Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

jestem ciekaw, w jakim wieku podjąłeś decyzję o ożenku jeżeli to nie tajemnica

Gość komiczne jest
podstarzalym rozwodnikiem, teraz wzial tylko slub cywilny bo nowa kochanka naciskala:)

Gość do komiczneeeeeee
dlaczego sie ozeniles? kochasz ja? jesli tak to zostawilbys ja gdyby byla dziewica?

" podstarzalym rozwodnikiem, teraz wzial tylko slub cywilny bo nowa kochanka naciskala" dokładnie tak było :D:D:D a co do tego zostawienia, gdyby była dziewicą - od początku nie byłaby dla mnie

Gość komiczne rozdziewicza
najpierw a potem sie zeni :D

Gość do komiczneeeeeee
no to zalosny jestes i z pewnoscia jej nie kochasz juz jej wspolczuje, masz syndrom obsesji na pkt bloby

ZASMUCONA:(:( DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga nikt nie chce cichodajki :o :o

Gość do chmurnooka
wydajesz sie bardzo wrazliwa i urocza

Gość ale nie jest
:(

Przestalibyście jojczeć i zamiast tego trochę się rozejrzeli, a zobaczylibyście ile jest sympatycznych i wartościowych kobiet. Najlepiej nie pytać.

"Przestalibyście jojczeć i zamiast tego trochę się rozejrzeli, a zobaczylibyście ile jest sympatycznych i wartościowych kobiet. Najlepiej nie pytać." może i tak, tylko czy są dziewicami? :-(

Gość do Salemkaaa
sympatycznych i wartościowych, ale nie dziewic :(

sympatycznych i wartościowych :) Pewnie i trochę jest. Tylko, że "wartościową" nazywa z innych powodów facet z innych kobieta. Kiedyś zapytano mnie czemu nie jestem zainteresowany jedną taką "zakochaną", bo przecież ona taka sympatyczna i wartościowa. Tylko, że w gębie miała więcej chujów, niż ja frytek. 🖐️

offerma naprawdę trzeba być debilem żeby wierzyć że puszczalska laska "już się nie będzie puszczać bo zna ten smak". ludzie się nie zmieniają. jak się ktoś k**wą urodził to i taką umrze, nie ma cudów. Forum publiczne nie jest najlepszym miejscem do roztrząsania własnych fobii seksualnych. Jeśli masz problem z płciowością udaj się do lekarza i przestań truć. Kobiety maja takie samo prawo do aktywności seksualnej jak mężczyźni i żaden offerma im tego prawa nie odbierze. Dodatkowo zadziwia mnie mentalność ludzi zaglądających innym do łóżka. Jestem facetem :-)

offerma naprawdę trzeba być debilem żeby wierzyć że puszczalska laska "już się nie będzie puszczać bo zna ten smak". ludzie się nie zmieniają. jak się ktoś k**wą urodził to i taką umrze, nie ma cudów. Forum publiczne nie jest najlepszym miejscem do roztrząsania własnych fobii seksualnych. Jeśli masz problem z płciowością udaj się do lekarza i przestań truć. Kobiety maja takie samo prawo do aktywności seksualnej jak mężczyźni i żaden offerma im tego prawa nie odbierze. Dodatkowo zadziwia mnie mentalność ludzi zaglądających innym do łóżka. Jestem facetem :-)

Gość matacz..
to frustrat był bał sie porównania go z tym byłym pewnie mial małego i stad dziewica mu w glowie bo taka nie ma porównania

Gość do Kaliban
a byla materialistka?

do Kaliban => Skąd mam wiedzieć? Co mnie jakaś bladź obchodzi? Myślisz, że starałem się poznać? :P

No nie da się ukryć, że w wieku "odpowiednim" do zamążpójścia to dziewic już zbyt wiele nie ma. Także cóż... Albo celibat, albo zaczniecie myśleć głową a nie członkiem...

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Salemkaaa "Także cóż... Albo celibat, albo zaczniecie myśleć głową a nie członkiem..." -Odp- żenic się nie mam zamiaru (to co bym chciał, już nie będę miał), a celibat mi też nie grozi, o ile poprzednie Twoje posty, były dla mnie zrozumiałe, tak tego za cholerę nie łapię :) (ta moja poprzednia wypowiedz co do Twojej osoby, była oczywiście z "przymrużeniem oka")

Może rzeczywiście źle się wyraziłam, albo celibat, bo ciężko znaleźć dziewicę - a przecież dla niektórych to warunek konieczny. Inna opcja to przestać myśleć o kobietach przez pryzmat seksualnej przeszłości (ile to ona wcześniej miała penisów w sobie, mojego na pewno tam nie wsadzę - blleeeeee :D) tylko spojrzeć na całokształt nie mieszając do tego seksu :) Spoko ;) Nie byłam pewna, ale tak podejrzewałam :]

"naprawdę trzeba być debilem żeby wierzyć że puszczalska laska "już się nie będzie puszczać bo zna ten smak". ludzie się nie zmieniają. jak się ktoś k**wą urodził to i taką umrze, nie ma cudów. może przez pewien czas "dla odpoczynku" prowadzić się trochę porządniej ale "natura ciągnie wilka do lasu" więc naprawdę nie ma co się łudzić drogi mój komiczne." trzeba być debilem, żeby 30 latkę, która nie jest dziewicą bo miała kilku partnerów nazywać puszczalską laską... Puszczalska laska to to taka, która ma co 3 miesiące innego a najlepiej po kilku na raz... Niestety wykazujemy znaczną rozbieżność definicji, więc nie wiem czy w ogóle ta dyskusja jest możliwa, bo dla każdego zatwardziałego prawika puszczalską jest każda, która miała jakiekolwiek kontakty sexualne... Tak więc stwierdzić mogę, że wg mojej definicji puszczalskiej laski (tzn takiej, którą miało pół osiedla) to taka faktycznie nie ustatkuje się, bo gościnność w kroku wypiła z mlekiem matki... Ale wg Twojej prawikowej, to wg mnie owszem

"czy coś z tych rozważań wynika?" wynika to, że pójście do łóżka tylko z miłości sprowadza się do wątpliwej motywacji uprawiania sexu... zaś pójście do łóżka z pożądania i późniejsze zakochanie już nie

Gość do Salemkaaa
a jak ta przeszlosc byla zla i miala w sobie przynajmniej kilka penisow?