Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niee-dziewica?

na żonę tylko dziewica???

Polecane posty

Gość IMO13855
fiku mikuuu "nikt nie chodzi z tabliczką: dziewica, 2 partnerów, 10 partnerów ..." Czyżbym przeczuwał kolejny punkt na liście? ;)

Gość Kto to wymyslil?
otulona nie dosc ze jestes chamska to jeszcze pustak. tu nikt nie musi ciebie rozumiec pustaku. nie jestes tu od nikogo lepsza ani wiecej warta. a dla mnie jestes zwykle zero.

Gość Kto to wymyslil?
no i co z tego?

Gość otulony pierdem
otulona puść sobie porządnego bąka w kiblu, a nie zatruwaj tu atmosfery, to samo nasienie co szczere, luśki, Madzia Środa, czizasy, ike,żony domowe itp.itd

czyżby w kultowym "Bożym Igrzysku" nie napisali, że dyskusja polega na obustronnej wymianie poglądów? :classic_cool:

No właśnie bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi i można być dziewicą do ślubu i bach załapać jakieś paskudztwo Sama nie jestem za tym,żeby sypiać z kim popadnie itd...,ale śmieszą mnie faceci co bzykają wszystko co się rusza ,ale żona to już musi być nietknięta przecież to jest tak śmieszne ,że aż żałosne jak można samemu być takim i gardzić takimi kobietami tak takimi samymi

Gość Kto to wymyslil?
A szkoda, przydaloby ci sie.

szkoda, może wiedziałabyś jak się prowadzi kulturalną dyskusję... :D :p

Gość Kto to wymyslil?
angel - ale tak jest i nic na to nie poradzisz czy Ci sie podoba czy nie.

"Sama nie jestem za tym,żeby sypiać z kim popadnie itd...,ale śmieszą mnie faceci co bzykają wszystko co się rusza ,ale żona to już musi być nietknięta przecież to jest tak śmieszne ,że aż żałosne jak można samemu być takim i gardzić takimi kobietami tak takimi samymi " mnie tez takei cos śmeiszy, ale jeszcze takiego przypadku nei spotkałam, to chyba jakiś wyjatek od reguły i trudno traktować takie indywiduum powaznie :)

Gość konrad_kondzi
normalne ,ze każdy wolałby dziewice .niektórzy się do tego przyznają inni nie.faceci wolą takie dziury ,w które nikt nie lał spermy i takie usta wolą całowac co obcego kutasa nie ssały.ciężko jest znakezc ładną dziewice w odpowiednim wieku do małżenstwa dlatego bierzemy to co jest i nie wypominamy-tyle w temacie

Gość milka5555
haha,jaki ciemnogród,już od lat każda laska ,ktora nie jest a chce być dziewicą,robi sobie zabieg odnowienia błony dziewiczej,cena za taką przyjemność to 150e w Germany i ok 400 zeta w Polsce,i żaden z ciemnogrodzkich rycerzy nie może być pewnym czy poślubił dziewicę czy też pseudodziewicę,buraki,największy biznes w europie robią na muzułmankach,które bawią się na maxa ,ale w noc poślubną wymagana jest krew w błonki na prześcieradle,śmiać mi się chce jak durne chłopy tekszcza na forum,że ślub tylko z dziewicą,hahahahahahahah

Gość kubelwagen
jedna prosta zasada. facet nie ma prawa wymagać dziewictwa od kobiety jeżeli sam nie jest prawiczkiem.

skoro śmieszą Was faceci szukający dziewic to rozumiem, że nie są waszym targetem :D nie rozumiem o co tu się pienić? spotykajcie się z takimi, którzy cenią doświadczone życiowo kobiety :D

Gość kubelwagen
nb...porządny facet nie rucha na prawo i lewo.

Gość kubelwagen
fiku miku - a jesteś dziewica?

Gość LoOoOsEr
Na żonę to tylko atrakcyjna i mądra dziewica. Sam jestem prawiczkiem i wiem, że tego mogę wymagać od wybranki. To jest znak, że dziewczyna się szanuje.

Gość kgbhndshdh
To co ja tez mam się brzydzić faceta, który miał przede mną inna kobietę w łóżku i który widział kiedykolwiek goliznę i obleśne filmy w necie? Dla kobiet taki facet jest tak samo do dupy jak nie-dziewica dla faceta, ale co robić, nie ma za duzego wyboru, bierze się dostępne męskie gówno!!!

bo szacunek dla własnego ciała to jest kwestia zasad, wewnętrznej motywacji :) tak samo Ty możesz (tak, masz prawo) wymagać od partnera wierności :D natomiast jeśli on nie ma wewnętrznej potrzeby, jeśli nie jest przekonany o słuszności takiego postępowania, to nic go nie powstrzyma od zdrady...

Gość Kto to wymyslil?
jak sie szanuje to ci da dopiero po slubie. jak da wczesniej to znaczy ze sie nie szanowala a ztaka zenic sie nie musisz.

Jeżeli dziewczyna jest dziewicą to się szanuje tak Ale słuchaj ja byłam 7 lat w związku tak i przez te 7 lat sypiałam z nim i nam się nie udało rozeszliśmy się itd... ,ale wydaje mi się ,ze nikt nie może mi zarzucić ,że się nie szanuję bo ty też możesz trafić na tę wymarzoną dziewice itd ,ale jak wam nie wyjdzie to co poczujesz ,ze się nie szanowałeś itd tak ,że nie dziewica nie zawsze znaczy nieszanująca się kobieta życie się różnie układa

kwestia jest bardziej złożona niż "da" lub "nie da" :o

tak, jestem dziewicą i wasze teorie (obu stron ) nie trafiają do mnie ;) "jak sie szanuje to ci da dopiero po slubie. jak da wczesniej to znaczy ze sie nie szanowala a ztaka zenic sie nie musisz." jak się szanuje to kocha się z kimś kto coś dla niej znaczy, jest jej partnerem chce z nim być, ma do niego zaufanie, ... ślub jest tego potwierdzeniem ale traktowanie go jak cudowną granicę, o od teraz już można jest bzdurne :D

Faceci podrywajac dizewczyne nie pytaja sie ilu miala przed, patrzą na to czy sie szanuje, czy ma swoje zasady. Nie wyolbrzymiajcie znaczenai dziewictwa :)

Gość LoOoOsEr
Ja bym się zapytał. Szczerość przede wszystkim.

po pierwsze jestem kobietą :D po drugie przyznaję Ci rację, nie każda dziewica to wzór cnót i na odwrót ;) prawdą obiektywną jest natomiast założenie, że partnera musisz dobierać niezwykle starannie - seks na pierwszej randce, z przypadkowymi facetami poznanymi w klubie jest nie do przyjęcia :) zęby naprawiamy u najlepszego dentysty, włosy strzyżemy u najlepszego fryzjera, a dajemy się obmacywać byle komu... po tygodniu znajomości... pod wpływem impulsu... :o to niebywałe że tak lekceważymy ten ważny aspekt własnej cielesności :p

dlatego jesteś sam Loser :) tez kiedys trafiłam na takiego wścibskiego prawiczka :O i tym mozesz zrazić dziewczynę

Gość Kto to wymyslil?
fiku ale to nie do Ciebie te argumenty maja trafic tylko do faceta bo to facet sie ma osiadczyc .