Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 181 cm

Golic wlosy pod pachami czy nie?

Polecane posty

Ja bym nie sugerowała mojemu mężowi czegoś takiego, ale na szczęście sam się tym zajmuje- w czasie upałów nie może się dokładnie domyć z takimi kłakami, zbiera się brud i momentalnie po spoceniu się śmierdzi. Nie goli na łyso bo swędzi, strzyże trymerem przy maszynce elektrycznej. I bardzo dobrze :)

Gość kaskaczek
I jak sam nick wskazuje jesteś wolna ;) Prawdziwy mężczyzna się nie zgodzi na takie upodlenie :o W widocznych miejscach :o Chyba że jest bi albo metro :P Właśnie mojemu powiedziałam że ktoś ma taki problem na forum, to się omal nie udławił ze śmiechu, że chyba na kafeterii same geje siedzą :D

Kaskaczek, przecież na kafeterii prawdziwi mężczźni nie przesiadują :P

Gość kaskaczek
No niestety... Swojemu zabronię tu siedzieć, bo mi się z mężczyzny jakimś niewiadomo czym stanie :D

Gość nie jestm lalunią
A kto to jest ten Justin Beiber czy jak mu tam? :D :D :D Bawi mnie porównywanie owłosienia do męskości itp. Kobiety też od niedawna zaczęły golić nogi, a więc idąc tą samą drogą owłosione nogi mogły być atrybutem kobiecości. A więc kobiety, które nie mają owłosienia jakie są? Niekobiece? :D Kiedyś (a nawet i teraz, choć w mniejszej ilości) noszono ogromne wąsy, i brody jak u św. Mikołaja. Mimo to przeszła na to moda. Czy mężczyźni bez zarostu są niemęscy? Pitolicie jak potłuczeni :O

bez kitu macie nie równo po kopułami ... jakieś głupie teorie o jakiś fankach Zmierzchu :D :D :D :D

Gość kaskaczek
Dla mnie prawdziwy mężczyzna powinien mieć włosy na klacie, na nogach, pod pachami, + 2-3dniowy zarost na twarzy... Mrauuuuu :D Po prostu u faceta im więcej włosów tym więcej testosteronu i męskości (naukowo potwierdzone). Gładkich facetów wykreował świat mody, gdzie w 3/4 są homoseksualiści - stąd to upodobanie do gładkości :) A Beiber to ten co śpiewa oł bejbe bejbe beje oooł, maj bejbe bejbe bejbe soooooł :D

Gość Ban Dole
jesli jestes gejem to golic :classic_cool:

poważnie pachy powinny być jeżeli nie ogolone, to przystrzyżone - tak jak jedna dziewczyna pisała, klata może być owłosiona - też lubię, na dole - wygolić, a nogi zostawić w spokoju :-P Ja lubię tak, a jak ktoś woli inaczej - jego sprawa...nikomu nie narzucam bo (prawie) każdy ma swój rozum... Sama lubię być dokładnie wydepilowana i tego również wymagam od partnera... A co do zostania starą panną, singlem czy jak kto jeszcze to nazwie - to o niczym innym nie marzę :-D :-D :-D

Gość nie jestm lalunią
"A Beiber to ten co śpiewa oł bejbe bejbe beje oooł, maj bejbe bejbe bejbe soooooł" :D Niestety a może i stety, nie miałam okazji się z tym spotkać. Aczkolwiek nic mi to nie mówi :D Swoją droga, to nie znam nowości muzycznych Jestem podobnego zdania co wolna i szczęśliwa. Niech każdy robi, i wymaga od innych co zechce. Najeżdżanie na innych z tego powodu jest po prostu niepoważne.

Gość jak będę kazac golic facetowi
pachy to zostanę starą panną?:D heh, śmieszne jesteście :D Ja swojemu facetowi nie muszę mówić, żeby golił pachy, sam wie, że powinien to robić:) Wiecie co? Na zachodzie nikogo nie dziwi widok faceta z gładkimi pachami, chyba tylko Polacy są jeszcze sto lat za Murzynami :D Ciekawe czy kiedykolwiek się to zmieni :O... Bo tez mi się słabo robi jak widzę tych "męskich " Polaków z dłuuuugimi kudłami pod pachami przy 35-o stopniowym upale...:O Ugh:O Nie mówię, ze mają sobie klaty i nogi golić :D - ale pachy ? To nie jest żadne "spedalenie", dajcie spokój:O🖐️ P.S. nie mam 16 lat a o 10 więcej :) Fanką Zmierzchu tez nie jestem:O🖐️

Gość pracoholiczka und dziewica
Mertoseksualne cioty golą klaty, pachy, nogi i facjatę swoją! Mężczyzna musi potem zalatywać . . .

Gość czuwalna
ja nie lubie ogolonych, lepiej przystrzyc ...