Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaZupełnie pomocy

jak mam sobie poradzić

Polecane posty

dzis próbowałam, naprawde- szłam myslalam, jestem jedyna przeciez taka na swicie i nie... noż cholera, nie da sie ładne nóżki przede mna śmigły,a tu porcelanowa cera a ja? spocona, gruba, brzydka czerwona i myśl -patrza patrzą smieją się jutro spróbuje. a dzis zetre pumeksem pięty, coś jescze-widze przeswitującego syfa lecz go nie wygniote i przestane obgryzac paznokcie,ale to i tak nic :( nie mogłam otworzyc zdj

KurduWardowy - jeśli NAPRAWDĘ potrzebujesz pomocy, to zacznij czytać, co ludzie do Ciebie piszą, a nie jęcz w kółko to samo na różnych topikach. Na zdjęciu widzę normalnego, młodego mężczyznę! Ale jeśli w realu "reklamujesz" się tak samo płaczliwie i desperacko, jak tutaj, to już wiemy, dlaczego masz problemy.

Witaj załamana :) Nie przejmuj się, to na razie tylko jedno popołudnie! Powtarzaj to codziennie i zobaczysz, z czasem będzie coraz łatwiej! Skąd jesteś, jeśli mogę zapytać?

Ja mam 159cm, mój facet niecałe 175 i nie chciałabym, żeby był chociaż trochę wyższy. Więc szukaj kobiety poniżej 160cm i nie będzie problemu :) Zresztą to nie wzrost jest najważniejszy. Autorko, a ja dzisiaj leżałam cały dzień na plaży pełnej ludzi i czułam się świetnie, mimo małych piersi, krzywych nóg i piegów, których codziennie przybywa. :) Nie mówiąc o coraz bardziej widocznym cellulicie i rozstępach + to wszystko co napisałam w pierwszym poście. I nie widziałam żadnej piękności. Bo po prostu się za nimi nie rozglądałam. Poszłam tam opalać się, a nie patrzeć, czy jest ktoś ładniejszy. Co do stóp, to ja oprócz pumeksu co kilka dni moczę je w ciepłej wodzie z mydłem i dodatkiem oleju, piłuję paznokcie, jakoś ciekawie maluję. Kiedy schną, kręcę około godzinę hula hopem, oglądając telewizję, nogi mam posmarowane balsamem, który wtedy się spokojnie wchłania. Na noc nakładam grubą warstwę kremu do stóp zawijam w folię spożywczą albo woreczki, zakładam skarpetki i idę spać. Rano stopy są śliczne :) Paznokcie u rąk też jakoś w miarę wypiłuj i pomaluj. Tak, żeby było Ci szkoda ich obgryźć. Przed chwilą zrobiłam sobie maseczkę nawilżającą, nie wiem, czy coś daje, ale czuję się jakoś tak lepiej. Może wyjdź na zakupy i kup sobie coś fajnego, mi ostatni bardzo poprawiła samopoczucie nowa spódniczka, bo czuję się w niej ładnie. :) Nie wiem co jeszcze, może dobierz sobie biustonosz i zaakceptuj swoje piersi? Jaki rozmiar nosisz? Przy jakich wymiarach? (ciasno pod biustem i luźno w biuście)

dobry wieczór :) Babinkton- ja jestem z krakowa, zobaczymy jutro w jakim stanie poranek mnie zastanie... głaszczka- paznokcie mam ohydne- zjedzone od góry, czyli tą warstwe pochłonęłam no i obgryzione do tego stopnia że nic poza opuszek nie wystaje. ale musze przestać obgryzać no i może pójde końcówki podciąć- bo ja je wyrywam... jak się bardzo denerwuje albo coś to szarpie włosy no i mam takie postrzępione... z tym tez zawalcze a czy jest sposób na duże uda? bo ja mam masywne uda, biegam i biegałam ale są coraz wieksze- ja wiem ze jest masa cw na internecie,ale nie chce sobie szkody wiekszej narobic w postaci rozbudowanej masy mięśniowej... faktycznie, sama sobie dobieram za kazda dziewczyna sie ogladam i porównuje co ona ma czego ja nie mam i zawsze wypada na moja niekorzyść ... pozdrawiam :)

acha, a rozmairu biustu to nie znam kupuje na oko... a na zakupy napewno w najblizszym czasie nie pójde... :)

Gość no dobra to teraz ja......
Mam kilka kilogramów nadwagi, ale to jest pryszcz. Mam żylaki.Mam paskudne nogi...na kostkach pełno popękanych naczynek.Na piszczelach brązowe przebarwienia.Wygląda to fatalnie.Chyba nigdy nie założę krótkiej spódnicy ani spodni rybaczek...chyba ,że z kryjącymi rajstopami.Fakt...podobam się facetom,ale jeśli zobaczą moje nogi, to uciekną z dzikim wrzaskiem.Chyba wolę nie ryzykować:(

A widzisz, staniki kupuje się na piersi, a nie na oko :) Zgaduję, że obwód stanika masz na łopatkach i miski podjeżdżają na piersi przy każdym ruchu rękami? Zmierz się, to może coś poradzimy i na Twój biust. Mi zmiana stanika bardzo pomogła, dzięki temu zaakceptowałam swoje piersi :) Pomierz się, proszę :)

Aha, ja duże uda polubiłam dzięki swojemu facetowi. Kiedyś też ich nie lubiłam, ale on powiedział mi, że właśnie duże uda i pupa dobrze wyglądają, a nie nogi jak patyki i brak tyłka :P Niestety dzięki niemu zaakceptowałam tylko to, bo na resztę ciągle narzeka. A mimo to i tak dobrze się czuję :)

No mała, do Krakowa mam blisko, umówimy się na piwo i ochrzanię Cię ile wlezie :) Nie obraź się, naprawdę pytam tylko z dobrej woli - nie myślałaś o psychologu? Obgryzanie paznokci, szarpanie włosów w nerwach to autodestrukcja, objawy nerwicy, albo czegos jeszcze gorszego. A uda? Daj spokój, mężczyźni kochają duże, silne uda!

Gość chalna
Kochani pamiętajcie o jednym : KAŻDA ZMORA ZNAJDZIE SWOJEGO POTWORA :) Pozdrawiam i więcej wiary w siebie :) Będzie dobrze

Gość owłosiona ana ssmietana
Głaszczka nie ma nic bardziej oblesnego jak wkladka przy jednym cycku a przy drugim sama koronka,nie dosc ze widac ze cos jest nie tak to jeszzcze samopoczucie i spocony jeden cycek bleh,spoko na to akurat jest metoda -operacyjna ale chociaz tyle ...juz zbieram..

cześć Babinkton- aż tak źle by było? być może, mialam przerwe w szarpaniu włosów teraz znów wielki powrót, najgorzej z tymi pazurskami, chyba w naparstkach zaczne chodzić. głaszczka- mam się zmierzyć mocno pod biustem i biust też mocno? zmierzę się wieczorkiem i dam znać- jak się nie będe wstydzić takich rozmiarów ;) właściwie to biustonosze rzadko kupuje- dziedzicze... ;) a dziś, dziś nie oglądam narazie ludzi więc czuje się bezpiecznie. Tylko mam kropki na twarzy nie wiem od czego, zaskórniki a fujj wogóle :( niechce się pudrować,a może lepiej zacząć? stara juz jestem powinnam nie miec tego dziadostwa pozdrawiam, do później :)

Pod biustem ciasno (dlatego, że obwód stanika jest rozciągliwy, a miarka nie), w biuście tak normalnie, bez ściskania. Nie pudruj się. Jest za gorąco. Ja ostatnio też przestałam, bo opaliłam trochę twarz. Od słońca wyszło mi na czole jakieś uczulenie, ale już zeszło i jest dobrze. Zostały tylko piegi, no ale z nimi nic sama nie zrobię.

Cześć Załamana :) Tak, niestety, obgryzanie paznokci i szarpanie włosów to autodestrukcja, bo kto lubi robić sobie sam krzywdę i się oszpecać? Masz na pewno jakieś głębsze problemy, jeśli masz możliwość wybrać się do psychologa, to zrób to. O tym też piszę z doświadczenia. A na buzię lepiej nie kładź żadnej chemii, tylko wybierz się do dobrego dermatologa, przepisze Ci stosowne leki (w temacie trądziku i kosmetyków akurat nie mam zbyt wiele do powiedzenia, więc nie będę się rozpisywać). Wydaje mi się jedynie, że masz jakieś zaburzenia hormonalne (piszesz o wypryskach na buzi i o obfitym owłosieniu na ciele).

hej :) Zmierzyłam się wstyd i hańba że dziewczyna o takich rozmiarach istnieje zatem pod biustem mocno ścisnięte : 76, a biust (o zgrozo...) 86 cm Babinkton- być może, czasem mysle że wsystko co robie to forma autodestrukcji,żeby sobie zaszkodzić. U dermatologa byłam, ale oni sami nie wiedzą co mi jest. Trądzik młodzieńczy w tym wieku, niech im będzie. A z hormonami mam cos nie tak,ale tabl. mi nie sprzyjają, za dużo skutków ubocznych bardziej szkodzą jak pomagają. A dziś idę, bo czuje się psychicznie potwornie. Czuje się rozjebana na części elementarne... dawno tak ohydnie się nie czułam, no ale - łapie sto srok za ogon- Topic o wyglądzie a tu wkrada się czucie i bez czucie..więc milkne Pozdrawiam serdecznie :)

To może pocieszy Cię Twój rozmiar? Prawdopodobnie 70C :) A z jakichś wyjątkowo rozciagliwych staników..65DD. Poprzymierzaj 70C, tylko pamiętaj, żeby przy zakładaniu wszystko spod pach zgarnąć ręką do miski. :)

hej ale przy każdym staniku jest rozm? i to taki? gdzie kupie- oprócz triumpha i innych elitarnych firm rozsądną rozmiarówkę ? rozmiar rozmiarem a to co jest faktycznie to porażka :( Babinkton- dziś wpakowałam w gały soczewki aby nadać sobie lekkości, nie ważne że ciągle mrugam i czuje piasek pod powieką, przynajmniej nie muszę dzwigać okularó i czuć się w nich źle. O tej porze zazwyczaj nie dopada mnie żadna ,,nostalgia,, moment szczytowy to godziny popołudniowe kiedy jestem skazana na spacer wśród żywych, a wieczory do dobitka na amen. Jestem strasznie uopocona, nie wiem czy normalne kobiety się tak pocą czy tylko takie monstra jak ja? I następny syfek mnie przywitał rano,ale jak nie muszę to nie patrze w lustro :/ A ostatnio stwierdziałm,ze nawet jesli oddalabym sie wszystkim dostepnym operacjom plastycznym to jesli jakikolwiek facet mnie spotka i sie przekona jaka jestem glupia i tepa to zwieje, wiec nie ma juz ratunku. Niczym nie nadrobie Babinkton masz faceta? jeśli można zapytać

Triumph to beznadziejny sklep. Porządny sklep to taki, w którym obwody są od 60, a miski do K. 70C w Triumphie byś znalazła, ale rozciągające się do 90cm, drogie i brzydkie. http://stanikowamapa.prv.pl/ tu masz mapę, na której zaznaczone są dobre sklepy, ale 70C powinnaś znaleźć i w zwykłych bieliźniakach, wystarczy zapytać i nie przejmować się uwagami ekspedientek, że "pani to nawet A nie ma", one się gówno znają :) Jesteś z Krakowa, tak? Z tego co przejrzałam listę, są tam ze 4 porządne sklepy, możesz się tam wybrać i pomierzyć staniki, a panie stamtąd na pewno Ci pomogą. Niestety będzie tam drogo. Ja kupuję staniki przez internet, ale znam już swój rozmiar. Aha, w brytyjskiej rozmiarówce obwód 70 odpowiada cyferce 32. 65 to 30, 75-34 itd. Ja też się strasznie pocę przy takich upałach. Pod pachy i na dłonie stosuję etiaxil i mam spokój, ale strasznie pocą mi się jeszcze plecy i twarz. Aż mi czasami głupio, bo mój facet poci się na twarzy mniej ode mnie. Tłumaczę sobie, że to przez to, że ja mam długie włosy, a on krótkie :P

dziękuje głaszczka, przynajmniej któregoś dnia pomierzę:) Ale rozm. C zawsze się kojarzył z pełnym biustem, takim w sam raz no i faktycznie panie w sklepie mogą zareagować śmiechem. Właśnie kiedyś myślałam o tym Etiaxilu,ale to narazie nie. Głaszczka, Ty pisałaś że masz blizny- robisz coś z tym teraz czy czekasz na jesień i co w ogóle można z tym zrobić bez ingerencji kosmetyczki? ja smaruje skinorenem twarz.

Hej :) Melduje się spocona spaślaczka :D Na dodatek przystrojona w barwy wojenne, bo razem z potem spływa mi z włosów kolorowy toner, który wbrew zapewnieniom producenta NIE SCHODZI ŁATWO ZE SKÓRY :D Załamana - widzę, że działasz dzielnie :) Oczy muszą się zapewne przyzwyczaić do soczewek, więc pieczenie powinno niedługo przejść. A co do nostalgii i Twojej niby tępoty, to mogę zapytać, co robisz? Studiujesz, pracujesz? Mieszkasz sama? Masz jakieś hobby, przyjaciół? Wracając jeszcze do piersi - drobny biust będzie długo jędrny i apetyczny :) A ja swoje wymiona za parę lat będę kopać podczas marszu :D Tak, mam faceta, jestem mężatką :)

Hej Tak działam dzielnie,ale nie mogę się na tym wyłącznie skupiać a w moim przypadku to trudne. Tak, studiuje(prawie kończe), pracuje. Trochę nie na forum takie wyznania z mojej strony. Ale co sie tyczy dalszej części pytań, to wraz z pewnym okresem w życiu-stagnacji, pustki, lęków, tępego podziwiania sufitu- wszystko trafił szlak. Mało kto rozumie i właściwie ja tez nie rozumiałam do dziś nie bardzo wiem czym to było, troche dalej jest... :)

No wiem, że głupio tak pisać na forum. A pytam, bo mam wrażenie, że brakuje Ci właśnie takiej odskoczni, żeby pójść z kimś do kina, na basen, czy na zwykłe plotki, pomyśleć przez chwilę o czymś innym. Rozumiem, że z powodu Twoich problemów zaniedbałaś zainteresowania i znajomych... Ciężko mi tak doradzać Tobie na odległość, wiedząc tak mało, ale nie chcę Ci się wpieprzać w życie. Jest mi tylko strasznie żal, bo widzę w Tobie ogromną nienawiść do samej siebie "jestem brzydka, głupia i do niczego". Nie wiem, może masz ochotę pogadać na GG? Załóż sobie jakiś anonimowy, nowy numer, jeśli się wstydzisz, może uda mi się Tobie pomóc :) Naprawdę wiem, co mówię - nie zamykaj się w sobie, bo marnujesz najlepsze lata życia. Zmykam do łóżka, ten upał mnie wykończył :O Dobranoc :)

Wiesz, mi też zawsze C kojarzyło się z dużym, pełnym biustem i większości kobiet tak się kojarzy. Ideał to 75C i nieważne, że nikt nie wie jak taki biust wygląda. W rzeczywistości to nie za duże piersi na kobiecie średnio szczupłej, bo mającej ponad 80cm pod biustem. Mam blizny, nie aż takie straszne, ale jednak są. Nie robię na razie z nimi nic. Też odniosłam takie wrażenie, że nie masz z kim wyjść, zapomnieć o problemach.

hej Z pewnością od jakiegoś czasu jest tak rzeczywiście,ale to wszystko na własne życzenie. Babinkton- wiesz, głupio mi będzie tak z kimś obcym rozmawiać, a poza tym nie chce nikomu głowy zawracać, żeby marnował czas na takich... w ogóle to dziękuje że tu odpisujecie, takie topiki zazwyczaj toną i nikt już o nich nie pamięta. A chyba zakładają je też ,,takie,, (no nie będe nikogo obrażać) jak ja. Mam fuksa :) Co do pielęgnacji nie patrze w lustro bo jestem okropkowana, osyfiona i nie chce mi się wkurzać, tak chyba najlepiej..

Nikt na Ciebie czasu nie marnuje, nie zmuszasz nas przecież, żebyśmy tu wchodziły i pisały :) Jak kiedyś zmienisz zdanie, moja propozycja jest wciąż aktualna :) A na razie spokojniutko zajmuj się sobą i dawaj znać, jak Ci idzie :)

Gość zuzuzuuzu
1. Dermatolog pomoze w sprawie skory. 2. Zabieg mikrodermabrazji wygładzi zmiany potradzikowe (jest drogi, ale jak Ci zalezy, to oszczedzisz. 3. Depilacja woskiem . 4. Regularny peeling calego ciala, mycie ciala antybakteryjnym żelem, i nawilzanie balsamem. 6. USMIECH!!!

A gdzie 5 punkt? :D Przestań, ja tam lubię komuś pomagać i go wspierać :) A dzisiaj sama czuje się nieciekawie, bo siedziałam cały wczorajszy dzień w domu i dzisiejszy też przesiedzę :(

hej :) Kupiłam dziś soczewki,ale nie wiem czy dobrej firmy- najtansze,mam nadzieje że mi oczu nie wywali Babinkton, jeśli dalej mogę to wieczorem(poznym) podam nr gg... głaszczka- to chyba lepiej nie musisz topnieć na tym slońcu (miałam pisać sniegu) podobno odpowiednia argumentacja i wytłumaczenie pomaga w zniesieniu niedogodnych zjawisk życiowych :) podobno . Pozdrawiam