Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

" Rozstając się po 1,5 roku, czułam, że nigdy go nie pokochałam " czyli poszłaś do łóżka z facetem, którego nie kochałaś i stąd twoje dylematy - to jasne. a właściwie dlaczego z nim byłaś? bo on nalegał? skoro z twojej strony nie było wielkiego uczucia.

Gość fajansiarz
Dla mnie nie jest istotne dziewictwo, tylko czy się nie ruchała na prawo i lewo.

anomalia ---> byłam w wielu związkach, ale ten facet wyjątkowo wzbudzał moje zaufanie i wyjątkowo mnie rozumiał. Zawsze miałam problem z uczuciami, nigdy nie czułam się prawdziwie zakochana, zazdrościłam związków znajomym, bo zawsze wydawało mi się, że coś mnie omija. Przy nim liczyłam, że uczucie przyjdzie z czasem. Widać, moja naiwność nie zna granic.:O

Dla mnie nie jest istotne dziewictwo, tylko czy się nie ruchała na prawo i lewo." w końcu jakiś normalny :D

dobre określenie w ten sposób się mści i odreagowuje kompleksy że nie miał dziewicy... Wiem że to mu sprawia przyjemność może to nawet śmieszne ale ślub dla kobiety jest ważny.

No dobra, a jeszcze - jaką granicę wyznaczacie dziewicom? Kobieta, która załóżmy była obcałowywana po całym ciele przez faceta to jeszcze dziewica? Koniec dziewictwa to moment penetracji? To dziewica, która uprawia seks oralny pozostaje dziewicą? Wiem, że ten temat odnośnie dziewictwa też wywołuje wiele kontrowersji.

"Niklta dobre określenie w ten sposób się mści i odreagowuje kompleksy że nie miał dziewicy... Wiem że to mu sprawia przyjemność może to nawet śmieszne ale ślub dla kobiety jest ważny." a dla faceta może być bardzo ważne czy była dla niego dziewicą

Gość do offerma
"no oczywiście pannie która dała się zaliczyć facetowi który potem kopnął ją w tyłek nie pozostaje mówić nic innego niż te bzdury o "kawałku błony" bo im bardziej zdewaluuje tę "błonę" tym mniejszą stratę będzie odczuwać A jeśli laska miała 1 faceta, a potem związek się rozpadł lub był rozwód, bo tak często jest w życiu, to co ma zrobić? Strzelić sobie w łeb? -> fajansiarz, dobrze piszesz

" Kobieta, która załóżmy była obcałowywana po całym ciele przez faceta to jeszcze dziewica? " przecież to jest chore tak się napalić i nie skończyć seksem :o a seks oralny to też seks 🖐️

chmurnooka rozumiem,m że Cię boli że nie jesteś dziewicą, ale nic na to nie poradzimy

Gość chmurnooka ty jednak gupia
jestes:O

Gość fajansiarz
Myślę, że dziewictwo się traci, gdy w celu seksualnego uniesienia tak czy inaczej obcuje się z miejscami intymnymi drugiej osoby :-)

chmurnooka ty jednak---> gupia, jak gupia, ale niestabilna z pewnością ;) Teraz właśnie dochodzę do wniosku, że jak mnie ktoś pokocha, to i z moim brakiem dziewictwa sobie poradzi...:P Bo skoro ja mogę, to i druga osoba powinna być do tego zdolna.

Gość do offerma
->fajansiarz, przecież to oczywiste. Co z tego, że ma błonę, jak np facet hmmm dotykał ją WSZĘDZIE.

ja nie mam błony, a nikt mnie nie dotykał :o🖐️ a błonę nawet dziwka może sobie zrekonstruować - i co to zmienia? :P

Gość cmurna jakbylas w tylu zwiazka
ch to teraz cierp naiwna pipo :P

Gość do offerma
anomaIia "ja nie mam błony, a nikt mnie nie dotykał" Dobre.

No właśnie, a znam wiele dziewczyn, jak to nazwaliście 'obmacywanych' czy nawet po seksie oralnym, które twardo obstają przy tym, że są dziewicami. I trafia się taka fanatykowi dziewictwa, a ten, nieświadom niczego, defloruje takową i żyją długo i szczęśliwie.:P Tak to już jest - dziś często rzekome dziewice mają w rzeczywistości dużo bogatsze doświadczenie niż ta, która została zdeflorowana i rozstała się z facetem.

Gość chmurno napisala ze w wielu
byla

Sprostowanie: byłam w paru związkach, ale tylko z jednego wykroiło się coś poważniejszego i z tym właśnie facetem straciłam cnotę.

" No właśnie, a znam wiele dziewczyn, jak to nazwaliście 'obmacywanych' czy nawet po seksie oralnym, które twardo obstają przy tym, że są dziewicami. I trafia się taka fanatykowi dziewictwa, a ten, nieświadom niczego, defloruje takową i żyją długo i szczęśliwie. Tak to już jest - dziś często rzekome dziewice mają w rzeczywistości dużo bogatsze doświadczenie niż ta, która została zdeflorowana i rozstała się z facetem." chmurnooka ---> chodzi o kwestię ODDANIA się facetowi a nie błonę, więc wszystkie formy seksu oznaczają utratę dziewictwa dziewczyna traci tą szczególną formę niewinności

Gość fajansiarz
do offerma Dla kogo oczywiste, dla tego oczywiste. Przy temacie utraty dziewictwa zawsze podaje się sytuacje skrajne (obcałowywanie po całym ciele, anal, oral), ale są też jednak sytuacje pośrednie, które ciężko zakwalifikować, np. głaskanie po tyłu czy dotykanie piersi.

Takich tematów pełno na kafe. Szkoda czasu. Prawików się nie przekona, a reszta- niech robi jak uważa, i uważa jak robi- jak to mawia moja mama:) Czasem mi się wydaje,że ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, bo nigdy przed kafe nie słyszałam, żeby faceci chcieli tylko dziewice. Głupie i zaściankowe:(

anomalia ---> ja też nie miałam błony...:) straciłam ją podczas noszenia tamponów, co stwierdził ginekolog podczas badania. Jedna z największych niespodzianek w moim życiu:D Ale pierwszy raz i tak był trochę bolesny.

Gość bo faceci wprost tegonie mówią
puszczalskie do zabawy, porządne dziewczyny na żony!

" Ale pierwszy raz i tak był trochę bolesny. " czyli koleś jakoś kiepsko zabrał się za robotę albo tak do końca cię nie kręcił :o

bo faceci wprost tegonie mówią - dobre:):):) chyba taki pogląd wyznają jedynie zakompleksieni faceci, wiadomo dziewicą łatwo sterować, nie będzie się wymądrzać i da z siebie zrobić służącą! Zaskoczę Cię, ale mam faceta nie byłam dziewicą i jesteśmy zaręczeni i to nie ja dążę do ślubu. Cóż jednak inna rzeczywistość!:)

"czyli koleś jakoś kiepsko zabrał się za robotę albo tak do końca cię nie kręcił " Anomalia, ale widzę, ze jednak planujesz stracić ten kwiat, skoro zbierasz informacje dotyczące możliwych "powikłań" ;-)