Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

Gość ze te szmaciska pisza o sobie
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

O! Proszę, proszę jedna osoba, która nie każe mi być dziewicą :) Dziękuję i doceniam :D Może rozpiszcie mi całą tabelkę, kiedy powinnam mieć drugiego, kiedy wziąć ślub, no i oczywiście z kim, kiedy urodzić dziecko. Bez Was nie dam rady :) Innym jakoś nie przeszkadza "chwalenie się" dziewictwem. Różni nas jedynie to, że ja nie oceniam i tym bardziej nie potępiam tych, którzy czekają no mam nadzieję, że do ślubu, bo jak to tak inaczej :]

Gość Salemkooo
a co sadzisz o dziewczynach, ktore uprawialy przygodny seks?

ja mam podobny problem, co autorka... czytając to, rozpłakałam się... przespałam się z facetem, który okazał się nie być 'Tym Jedynym', nie jestem już z nim, a dziewictwo pielęgnowałam długo, wiele razy uciekałam od sytuacji, w których mogłabym je stracić... i na co? straciłam je w ułamek sekundy, a teraz zadręczam się myślami, że facet marzeń mnie nie zechce, mimo, że seks uprawiałam parę razy w życiu... prysło marzenie o miłości czystej, pierwszej i nieśmiertelnej, facet, z którym to zrobiłam, nawet nie był prawiczkiem... siedzę więc i beczę, mam wrażenie, że już zawsze będę sama, mimo, ze wiem, jaki ten problem jest absurdalny w dzisiejszych czasach.

Gość do Chmurnooka
to niech ten facet marzen nie okaze sie prawiczkiem

Ja bym tego nigdy nie zrobiła, ale nie osądzam to ich życie. Mnie to nie kręci, ale jak kogoś tak droga wolna, tylko niech później nie płacze znajomym czy tym bardziej na forum, że nikt ich nie szanuje i nie chce.

Chmurnooka Tak to czasem bywa :( ale rozstaliście się zaraz po tym czy po prostu nie pasowaliście do siebie i się skończyło? Nie łam się. Życie toczy się dalej. Nie słuchaj tych, którzy będą próbowali Ci wmówić, że sama tego chciałaś przed ślubem, więc nie jesteś teraz nic warta.

Gość zielonomiii111
Prawiczku jesteś ucieleśnieniem najgorszej męskiej głupoty i uprzedzeń. Ba, Ty nawet nie zasługujesz na miano prawdziwego mężczyzny. Masz poglądy takie , że ani się z tego śmiać nie można ani płakać. Mądruje się taki na forum ze swoimi racjami to potem wyrasta stadko jeszcze głupszych baranów którzy będą myśleć podobnie i będą głosić swoje błędne racje całemu światu. Przyznaj się po prostu, że jesteś zdesperowanym, pragnącym seksu króliczkiem, że lubisz zaliczać itede.Twoja stopka tylko świadczy o Tobie. Pitolisz bez sensu tylko o genach, normalnie jakbyś był zwierzęciem do dymania. Bo człowiek ma moralność, ma też uczucia, a nie tylko organy do płodzenia potomków. Skąd Ty masz tyle wyssanych z palca teorii? Aż nie mogę się nadziwić. Uwierz, że facet który pieprzy się na prawo i lewo nie jest dobrym kandydatem na stałego partnera. Jesteś troszkę ograniczony mówiac że tylko faceci mogą się puszczać. Kobiety też mogą. Ale potem to tylko swoj wart swego. Ludzie sie sami dobieraja w pary, niezaleznie od Twoich smiesznych i prostackich pogladow. wklejam jeszcze raz moze ktos zrozumie ze z niektorymi ludzmi nie da sie dyskutowac. Bo gość ma swoją rację i nawet jak swiat sie bedzie walił to do niego nic nie dotrze. Wiec na nic Wasze wysilki ... btw, prwiczku dlaczego nie odpowiedziales na moj post? boisz sie czegos ? moze zdania ze : facet który pieprzy się na prawo i lewo nie jest dobrym kandydatem na stałego partnera?

Gość do zielonomiii111
a co ty masz do prawiczkow?

On nie jest wcale najgorszy. Twardo stoi przy swoim, ale chociaż dyskutuje i potrafi bronić swojego zdania. Nie zgadzam się z jego tezą absolutnie, ale doceniam zaangażowanie w dyskusję w przeciwieństwie do niektórych, którzy potrafią tylko wyzwiskami rzucać.

Gość zielonomiii111
nic nie mam do prawiczków :) skąd ten pomysł?

Salemkaaa ---> nie dałam rady. Dwa zupełnie różne temperamenty, różne życia, to ja zerwałam. Nie mogliśmy się dogadać, oprócz - paradoks - łóżka. Martwiło mnie to, ten związek mnie wykańczał... Facet był swego rodzaju pasożytem, zarówno emocjonalnym, jak i materialnym. Czułam się totalnie wyssana, dlatego skończyłam, mimo, że cierpię do teraz.

Gość do zielonomiii111
bo pisalas, jakby byla negatywnie nastawiona do prawiczkow co chca dziewicy

Gość do chmurnooka
to trzeba było to zrobić z prawiczkiem a nie pasożytem i ruchaczem, masz co chciałaś, co z twoją kobiecą intuicją

Postąpiłaś słusznie. Dla mnie ten kult dziewictwa jest bardzo przesadzony, szanuje ludzi, którzy decydują się czekać jak najdłużej, ale bez przesady, nie powinnaś się czuć winna, przecież kończysz toksyczny związek! W ten sposób moim zdaniem okazałaś sobie dużo więcej szacunku. Na pewno znajdziesz jeszcze miłość :) I nie miej wyrzutów sumienia. Moim zdaniem postąpiłaś słusznie.

Miałam go więc kopnąć w cztery litery, dowiadując się, że nie jest prawiczkiem?:O Cóż, intuicję mam kiepską, szczególnie jeśli chodzi o ludzi, ale to wiem już nie od dziś.

Gość do chmurnooka
tak, powinnaś to zrobić z prawiczkiem

Gość chmuronooka ile masz lat?

Gość teraz juz na prawiczka
za pozno, jak juz po fakcie

Gość 22 to sie nie martw
Facet byl gowno warty. Wyssal z Ciebie wszystkie soki i porzucil jak scierke. Dobrze , ze z nim nie jestes.

Gość chmurnooka musisz byc
bardzo wrazliwa i uczuciowa, wartosciowa dziewczyna

Gość gorzej jak facio by ja puscil
jak by miala 30 lat:D

Gość poznasz wartosciowego
chlopaka. ja jestem prawiczkiem, ale bym cie w pelni zaakceptowal

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga- Odp- Nie tylko dla facetów, są ludzie którzy uważają ze KOCH SIĘ TYLKO RAZ, tego nikt tutaj nie poruszył! i w tym jest przyczyna że nie chcą się wiązac z osobami którzy już kiedyś kogoś kochali (Z tond wymagania- dziewica-prawiczek) Co do przypadku Autorki- ten facet wymagał miłosci, mimo że sam już nie potrafi kochac , dlatego tak łatwo odszedł, inaczej mówiąc- nie chciał byc oszukiwanym, mimo że sam oszukiwał. A swoją drogą "fajnie" mają osoby które potrafią się zakochac i odkochac, zak- odk itd.

Gość bo tak i juz

Nie myl zakochania z miłością :) Aczkolwiek jestem zdania, że nie ma czegoś takiego jak idealna miłość. Nie wierzę w przeznaczenie. Miłość to kwestia wyboru i pracy nad związkiem. Tak uważam :)