Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niee-dziewica?

na żonę tylko dziewica???

Polecane posty

Gość Kto to wymyslil?
Nb a po ilu randkach seks jest do przyjecia?

Gość Kto to wymyslil?
otulona - gdyby nie to wszystko co napisalas wczesniej to moze i mozna by bylo uwierzyc w ten ostatni post.

Gość kgbhndshdh
ludzie z klasa nie gadają o swoim życiu intymnym jakie było przed partnerem z szacunku do partnera i do byłych facetów, takich rzeczy się nie opowiada po prostu. A kulturalny facet na poziomie nie spyta kobiety o to z iloma facetami spała tylko uzna,ze to jej prywatna sprawa, bo przeciez jej wtedy nie znał

Gość kgbhndshdh
a jeżlei jest taki głupi,ze pyta to musi liczyć się z tym, że ona skłamie, bo gówno mu do tego co ona robiła jak jej nie znał

Gość LoOoOsEr
Pewnie dawałaś na prawo i lewo i teraz masz taką teorię, że to się nie liczy. Jestem człowiekiem z zasadami i tego też wymagam od mojej żony. Czy to trudno zrozumieć, że chcę mieć porządną kobietę, a nie jakieś szmacisko co się puszczało jak małpa w lesie?

otulona co ja na to? że strasznie niestabilna z Ciebie kobieta, teraz już trochę rozumiem skąd Twoja zgryźliwość :) znajdowałaś sobie facetów na miarę swoich oczekiwań i szybko się nimi nudziłaś :) a teraz boisz się kolejnego związku, bo może skończyć się podobnie... to myślę ;) (btw - to 3-letnie bohaterskie "czekanie" od 15 do 18 roku życia mogłaś pominąć) Kto to wymyślił a co ja ekspert? :D jak powiem, że po ślubie to będzie lincz :)

Gość otulona to ty musisz być
fajna dupka👄

Gość Kto to wymyslil?
NB - ty sobie wejdz na swoj profil i zobacz ile masz postow. nastepnie policz ile jestes na forum. A potem wejdz na profil otulonej i zobacz ile ona nastukala. A potem policz sobie ile czasu trzeba siedziec na forum zeby tyle nastukac. Potem policz ile godzin ma doba i ile z tego musisz przespac , przepracowac , sprzatnac, umysc sie, zjesc i zrobic zakupy. A jak juz to wszystko policzysz to powiedz czy dalej wierzysz ze otulona miala albo ma jakiegokolwiek faceta a tym bardziej kochajacego faceta.

Gość nie mam kultury dla debili
"haha,jaki ciemnogród,już od lat każda laska ,ktora nie jest a chce być dziewicą,robi sobie zabieg odnowienia błony dziewiczej" błona nie świadczy o dziewictwie kretynko

Prawda jest taka, że dziewica zdradzi swojego faceta, albo nie: 50/50. Kobieta, która wcześniej kogoś miała zawsze zdradzi: po którejś kłótni narżnie się koleżankami i da dupy ot tak, bo zwyczajna. Żeby się zemścić. Norma. @ otulona_snem Kult dziewictwa pojawił się w chrześcijaństwie dopiero kiedy te zahaczyło germanów. Tam dopiero nasiąklo surową moralnością. W Rzymie baby pruły się jak stare prześcieradła. @ Angel from hell Kobiet może się ruchać z kim i ile chce. Ale niech się nie dziwi, że potem nikt na poziomie może jej nie chcieć utrzymać.

Gość gość
Mnie tylko dziewica interesuje nie chce przechodzonej kobiety