Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczne od tego

Jacy są faceci spod znaku Wagi???

Polecane posty

Gość gość
Masakraaaaaa!!!! Poprostu nie mogę w to uwierzyć dziewczyny wszystkie macie rację!!! Myślałam ze to ja mam takiego pecha do faceta z pod znaku wagi ale to tylko fakty o charakterze i znaku z tego miesiąca .... Porażka wagi to s**tttt ..

Gość gość
BEZNADZIEJNI POD KAZDYM WZGLEDEM

Gość gość
niestesty mam dosc mojego Wagi - egoista krytykant ni e widzi wad w sobie zazdrosny a sam kokietuje naokoło nawet przy mnie żalośny palant nic niemoznamu wypomniec no i jak jest nie po jego mysli to mne chce rzucac. co mi doradzicie bo ja jednak jestem na to za szybka jestem Strzelcem i ni elubie jak ten ich urok nie idzie w parze z prawdą tzn wagi duzo slow rzucaja na wiatr nezdecydowane doprowadza mnie do szału ! rasowy ściemniacz tak wykreci kłotnie ze to niby moja wina rozwazam czy by go rzucic. co poradzicie? ignoruje mnie w towarzystwie krytykuje moich znajomych i mysle ze nie moge go im przedstawic zeby sobie wstydu nie narobic ! co doradzicie? jestesmy 2 lata ze soba uwazam ze jest zakompleksiony bo ktory facet by byl tak przesadnie zazdrosny a flirtujac z babami musi sie dowartosciowywac? mam dosc jego komplementow juz rzygam nimi. ilez razy mozna slyszec kocham cie a pozniej pzrepraszac za swoje zachowanie .

Gość gość
Mężczyzna z pod znaku waga... Palant,rozchwiany emocjonalnie... Zycie mi zniszczył i zdrowie...kłamca..

Gość gość
to decyduje wychowanie a nie znak horoskopu i dla tego kto wierzy w znaki ten ma niski iloraz inteligecji b jak mozna wierzyc ze planety odalone od nas miliony kilometrów maja wpływ na charakter gdyby tak było to trzeba zamknoc nie kture znaki w wiezieniu za gwałty morderstwa i złodziejów tak prewencyjnie albo wypuscic to ni ich wina to wina saturna lub marsa

Gość gość
To prawda to najgorszy znak u faceta. Po 9 miesiącach powiedział, że nie wie czego chce i odszedł, a tu za 3 tygodnie bomba! w czasie kiedy był ze mną spotykał się z innymi. Największy dziwkarz, oszust, krętacz myślący tylko o sobie. Nigdy więcej faceta spod znaku wagi! Największe gówno pod słońcem!

Gość marawstala
Nie wiem, nie znam się na tym, ale lubię swoj znak zodiaku : )

Gość gość
wszystkie znaki maja swoje wady, ale Wagi sa po prostu paskudne. najgorszy znak pod sloncem, dwulicowi, leniwi, niewierni flirciarze, niezdecydowani, O HY DA. raz mialam, nigdy wiecej!!!

Gość Ona

Byłam w związku z waga kilkanaście lat.Powiem krótko,egoista,wszyscy i wszystko musi sie kręcic według niego,manipulant,potrafi robic dobra mine do złej gry,bywa wredy i nie czuły,stradzny skąpiec,jedyna zaleta to to że jest mega pracowity.

Panie odradzam zwiazek z Panem Wafa😁