Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

Gość Dziewucho przeczytalem
niech nie szuka tylko prawiczka Niech szuka takiego faceta, ktory jej sie spodoba. Ty mowisz zgodnie z Twoja ograniczona mapa rzeczywistosci. Patrzysz na podejscie wszystkich prawiczkow porownujac ich do siebie.

Gość do Kant dupy
prawiczki w pewnym wieku to schizole i tylko spieprza dziewczynie zycie

dzieki wielkie za miłe słowa tylko zastanawia mnie poco faceci NIEKTÓRZY pytają swe kobiety czy sa czyste jakies niedowartosciowanie? moze strach z porównaniem kiedys moze sie dowiem jeszcze raz dzieki:)

ZASMUCONA:(:( - niektorzy chca wiedziec jak postepowac (z innej strony podchodzi sie do dziewicy..:>) a niektorzy po prostu nie lubia miec mysli ze "ktos tu juz byl" :p

Gość czyli ze niby jak sie podchodz
i do dziewicy?

Gość czyli ze niby jak sie podchodz
hah subtelniej w relacjach łóżkowych?? czy do zwyklej konwersacji :D

czyli ze niby jak sie podchodz - no jak w relacjach lozkowych ? To byloby jednorazowe "podejscie" :P Mowie o zwyklym zyciu :p Kant - Wyobraz sobie ze spotkalem kilka dziewic po 15 roku zycia. Wiec, sam w to nie wierze ale jednak! :D

hahahaha, tak, poczulem sie do obowiazku ich sprostowania bo tak byc nie moze! :D

rozumiem Kant ze Ty tak z prawiczkami postepujesz ?:> Chociaz ich chyba wiecej.. :p

Gość eeeeeeeeeeeelllllllll
buahaha autorko tematu, nie przejmuj sie.. zaden facet nie chce dziewicy

Gość kant dupy rozdziewicza
prawiczkow

Gość dgfgdgdf
Bokobieta musi byc czysta :P a tak na serio to niezly idiota

Gość czasem z jednym partnerem
kobieta robila co sie da w lozku

Gość mam rozumiećććć
czyli jak juz dorosły facet zapyta mnie o dziewictwo to mam rozumiec ze szuka juz żony a jak innym bedzie to obojetne to chca mnie na jedna noc i licza ze bede doswiadczona?

Gość mam rozumiećććć
no ale jak autorka miala jednego i juz problem bo myślał ze czysta i nieskażnona to co jest grane?

Ech tacy są najgorsi. Zakłamani hipokryci - że niby facet może, bo co? Bo nie rodzi dzieci? Bo ma penisa i nie da się poznać czy miał kogoś wcześniej? Czy może chodzi o wybujałe Ego, zakompleksionych facetów, którzy nie znieśli by porównania... Nie wiem. Nie rozumiem. Nie toleruje... chociaż i tak jestem bardzo tolerancyjna. Jeśli facet jest prawiczkiem - spoko może oczekiwać od dziewczyny dziewictwa, ale powinien powiedzieć to od razu... Cóż to musiała być za dojrzała miłość z jego strony... Ech. Szkoda słów.

Gość salemka masz racje
wymóg ze musi byc dziewica a sam prawiczkiem niejest nierozumiem facetów kompletnie

Swoją drogą ciekawe, że kobiety nie oczekują od mężczyzn prawictwa, a faceci są często na tym punkcie bardzo przewrażliwieni... Pewnie zaraz napiszą mi jeden z drugim, że to dlatego, że nie umiemy kochać - od razu powiem, że to mylenie pojęć i uczuć :]

Gość SALEMMA SALEMMA
aha czyli jak facet wymaga dziewictwa od kobiety z ktora jest to wychodzi na to ze planuje z nia wspolna przyszlosc>?????????

Gość nie no szok, co za ludzie...
Dziewczyno kochana! ciesz się, że z tym kurwiarzem nie masz już absolutnie nic wspólnego. A tłumaczył ci się, czemu jego związki się rozpadły, a mial ich podobno tyle...? Nie myślałas, czemu tak zmienia dziewczyny? Powiem ci kochanie: pewnie jest fatalny w łózku i beznadziejny na co dzień i szuka dziewczyny bez doświadczenia, która nie będzie zgłaszać zażaleń. A przynajmniej - że nie będzie miała wielu pretensji zbyt prędko, bo jako osoba niedoświadczona nie ma żadnej skali porównanwczej i nie wie, jak "być powinno"... Zanim dziewica się zorientuje, że jest nieszczęsliwa w łózku, mija więcej czasu, niż w przypadku kobiety choć trochę doświadczonej... Dlatego faceci, którzy są słabi w te klocki, mają obsesję na tym punkcie. Zgadzam się z przedmówcami: dziewictwa może WYMAGAĆ jedynie prawiczek, który marzyl o wielkim przeżyciu dla obojga. Jemu wolno, bo sam nie ma doświadczenia i widać utrata cnoty z kims równie niewinnym, co on, jest dla niego bardzo ważna. Facet, co ma doświadczenie i WYMAGA dziewictwa, to pojeb do leczenia. Ciesz się, że się uwolniłaś od idioty :) Przytulam cię mocno i życzę dużo szczęścia :)

Witajcie:) przeczytałam wszystko co napisaliscie dziwne ale taka forma sprawila wasze slowa ze jest mi lepiej powaznie dziekuje:) co do jego spraw łózkowych niewiem ale watpie wiem ze jego byla bo mialam z nia do czynienia kocha go nadal pomomo ze minoł rok i sama pisze mu ze ma na niego ochote:/ pozatym jest facetem przystojnym zreszta nieingeruje plany byly powazne ale cuz tak musiało byc:) tym bardziej ze myslal ze jestem dziewica i jak mi napąknoł chcial kochac sie zemna nad morzem na plazy przy zachodzie słonca chcial bym miala romantycznie z tego tak wynikalo trudno jeszcze raz dzieki:)

Gość fgdfgdgdgf
Autorko - a on byl prawiczkiem w wieku 27 lat??

byl w 3 zwiazkach ostatni trwał az 3,4 roku i nie wieze ze miedzy nimi nic nie bylo tym bardziej ze jego byla mi napisala smsa jaki tO pIOTRUS jest niesamowity w łózeczku://////

Gość 11111fdgdf
autorko nie smuć się, on nie jest wart Twojej uwagi. Jakim prawem żada od Ciebie dziewictwa skoro sam nie jest prawiczkiem. No rany żeści. aaa! on ma chyba jakies kompleksy albo chory mozg

Gość 7574
mysle ze ma małego skoro urode ma ok

Uważam, że facet który wymaga, żeby partnerka była dziewicą powinien zakładać, że to ta jedyna. To jest moje zdanie, możesz się z tym zgadzać lub nie. Prawiczku... Rozbawiłeś mnie tym postem. Jeżeli serio tak uważasz to nie wróżę Ci żadnego dłuższego związku, bo KAŻDA kobieta, która się na Tobie pozna ucieknie w popłochu. Nie mam nic do prawiczków. Sama straciłam cnotę z prawiczkiem i mimo, że później nam się nie ułożyło wspominam Go bardzo ciepło, bo byłam z nim ponad 2 lata i byłam bardzo zakochana. Co do genów to chodzi o co innego. Partnerzy nie mogą mieć PODOBNYCH genów, bo wtedy dzieci mogą urodzić się chore. Każda kobieta może być dobrą matką niezależnie od tego ilu miała partnerów. Owszem, zgodzę się, ze taka która po urodzeniu dziecka nadal nie chce się ustatkować nie będzie dobrą matką, ale takie sytuacje są raczej rzadkie.

Gość salemkkoo
jak kobieta miala np. 10 partnerow to powinna zwiazac sie z podobnym sobie