Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaZupełnie pomocy

jak mam sobie poradzić

Polecane posty

Ja kupuję soczewki w vision express, miesięczne za 58zł. Trzeci dzień teraz siedzę bez zdejmowania ich na noc i nic mi nie jest, chociaż nie powinno się tak robić :P Kupiłam kiedyś za 40 coś, to strasznie mnie uwierały i po tygodniu w jednej soczewce zrobiła się dziura. Soczewki noszę od ponad dwóch lat. Ja właśnie bym poleżała na plaży w tym słońcu... :)

ale masz fajnie, plaża pod ręką hmmm zazdroszczę :) uwielbiam morze,ale ze wzgledu na odległośc to wyjazd raczej raz na dwa lata cud kiedy zdarza się raz na rok ale nadal jestem nie wprawiona w aplikacji soczewek i klnę jak szewc przy zakładaniu ;) babinkton jak będziesz to napiszę pozdrawiam :)

Ja akurat mam blisko jezioro, tylko coś mój ukochany narzeka i nie chce chodzić ze mną się opalać. :P Pamiętam, że przez pierwszy tydzień (jak nie lepiej) zakładałam rano soczewki po ok. 20min. A teraz jest to pół minuty, więc się nie zrażaj. :)

hej kurcze no, mam problem z tymi soczewkami. kupiłam je wczoraj- prawa ok, a lewa w żadną stronę nie moge jej założyc widze okropnie, myślałam już że sobie oko wydłubie. Ja nie wiem, czy ta soczewka jest zepsuta czy ja ją zepsułam,ale naprawde odiwjałam na każda stronę i źle się w niej chodzi. Zapytam może u soczewkowiczów. Mimo wszystko masz fajnie, wyskoczyć gdzieś, odetchnąć. Zaraz się roztopie i te moje ,,seksowne,, okulary brrr, a myślałam że może być dobrze! pozdrawiam

Gość jeszczeMłooooda
ja tez mam okropne problemy z cerą. mam 22 lata i dalej trądzik;/ bez podkładu nie wychodzę z domu. nawet moj chlopak nigdy nie widział mnie bez makijażu, a jestesmy razem 2,5 roku :| niezależnie od tego gdzie jestem co ok.3 godz. lata do WC poprawiac makijaż, bo wykladam paskudnie. i nie myślcie sobie, ze mam na sobie kilo tapety, bo tak nie jest, staram się nakladac mało fluidu, ale i tak nigdy nie wyglądam tak jakbym chciała;/

Nalej na soczewkę ten płyn do pielęgnacji i pocieraj ją w palcach delikatnie z każdej strony, może coś na niej siedzi niewidocznego, wypłucz ją dużo razy i wymocz w tym płynie. jeszczeMłoda, 2,5roku i chłopak nie widział Cię bez makijażu? Przestań, przecież chyba nie jest z Tobą dla Twojego wyglądu... Nie wyobrażam sobie być cały czas umalowana, mimo że wtedy wyglądam 100 razy lepiej. O, tego w sumie tez mnie facet oduczył. Nie chciał, żebym chodziła "w masce" a ja stopniowo malowałam się coraz mniej, teraz na co dzień nie maluję się wcale (tzn. podkład + puder, bo oczy maluję codziennie obowiązkowo), ewentualnie na większe wyjścia.

Cześć :) Przepraszam, że wczoraj nie zajrzałam, ale skończyłam pracę o 20 i padłam :O Załamana, pewnie że nadal możesz podać GG, będzie mi bardzo miło :) Za godzinę wyjeżdżam na wieś, wątpię, żebym miała tam internet, ale jak tylko wrócę (we wtorek), to zaraz się do Ciebie odezwę. Nie bój się, mam swoje lata, nie w głowie mi żadne prowokacje, czy inne złe zamiary. Boże, kiedy te upały się skończą :O Jak tylko dojadę na wieś, to wlezę do jeziora i nie wyjdę do wtorku. I będę straszyć plażowiczów swym tłuściutkim, białym cielskiem :D Miłego weekendu wszystkim! :)

Gość zzuluulla
jak chcesz sobie uda wyszczuplić to torebkę cynamonu wymieszaj z odrobina śmietany , wysmaruj nim uda i owiń folią spożywczą i trzymaj 30min. rób tak 2,3 razy w tygodniu

babinkton-napiszę bliżej wtorku i miłego wypoczynku głaszczka, nie da się uratowac tej soczewki, chyba bede musiala zareklamować :( niby faceci nie sa w z kimś tylko dla wyglądu, nby w sumie nie wiem pozdrawiam milego weekendu :)

Gość czerwona kropka
to może i ja się do Was przyłączę: - czasem miewam zaskórniki na twarzy, - mam przebarwienia na buzi po wyciskanych pryszczach, ale tapeta pokrywa, -na nogach mam czerwone kropki po wrośniętych włoskach, które z czasem znikają, ale pojawiają się nowe. Podobam się facetom, wiem o tym, ale gdyby któryś miał kiedyś obudzić się przy mnie to mógłby się przestraszyć.

Wróciłam :) Wstydźcie się, nikt nie dbał o topik :P Załamana, jeśli nadal masz ochotę na rozmowę, to ja teraz godzinkę popracuję, a potem jestem do Twojej dyspozycji :)

hej:) przepraszam za rażące zaniedbanie :) już się reflektuje i wracam na właściwy tor- nie miałam okazji przybyć na kaffffe Babinkton o to mój nr gg 24951995 tylko ja pojawic się powinnam późno wieczorem wtedy moge mieć dostęp do gg, mam nadzieję że nie będzie problemu.. soczewki nie chcą ze mną współpracować no i znów przytyłam, przez weekend dorobiłam się chyba z 5 dodatkowych centymetrów a dzis środa, no to pięknie .. Pozdrawiam serdecznie :)