kogoś przegrał życie na starcie? A jak nazwać 24 letniego prawiczka który nawet się nigdy z dziewczyną nie całował? Ale wiem, wiem żę to nie moja wina. Mam prawdopodobnie zaburzenia osobowości, wszystko wskazuje na zespół Aspergera ewentualnie pozostają schizoidalne zaburzenia osobowości jeśli nie ZA, a w związku z tym utrudnione kontakty z ludźmi, mam depresję od wielu lat, od około 10 lat mam myśli samobójcze - tak wiem, jestem prawdziwym twardzielem że jeszcze żyję. Nie mam nawet do kogo gęby otworzyć i z kim pogadać, chociaż może to i dobrze bo rozmowy z ludźmi mnie denerwują, moich znajomych można by zliczyć na palcach jednej ręki.

Gość wyleniała suka
czyli konkretnie chodzi o prawictwo?

"Idż poznaj ludzi, wydymaj kobietę, zalicz fajnie niedzielę, a nie tylko się użalasz nad sobą!" No łatwo mówić "idź poznaj ludzi". Tylko że to takie pierdolenie jest. I co skończy się jak zwykle - ani me ani be ani kukuryku z mojej strony i ło Jezu co za zjebany typ ze strony poznawanych ludzi.

Gość wyleniała suka
złych ludzi poznajesz, ja bym Cię nie wyśmiała.

Gość Masager
ten ostatni niedziel i co jeszcze wymyślisz:P jakoś to nudne:P ;)

" czyli konkretnie chodzi o prawictwo?' Nie! Jakbym chciał to bym zapłacił dziwce jakiejś i by było po problemie, mógłbym umrzeć jako "prawdziwy mężczyzna". Chodzi o to że nie mam dla kogo żyć i po co a wszelkie próby i wysiłki zmiany tego stanu rzeczy kończyły się klęskami.

Gość wyleniała suka
na czym te klęski polegały?

staszek spod monopolowego c*pa z Ciebie i tyle, skończ pie**olic, myślisz ze komuś bedzie Ci żal jak nie bedzie Cie na świecie, człowieku rob k**wa co chcesz Yyy.. No w sumie to masz rację. Cipa z mnie i chyba liczę na to że komuś będzie mnie żal. wyleniała suka złych ludzi poznajesz, ja bym Cię nie wyśmiała. Pierdolenie takie. A znając życie to byś mnie wyśmiała jak każdy inny człowiek.

Gość wyleniała suka
ale co bym wyśmiała? wygląd, sposób mówienia, intelekt, poglądy, chód, wzrost???

wyleniała suka na czym te klęski polegały? A co powiesz na to że raz wylądowałem z pijaną panną w łóżku na imprezie i była to okazja nie do spierdolenia a ja tą okazję spierdoliłem? Ale mniejsza z tym. Ogólnie to te klęski sprowadzają się do tego że nie umiem z ludźmi rozmawiać i mam kłopoty w nawiązywaniu kontaktu.

Gość wyleniała suka
a czemu nie umiesz rozmawiac?

Gość przepraszam ale kto wygrał?
to może załóż bardziej przyjazny topik? Bo tym tylko odstraszasz, a twoja frustracja tylko się pogłębia. Kto by chciał zadawać się z człowiekiem, który jest ciągle na "nie"? Myślę, że do końca głupi nie jesteś. Spróbuj wykrzesać z siebie chociaż odrobinę optymizmu, to ułatwia kontakty.

" ten ostatni niedziel Dlaczego? Dlaczego jestem pierdołą i życiowym nieudacznikiem? A jak nazwać kogoś przegrał życie na starcie? A jak nazwać 24 letniego prawiczka który nawet się nigdy z dziewczyną nie całował? Ale wiem, wiem żę to nie moja wina. Mam prawdopodobnie zaburzenia osobowości, wszystko wskazuje na zespół Aspergera ewentualnie pozostają schizoidalne zaburzenia osobowości jeśli nie ZA, a w związku z tym utrudnione kontakty z ludźmi, mam depresję od wielu lat, od około 10 lat mam myśli samobójcze - tak wiem, jestem prawdziwym twardzielem że jeszcze żyję. Nie mam nawet do kogo gęby otworzyć i z kim pogadać, chociaż może to i dobrze bo rozmowy z ludźmi mnie denerwują, moich znajomych można by zliczyć na palcach jednej ręki." Przestań marudzić:P.Ja jestem znacznie starszy i jestem w podobnej sytuacji i trzymam fason:classic_cool:.

10.07.2010] 23:36 [zgłoś do usunięcia]wyleniała suka ale co bym wyśmiała? wygląd, sposób mówienia, intelekt, poglądy, chód, wzrost??? Pominęłaś psychikę, osobowość to że nie umiem porozmawiać z ludźmi.