Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczne od tego

Jacy są faceci spod znaku Wagi???

Polecane posty

Gość zaczne od tego

j.w.

Trzeba mieć prawdziwego pecha, żeby urodzić się pod znakiem Wagi. Ta przesadza właściwie o wszystkim. Wagi maja krotka pamięć i wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip, ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie maja natomiast szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłości, rozumu i zdrowia. Ze względu na to, ze maja to, czego nie maja, Wagi są idealnymi współmałżonkami. 🖐️ Nie dziękuj. :classic_cool:

Gość Komorówska
są wstrętnymi śmierdziuchami,są tępi,praktycznie żadnych zalet nie posiadają

Gość PIJAK I JUZ
ja jestem waga :D :D

WAGA 23 IX - po raz drugi w tym roku na niebie czerwono pionie Wenus. Niezdarnie z wahaniem zaczynaja się rodzi niemowlęta-Wagi. Dziecko urodzone w tym znaku jest niezwykle układna, pozbawiona charakteru kukiełka. Dosć wredne, stroi głupie sacharynowe minki i osiaga to, co chce bez najmniejszego wysiłku. PAN WAGA Typ Fredrowski. Trochę jowialny, trochę żałosny, a przede wszystkim smieszny. Rozsadza go energia, chce życia i użycia. Wszędzie go pełno. Ambitny do granic możliwosci, rozmysla nad najmniej kłopotliwym sposobem pozbycia się jakiejkolwiek konkurencji. Jego problematyczna moralnosć pozwala mu przyjaznić się koniunkturalne nawet z największa kanalia. Nie jest wybredny, choć lubi to co ładne i drogie. Sypia po południu i smaruje pulchne raczki kremem. Intryguje bezustannie. Zdolny jest zrobić największe swiństwo, o ile ma pewnosć, że się nie wyda. Zawsze przytakuje, sprawia to miłe wrażenie, nie znaczy nic. Seksualnie niepewny. 100% masochista, marzy o dostaniu solidnego lania pogrzebaczem. Chętnie żeni się z kobieta o silnym charakterze, która oszukuje bez przerwy, przez co czuje się na swój sposób dowartosciowany. Przepada za emskimi wódkami. Wredny i ugrzeczniony kocha się w madrzejszych i silniejszych kolegach, obrzydzajac im żony i kochanki. Potwornie skapy, Pan Waga bez namysłu wydaje rentę matki, o ile służy to zrobieniu dobrego wrażenia. Kiedy dojdzie do własnych pieniędzy i władzy, staje się bardzo niebezpieczny. Odgrywa się na wszystkich za faktyczne i urojone niepowodzenia. Na starosć niby król Midas, lsni złociscie łysina, wymach*jac oslimi uszami.

Gość glutynian sodku
ociężali umysłowo i cięcy psychicznie.

WAGA - maż W sprawach osobistych jest tak pozbawiony instynktu i kręgosłupa, że można go bardzo łatwo złowić na męża o ile jest heteroseksualista. Jest jeden warunek: dama oswiadcza się i bierze wszystko w swoje ręce. Pozornie romantyczny i czarujacy kochanek mysli wyłacznie o własnej wygodzie. Dom go nie interesuje, dzieci męcza. Chętnie ucieka od nawet najprostszych obowiazków, twierdzac, że inni potrafia to załatwi lepiej. Jest egoistyczny i leniwy. Rozwodzi się bez problemu, o ile żona zaproponuje mu korzystne warunki i brak kłopotów zwiazanych z rozstaniem.

Gość czarnasaskia
o matko jestem dislownie w szoku!!! ze macie takie same spostrzezenia co ja, czyli jednak cos wtych horoskopach jest. nno jak bum cyk cyk -wszystkie opisy oddaja charakter mojego bylego. i faktycznie wagi zenia sie z wladczymi kobietami takimi ktore biora wszystoko w swoje rece.. min dlatego sie rozstalismy. bo ja potrzebuje faceta ktory przejmuje inicjatywe, a wagi takie nie sa

Gość zaczne od tego
bo ja znam jednego i jest strasznie uparty i zawziety. Czy Wasze wagi tez?:P

Gość mój mąż to waga
Zarozumiali, co to nie ja, ja wszystko najlepiej wiem, umiem i robię. Ty nic, Ty się nie liczysz, możesz służyć za podnóżek i cieszyć się z tego. Mizoginiści, nie majacy szacunku dla pracy innych ludzi..., mogę tak dalej wyliczać.

Gość hilllkilllsomebody
Udaja wyluzowanych cynicznych gnojkow ktorym wszystko jedno a tak naprawde wszystko mocno przezywaja. potrafia do doskonale zakamuflowac, tak ze sprawiaja wrazenie, zimnych i pozwbawionych uczuc skurvvysynow. 🖐️ sprawdzone und potwierdzone.

Gość nie straszcie mnie
mam faceta Wage :P

Gość pan ciekawski ;)
a kobiety wagi jakie są?

Żadnych męskich wag w moim życiu. Nigdy więcej!!! :D

Gość Loloitka
Samolubny maminsynek .Indywidualista , który nie chce nikogo wpuścić do swojego życia. Robi wrażenie miłego , ciepłego i wiernego. Tak naprawde zdradzi przy 1szej okazji, kocha wszytkie kobiety , ale ta z którą jest najmniej. Wszyscy do okoła muszą skakac wokół niego , to on zawsze ma racje.Nie imprezuje czesto ale , jak zaczyna to wiesc o nim ginie. Ciagle sie zaszywa , potrzebuje bycia samemu. Obiecuje miłośc , tworzy plany i z dnia na dzien konczy zwiazek pod byle pretekstem. Straszny skąpiec, zaspokaja tylko wlasne potrzeby , nie wysila sie na kwiaty czy jaiekolwiek prezenty ( nawet na urodziny)!!!Potrafi wymagac duzo od innych , sam nie dajac niczego.Nie potrafi i nie chce mu sie zaspokajać potrzeb kobiety , ale uważa , że jest najlepszy...Jesteś z nim w zwiazku ale nie mozesz miec zadnej pewnosci kiedy to sie skonczy, nie angazuje sie.Jestes z nim , ale nie jestes...

Gość o matkoooo
Wszystko sie zgadza w tym ostatnim opisie :O

Gość sama prawdaaaaaaaaa
masakra

Gość fscecfza
Oprócz bliźniąt, to waga jest najgorszym znakiem zodiaku. Spod bliźniąt tylko faceci są do dupy, kobiety są ok. Natomiast wagi i mężczyźni i kobiety są okropni :P Trzymac się od nich z daleka.

Gość madra po szkodzie
ci faceci to koszmar, ale maja w sobie cos wyrafinowanego i ulotnego, nie wiem jak to okreslic, jako partnerzy dno, ojcowie sraraja sie bynajmniej, narcyzi i egoisci, ciezki przypadek

Gość gość
i chóój wam w dóópe.....chciałybyście cooo?!... Podpis Waga

Gość gość
Wy kobiety to zaiste jesteście poukładane i nie jesteście kukłami. Popatrzcie na siebie ,jakimi wy jesteście osobami. Co za bzdury wypisujecie.

Gość lwia piczka
maja male penisy i smierdza, nigdy wiecej wagi.

Gość gość
Jak ktoś o siebie dba to jak ma śmierdzieć -puknij się w głowę i zastanów się co piszesz

Gość gość
TY co Ci śmierdzi ,a wy to pachniecie w upalny dzień podczas okresu albo nawet nie wystarczy upalny dzień. A wy niby kobiety to idealne wyłazicie wystrojone na miasto a w dom k.....a syf poroz.......e wszystko.Tempe dzidy .

Gość gość
Podajecie przykłady,opisujecie swoich mężów,partnerów byłych partnerów.Co za syf piszecie.Macie takich jakich sobie wybraliście ,każdy z nas jest inny i nie zależny jest od tego znak zodiaku. Wychowanie i postępowanie wynosi się z domu i w zależności od przebywanego towarzystwa. A może same takie jesteście.Pomyślcie i zastanówcie się nad sobą.

Gość gość
Jeżeli uważasz że 22 to dla ciebie za mało to sorry.Weź sobie kij do baseballu i wetknij go sobie po same gardło. Waga

Gość gość
Wszyscy faceci spod wagi, z którymi się zadawałam, byli tacy sami :O Przede wszystkim jedna kobieta im nie wystarczy, patologiczni kłamcy i podrywacze, złośliwi i uparci, egoiści, od partnerki wymagaja wszystkiego, od siebie niczego

Gość gość
Wszyscy to znaczy ile ich miałaś

Gość gość
Nie każdego z nich "miałam", ale znałam z 6-7 i wszyscy tacy sami

Gość konwalia12345
Sorry dziewczyno powyzej, ale nie pisz pierd*l jak mialas tylko znajomych, bo tak sie nie da poznac dobrze ludzi jesli z nimi nie mieszkasz na co dzien. Ja mam meza wage i w 100% moge powiedziec, ze ani nie zdradza z kim popadnie, nie jest leniwy i arogancki, zawsze dba o nasze rocznice i mysli racjonalnie o przyszlosci a nie czeka az jakas wladcza zonka wszystko za niego zrobi co za bzdury piszecie :/ moze poprostu mialyscie pecha, ze trafilyscie na akurat takich facetow. to nie zalezy od zodiaku tylko charakteru i wychowania i nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. pozdro