Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elinka malinka

7 tygodni = 7kg mniej. Start 12.07.10r ZAPRASZAM:)

Polecane posty

Gość elinka malinka

Czesc dziewczyny:) Startuje od jutra z dietką i mam zamiar sporo zżucic...:) No i nie ma podjadania (to mój najwiekszy wróg) tylko reguralne posiłki:) Mój cel I tak jak w tytule -7kg a potem jeszcze -12kg w sumie 19kg wiec bardzo dużo ale dam rade i czekam na chętne dziewczyny które chca sie pozbyć zbędnego ciałka:) Moja aktualna waga coś ok. 79kg napisze jutro dokładniej po rannym ważeniu mój wzrost 176cm a cel ostateczny 60kg. Zamieżam jeść czesto a małe ilości ostatni posiłek około 19.00 zero gazowanego jak najwiecej wody niegazowanej postaram sie całkowicie wyeliminować słodycze których jem bardzo dużo,jeść dużo białka,warzyw i gotowanych potraw. Jak najmniej sosów z ziemniakami,makaronu,oleju,potraw smażonych. Narazie tyle...:) a co dalej sie zobaczy:D Zapraszam:)

Witaj!! Bardzo chętnie przyłączę się do Ciebie. Mam tylko nadzieję, że topik nie upadnie i jesteś wytrwałą Kobietą;) U mnie przy wzroście 172 na wadze ok 62 - dokładnie nie wiem, zważę się w środę lub czwartek kiedy kupię wagę:) Zamierzam mniej jeść - głównie owoce, warzywa i białko. Więcej ćwiczyć, więcej spać..;) Jestem gotowa!

W grupie raźniej. Zresztą, kilka lat temu odchudzałam się wspólnie z dziewczynami z forum i to było bardzo motywujące - wsparcie ze strony innych odchudzających się oraz ich rady - bezcenne:)

zapomniałam jeszcze napisać że zamierzam wprowadziś w swoją dietke też ruch...:) Między innymi tak na początek: 25 min steper + 50 brzuszków + 8 min arms 25 min rowerek stacjonarny + 50 brzuszków+ 8 min arms 8 min arms + 8 min legs + 50 brzuszków + 200 podskoków na skakance 1000 podskoków na skakance + 50 brzuszków + 8 min arms Do wyboru w zależnosci w jaki dzień bede miała ochote na którąś z tych seri:) Ćwiczenia będe wykonywała codziennie:)

Gość kokoszkanel0000
ja też!!! ale nie dieta, ale regularne posiłki - wiele posiłków, ale małe ilości, do tego 6 WEIDERa (dzisiaj 4 dzień :D) do tego spracery, basen i moooże brzuszki ;d.

Witaj malina24 Ja mam 23 lata a TY? sadze po niku że 24 tak? Masz racje wsparcie w diecie jest bardzo ważne dlatego postanowiłam zajżeć na forum żebym nie zmagała sie sama ze zbednymi kilogramami bo wiem że samemu bedzie bardzo cieżko:( Zamierzam codziennie wieczorem pisać co zjadłam przez cały dzień i ile ćwiczyłam:) Myśle że to mi pomorze:) Wiec od jutra startujemy:)

Gość ewelina;p
ach chętnie bym zrzuciła tam hmm tez z 7 kg na początek... mam 167cm i 56 kg ;/ mam świra na punkcie mojej wagi ... ale nie wiem jaką diete zastosować :(

ewelina po prostu mniej jesc i wiecej ruchu...:) to na pewno Ci pomorze:) choć ja uwarzam że wage masz idealna ale to też zależy od budowy wiec jak Ty sie źle czujesz w swoim ciele to musisz coś z tym zrobić:) może nawet same ćwiczenia Ci pomogą spróbuj:)

Gość ewelina;p
taa ja jem nieregularnie ;p czasami to nic nie jem ;p każdy mi mówi ze mam idealna figure ale ja bym sobie schudła troche ;p ruszam sie dużo ... tylko z tym jedzieniem mam problemy

Chętnie bym się dołączyła zostało mi po ciąży brzuszek i pasowało by schudnąć z 5-7 kg - mogę się dołączyć??

Filipinka witaj:) głosik na Filipka oddany śliczny maluszek:) Ja też mam synka ma 1 rok i 8 miesiecy mały łobuziak:) Napisz ile ważysz, jaki masz wzrost no i swój wiek:)

ewelina zacznij jesc regularnie to pewnie dużo pomoże nie pij podczas posiłków tylko 30 min przed albo po i jedz małe porcje do tego dołuż jakieś ćwiczenia np bieganie i bedzie git:)

Gość ewelina;p
no właśnie ja każde jedzenie popijam ;p nie pije bombelek ani nic takiego xD tylko wode. A bieganie odpada bo ja tego nie cierpie ;p

Dziewczyny przepraszam za błedy...:( ale robie ich bardzo dużo mam nadzieje że jakoś to wytrzymacie:( Teraz mykam spać bo synuś już zasnoł a pewnie wczesnie wstanie:) Dobranoc :)

Ale zrobiło nam się gwarno!! Świetnie!:) Na pewno damy radę:) pogoda sprzyja dietce;)

czesc dziewczyny:) No to startujemy:) Ja już dawno na nóżkach...:) ale sniadania jeszcze nie jadłam zaraz coś wszamie:) Miełego dnia życze :D

tak szczeze mówiac to wogole nie mam ochoty na jedzenie...jeszcze sniadania nie ruszylam, może spróbuje dziś na kefirkach przezyc + jakis obiadek typu gotowane miesko z mizeria...:) zobaczymy:)

Witajcie:) U mnie dzisiaj tylko kefir i maślanka oraz duuużo wody mineralnej. Taki upal powoduje, że nie mam ochoty na nic innego:) Trchę pospacerowałam, ale wróciłam cała mokra. Wieczorem może rower... Jak Wam mija dzień?:)

hej dziewczyny :) A co tu taka cisza???? oddzywać mi sie tu:) U mnie dzis dzien minoł nie zaciekawie:( wogóle nie dietkowo ale jutro bedzie lepiej:)

Gość ninka :)
hej :) można się dołączyć? też bym chciala schudnac ale ciagle brak motywacji więc może z wami będzie raźniej :)

Gość bez wiary
moge i ja? jutro wiecej o sobie bo nie mam sily :(

witam nowe dziewczyny:) Kurcze no...dziewczyny kiedyś musi nam sie udać:) Ja też nie mam silnej woli i nie moge zapomnieć o słodyczach cały czas podjadam. Ale raz sie zawziełam i schudłam 7kg przez miesiac no ale potem wrocilam do wpieprzania słodyczy i wszystko wróciło:(

witam dodałam sobie przedrostek do "bez wiary" mam 72 kg 170 walczę 4 lata z chorą tarczycą..kiedyś 57/58 idealnie chociaż brzuch nigdy nie był wystarczająco plaski, ale nie walczyłam o niego bo było ok. Teraz jestem po CC wszystko wyglada w miare oprocz brzucha i to nie wina CC do konca tylko budowy jablka i nieproporcjonalnosci, jak scisne brzuch jest idealnie!! Wszyscy mowia z czego Ty sie odchudzasz...mam ciezkie kosci widocznie bo przy wadze 58 wygladalam jak anorektyk.. dla mnie to bylo ok, nie bede szczesliwa dopoki nie bede wazyc 60 :( Ćwicze cuda robie pas nie leci, widac dam rade schudnac tylko na diecie South Beach... za 12 dni mam wesele moze juz cos bedzie widac..cokolwiek.. Moj plan na dzisiaj: -zaczynam codziennie od kawy, mam synka ząbkującego nie dam rady bez niej, ale nie slodzę!! - śniadanie chudy bialy ser z pomidorkiem w postaci pasty, 2 sniadanie 2 plastry chudej szynki obiad ryba z fasolka szaparagowa podwieczorek chyba sałatka grecka.. Nie będę jadła kolacji! 2 litry wody masaz szczotka 2 x plus balsam ujedrniajacy cwiczenia, hula hop wielkie z masazerem pol h, brzuszki na kolysce 80 prawidlowych powtorzen, nozyce 4 serie x 30, 15 przysiadow, pol h na rowerku. To chyba tyle na dzisiaj!

wesele oczywiscie nie moje, za 5 tygodni tez mam wesele ale wtedy che wygladac juz duzo lepiej bo to wazniejsze wesele dla mnie i duzo osob bedzie patrzec kątem oka..czy moj wystajacy brzuch to nie przypadkiem druga ciaza.. :/

chodze tez na zabiegi 3 rodzaje masaz banka chinską , terapia energotonowa, uciskowy masaz sekwencyjny wszystko na brzuch i nie dziala :(

Oj chciałam się przyłączyć dzięki za pozwolenie ale jeszcze nic z tym nie zrobiłam. Mam 165 i ważę 73 kg więc wyglądam okropnie ale najgorszy jest brzuch nie wiem jak się go pozbyć.

filipinka nie przejmuj sie bo szczeże mowiac ja też jeszcze nie zaczełam dietki...:( jakoś nie moge sie za nia zabrac...:( a jeszcze sie stresuje bo jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna i już mam stersa:)