Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo shit

nie no szok! czy kobiety są aż tak bez uczuciowe i bezinteresowne?

Polecane posty

Gość ooo shit
Ja tez tego nie umiem pojąć.. to łatwo ukazuje jakimi sa nie logicznymi postaciami, ze lubie kiedy sie je olewa i to zajebiscie dziala... zreszta wystarczy poczytac ten temat, gdzie dla wielu tutaj kobiet te moje 3 smsmy na 4 dni to byla kontrola... czasem mam wrazenie, ze zeby zdobyc kobiete to tak naprawde trzeba jej niechcieć

Gość shipitare nashe ojczyzne
SĄ, SĄ, SĄ SĄ DZIWKI , MATERIALISTKI,SZMATY, BEZ LOGIKI, BEZ UCZUĆ, BEZ UCZCIWOŚCI SĄ KURWA JAK HUJ

Gość autorze jestes dzieckiem
a panna ma cie w dupie.nie masz jaj i tyle bo kwekasz że nie napisła ci esa.żal mi ciebie panienko , nie popłacz sie tylko

czego nadal nie rozumiesz-dziewczyna ma Cie w ZADZIE-dotarło? Chyba Tobie brakuje umiejętności logicznego myślenia, skoro nie umiesz prostych wniosków wyciagnąć.

Gość kaskaczek
Teraz się naczytały dziewczęta poradników 'Mężczyźni kochają zołzy', które z normalnym związkiem mają tyle wspólnego, co Rutowicz z równikiem, i się im wydaje że olewaniem faceta zdobędą, a nie wkurwią :o

Zastanawia mnie też skąd w ludziach taka chęć wkur.wiania kogoś i obrażania, chłopak pyta o opinie, to skoro już zachcięliście mu jej udzielić, to można to kulturalnym językiem zrobić;/

Gość ooo shit
warrant operacyjny widac słaby z ciebie obserwator bo lat mam 23.. a 17 to widocznie nie dawno ukonczyles skoro do takich wnioskow dochodzisz a ty lafiryndo (swoja droga pieknie oddaje twoj nick twoja postac) przestan pieprzyc co? tu jest net, anonimowosc.. chyba nie uwazasz, ze kazdy kto sie tutaj wypowiada jest identyczny w realu? jezyk trzymam zawsze bardzo krotko, mówie tylko wtedy kiedy trzeba.. nigdy nie wypowiadam nie potrzebnych słów, wystarczy mi piec pierwszych gestów, piec pierwszych słów jakieko kolwiek kolezki i ja juz wiem, ze w jego psychicze czai sie strach, on jeszcze nie zdaje sobie sprawy, ze jego mozg juz mu wyslal maila do nadchodzacej kupy ze spotkanie jest w gaciach buaha :D:D:D

Gość Martinez30
Proponuję, żebyś wziął się za naukę ... Masz braki, że hej! Reszty nie czytałam, ale bezuczuciowe piszemy razem ... a bezinteresowne w tym zdaniu jest pozbawione sensu ... zatem nie znasz znaczenia podstawowych słów... Podsumowując: błąd ortograficzny oraz brak znajomości podstawowych słów to wstyd! P.S. Jak tak piszesz sms-y to się nie dziw, że woli rozmawiać... :O Bo to nie do strawienia...

Gość Martinez30
I to wszystko w jednym zdaniu!

Gość Martinez30
Choćby nie wiem, jak facet mi się podobał, to po pierwszym sms-ie z takimi błędami to koniec! Przecież taki głąb nie nadaje się do życia ... :O

Gość dfsfsdfs
po pierwsze ten temat nie byl o ortografii wiec przestancie pierdolic frajerzy jebani.. martinez wielki kurwa znawca lamus jebany po drugie gdzie tam sa bledy cwelu?? jeden blad i to taki ze osobno napisal ehh co za lamusy

Gość la madame
Wiesz to nie kwestia wieku mam faceta w wieku 28 lat i podobnie przeżywa. Jak wyjeżdżam na wypad z koleżankami to zawsze mu pisze co i jak -często9(!)bo wiem,że on się o mnie martwi to raz dwa bo go bardzo kocham. Autorze spokojnie,porozmawiaj z dziewczyna jak bedziesz miał okazję szczerze, może bedzie miala jakies wytlumaczenie.Osobiście dla mnie to jest conajmiej dziwne,dlatego wrzuciłabym na luz i nie patrzyła non stop na komorke czy pisze czy też nie.

Gość Martinez30
I co z tego, że nie o ortografii? I jak jeden błąd? Jak zatem buraku uzasadnisz użycie w tym pytaniu "bezinteresowne"? Poza tym może brak znajomości ortografii zniechęciła ją do odpisania ... bo mnie by zniechęciła ... Zaczęłabym się wstydzić, że znam takiego jełopa ... ona chociaż zadzwoniła - pewnie bała się, że znowu napiszę z błędami ... Niech lepiej autor dzwoni, skoro jest analfabetą ... :O

Gość Martinez30
Mój pojechał na motorze do Italii ... też oczywiście pisze, ale on potrafi ... :P (Nie pojechałam z nim, bo mam za dużo zadań służbowych)

Gość Martinez30
* napisze

Gość osmornica juz powiedziala
martinez jak chcesz sie wymadrzac o ortografii to wypierdalaj do szkoly uczyc jezyka polskiego a autor popelnil raptem jeden malo znaczny blad wiec zamknij morde lamusie jebany

"a ty lafiryndo (swoja droga pieknie oddaje twoj nick twoja postac) przestan pieprzyc co? " - jedyną osoba, która tu "pieprzy", jesteś ty, chłopczyku :) Gratuluję mądrej ex-dziewczyny :):)

Gość Martinez30
osmornica juz powiedziala - bo co? bo głąbowi może pomóc tylko głąb z językiem rynsztokowym?

Martinez30 - święta prawda ;) Nie dość, że język rynsztokowy, brak znajomości poprawnej polszczyzny i ortografii własnego języka, to jeszcze śmierdzący leń. Tak ciężko sięgnąć po internetowy słownik ortograficzny? Po prostu Ż E N A D A :-o

Chłopie dam ci radę: idź na dupy. Jak znajdziesz ładniejszą, niż twoja obecna - wymień.

Gość Najpiękniejsze piersi świata
Do Kaliban: teraz niech idzie na dupy, a na przyszła wiosnę poszuka sobie dziewicy? Jesteście żałośni...

Najpiękniejsze piersi świata => Powiem tak: ja w przeciwieństwie do ciebie sroczko - prostaczko, rozróżniam jednostki od zbiorowości. Nigdy nie twierdze, że wszystkie kobiety są na poziomie ameby. Ale, że ty i dupa autora - tak, a i owszem, jestem pewien.

Gość ilez tu zlych emocji ...

Kaliban, jedynie prostak porafi pisać tak podle, jak ty.

Poza tym sam zobacz: wystarczy przyłapać cię na hipokryzji i niekonsekwencji, a jakoś od razu tracisz rezon i inteligencję, i stać cię wyłacznie na obelgi. Żenada, Kaliban. Tracisz fason, maska spada ci z twarzy i od razu wiadać, kim jesteś naprawdę. ...chamem. I to wszystko. Żeganm, bo szkoda czasu na bycie tutaj.

Gość ja wiem co ci dolega
qqqqqqqqrwa ale z ciebie looser zakladaszx dziecviaty topik o tym kurwa samym daj sie idioto spokoj teraz juz jestem za tym zeby miala tam fagasow a ty sie zesrasz a jej nie dostaniesz