Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana mama*

Czy moje dziecko ma problemy psychiczne????

Polecane posty

Gość do 21421421
a miałaś robiony jakiś test na potwierdzenie? czy twój psychiatra się z tobą zgodził i to tak zostawił? jeśli tak, to nie jest profesjonalista

Gość 21421421
Dobre jest forum, jak się wpisze w przeglądarkę "Asperger forum" to wyskoczy strona, ale trzeba się zaloogować. Na stronie synapsis jest dużo informacji. A jeszcze lepiej znać ang, i wpisać na youtube - jest trochę filmików o tym.

Gość mnie to raczej wyglądam na zes
mnie to raczej wyglądam na zespół dda, przynajmniej sama mam i takie same objawy , nie bawiłam sie, spędzałam czas z dorosłymi, mialam fenomenalną pamięc , potrafiłam rozpoznać twarz kogoś kogo widziałam przez minutę po 10 latach . nikt mnie nigdzie nie leczył , hmm wielce szkodliwe to nie jest , fakt nie lubie ludzi ,jestem sama, lubie samotnosc, ale dzieki terapii reiki wyszlam z tego, jestem dda i borderem

Gość 21421421
a miałaś robiony jakiś test na potwierdzenie? c Test jest po ang w necie - ale on nie determinuje nic... Nie ma testów na zasadzie jak się robi badanie krwi i wiadomo... Psychiatra jest w stanie po rozmowie dać diagnoze, np. schizofrenia, depresja, ZA, itp. Chyba ten test jest tez gdzieś przetłumaczony na forum o Aspergerze. Robiłam go i wyszło, że mam. Ale to akurat tak wiele nie znaczy.

Gość Zalamana mama*
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi, wczoraj poszlam juz spac, teraz doczytalam. Bedziemy obserwowac synka, jednoczesnie szukajac jakiegos dobrego psychologa. Do "dziwnych" zachowan dochodza jeszcze nocne krzyki. Maly wrzeszczy przez sen. Od jakiegos miesiaca. Zupelnie nie mozemy znalezc przyczyn. Nie przezyl przeciez niczego traumatycznego (przynajmniej o niczym nie wiemy).