Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cysio miszcz

Brak dziewczyny, brak seksu, brak pocałunku itp, itd. Obalmy ten mit!!!!!!!

Polecane posty

Gość Cysio miszcz

Widziałem że taki temat przewija się dużo razy w internecie i na tym forum również. Niestety często padają głupie lub nieprecyzyjne, oderwane od rzeczywistości odpowiedzi jak na przykład "Pewnie jesteś gejem" lub "Za dużo czasu spędzasz przed kompem". Wkurzające są takie odpowiedzi. U mnie i pewnie u wielu innych szukających porad jest inaczej i takie rady są do d*py. Mi zajęło trochę czasu dojście do tego dlaczego jest jak jest. Nie całowałeś się/nie uprawiałeś seksu bo ---> nie masz dziewczyny, nie masz dziewczyny bo ---> nie masz koleżanek, nie masz koleżanek bo nie masz żadnych kumpli, nie masz kumpli ---> bo jesteś nie przystosowany. Proszę to wziąść pod uwagę że tak też może być. Ja akurat tak mam. Może nie powinienem zakładać tematów gdzie użalam się i szukam rad jak zdobyć dziewczynę bo zbyt siedzę w patologii. To nie jest normalne że ktoś w wieku 18 lat nie ma kumpli. Więcej o tym piszę na tej stronie (druga i trzecia odpowiedź jest moja http://www.rodziceradza.pl/Nastolatek/18latek-a-uzaleznienie-od-internetu,q,166588.html

Gość Cysio miszcz

Gość Cysio miszcz
Cały ten temat jest dobry, również to co pisze autorka tematu pasuje nie mal do mnie w 100%). Ale nie jestem przecież jakiś upośledzony umysłowo, więc nie zaszkodzi zapytać. Co ja mam właściwie zrobić skoro jestem takim introwertykiem? Jest tak patologicznie że jak ktoś by mnie pozbawił internetu to ja i tak bym się nigdzie nie ruszył bo nie mam gdzie. To to samo co i bym się przeszedł po pustym parku. Głupcy ludzie myślą że to jest tylko kwestia odejścia od kompa i zaraz kumple cię odnajdą na ulicy. Ale u mnie tak nie jest. Nie mam kumpli a powody mogą być różne. Nie mam ojca więc moje nieprzystosowanie na pewno z tego wynika a może moja matka była zbyt nadopiekuńcza?? Tego się już pewnie nie dowiem. Na razie nie szukam rad dla siebie bo nie umiem siebie dobrze opisać ale jak ktoś chcę to może mi jakiś rad udzielić na podstawie tego co piszę w linku lub tutaj. ZAKŁADAJĄC TEN TEMAT NADRZĘDNĄ SPRAWĄ DLA MNIE BYŁO POINFORMOWAĆ ŻE W/W PROBLEMY TO GRUBIEJ ZAKORZENIONA KWESTIA I TYLE :)

Gość do pomarańczy
masz 18 lat i musisz mieć koniecznie dziewczynę ? Jak spędzasz dużo czasu przy komputerze to szukaj przez internet, skoro tak ci źle ...

Gość zirytowana vel agentka
czesc cysiu !! mam pytanie nie na temat...działa Ci japierdole.com? bo mi nie wchodzi;/;/

Gość Cysio miszcz
Mi też nie działa japierdole.com ale admina dawno nie było to pewnie nie opłacił domeny

Gość Cysio miszcz
Kurczę nie muszę mieć koniecznie dziewczyny, przeszkadza mi tylko patologia, czytajcie cały temat.

Gość edding 300
masz absolutną rację :)

Gość Prof.Dr.HAb Brochacz
A takie fajne forum było. Teraz musisz sobie znaleźć inne miejsce do spamowania, cysiu.

Gość Cysio miszcz
japierdole.com już działa ^^ Powiedzcie coś.

Gość Cysio miszcz
up

Gość Ks. Tadeusz Szuflada
Posłuchaj Synu! Już wiele razy tłumaczyłem ci że nieważne jest to co myślą inni, nieważne jest to co narzuca ci społeczeństwo i jego paradygmaty a ważne jest to czego ty naprawdę chcesz, więc nie myśl o konsekwencjach tylko po prostu to zrób!