Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się was pytam

myśliwi to psychopaci?

Polecane posty

Gość tak się was pytam

bo w sumie jak inaczej nazwać człowieka, który dla przyjemności strzela do zwierzęcia i patrzy na jego agonię?

Gość gfdsgsdsdf
ponad 8 mln Polaków tak nie uważa

Gość fgsdgdfagga
myśliwy che udowodnić swoja wyższość nad zwierzęciem zabijając go

Myśliwi zabijają głównie szkodniki czy zwierzęta które stają się niebezpieczne dla ludzi, albo te które z różnych powodów zbyt szybko się mnożą i równowaga w lokalnym ekosystemie będzie zachwiana... Poza tym starają się zabić od razu, kiedy zwierzę zdycha, właśnie nie patrzą tylko zostawiają je żeby w tych ostatnich chwilach nie miało nadmiaru stresu. Poza tym od zawsze mężczyźni polowali, co złego jest w zdobywaniu pożywienia również w ten sposób? Sama bym nie potrafiła, nie chciałabym też żeby mój mąż to robił, ale mam myśliwego w rodzinie i psychopatą na pewno nie jest.

Gość mieszaj bigos głową
a skad masz te dane? zrodlo daj. tak to sobie moze kazdy powiedziec :O

Gość mieszaj bigos głową
to bylo do gfdsgsdsdf (jego wypowiedz: ponad 8 mln Polaków tak nie uważa)

Gość ech ludzieeeee
Niech zgadnę - jesteś z miasta, mieszkasz w bloku i w lesie bywasz co najwyżej raz na 10 lat? Moja droga, myśliwi mogą polować na zwierzęta przez bardzo krótki okres roku, tylko na wyznaczone gatunki, określoną płeć i daną ilość. Przez resztę roku do ich obowiązków należy ich DOKARMIANIE i opłacanie składki (a jest ona bardzo duża), która ma za zadanie jak najlepszą opłacać przeżycie tych zwierzątek w lesie przez zimę. Tak więc przestań pierdolić, bo gdyby nie ci myśliwi, to zdechłaby znacznie większa ilość zwierząt, w znacznie większych męczarniach...

Gość fgsdgdfagga
sarna i dzik zabijane są głownie dla mięsa czyli aspekt ekonomiczny. Myśliwi je dokarmiają żeby potem mieli w co strzelać

Gość historynka rozbawiłaś mnie
setnie :D :D :D zabijają głównie szkodniki? zwierzęta niebezpieczne? buahahahaha. poczytaj tu: zabilimipsa.pl. mi też jednego zabili skurwysyny, na mojej prywatnej łące. nie wykazywał oznak zdziczenia, biegł do mnie - na zawołanie - a ten skurwiel pif paf i szeroki uśmiech. więc sorry historynko, są megapsychopatami :O 😠 😡

Gość tak się was pytam
nie, nie jestem z miasta :P od prawie 40 lat mieszkam na wsi (od urodzenia). i w mojej okolicy zdarzyło się kilka przypadków właśnie takich jak opisanych na stronie zabilimipsa. tacy myśliwi to psychopaci wg mnie.

Gość ech ludzieeeee
Masz rację, wielu myśliwych wykorzystuje możliwość jakie daje prawo do odstrzału psa w obrębie lasu. ALE DO CHOLERY TO PROMIL WSZYSTKICH MYŚLIWYCH. Aczkolwiek przypominam także, że w wielu wsiach są całe watachy zdziczałych psów, które w bezczelny sposób atakują ludzi i ich się w ogóle nie boją.

Gość do ech ludzieeeeee
sam przestan pierdolic :O :O :O autor grzecznie zapytal, ale jak na chama trafi to i na grzeczne pytanie chamska odpowiedz dostanie :O niech zgadne, jestes psycholem mysliwym? :P

Gość gfdsgsdsdf
ponad 8 mln głosowało na Komorowskiego który twierdzi że nie zabija dla mięsa ale dlatego bo to romantyczne

Gość za te watahy zdziczalych
psow (i kotow pewnie tez) odpowiedzialny jest czlowiek. bo rozmnaza jak idiota, zamiast sterylizowac zwierzeta i ograniczac tym samym rozrod. a jak taki glupi, to niech sam za ta glupote traci, a nie karze bogu ducha winnym zwierzeta.

Gość do ech ludzieeeeee
strzelam z dupy ostrym śrutem

Gość do ech ludzieeeeee
jesli tym srutem w ciebie, podszywie, to chetnie :P :classic_cool:

Gość superrrrrrr
MYŚLIWY ROBI ODSTRZAŁ W CELU REGULACJI POPULACJI DANEGO GATUNKU ZWIERZA, A ZIMĄ JE DOKARMIA ALE PEWNIE TEGO JUŻ NIE WIECIE

Gość gfdsgsdsdf
a kto zrobi odstrzał ludziom? bo ten gatunek już dawno wymknął się spod kontroli.

Gość co za syfff
:O:O:O taak dla was wszystko zabijają dla zabawy bo tak im się podoba 🖐️ wyedukujcie się w tej kwestii do porządku. Mnie osobiście denerwują te słitaśne dziewczyneczki z miasta "co to nie są" mięsa nie jedzą bo szkoda zwierzątek itp itd, matko kochana, polowanie było od ZAWSZE !!! a jeżeli myślicie że zadaniem myśliwego jest tylko zabijanie zwierząt bo "jemu tak się podoba" to się mylicie grubo

Gość gfdsgsdsdf
myśliwi karmią sarny żeby ich było więcej - jak jest więcej saren to jest też więcej wilków, które można odstrzelić - jak jest mniej wilków to trzeba odstrzelić sarny bo jest ich za dużo :o to sadyści, ciągle szukający pretekstów do zabijania

Gość APEL DO OBROŃCÓW ZWIERZĄT
Chcesz chronić biedne zwierzątka? To palnij sobie w łeb. Twoja egzystencja pochłania także życie życie zwierząt, nawet jeśli ich bezpośrednio nie zabijasz. Jesz mięso? Jeśli jesteś wegetarianką to także jesteś współwinna śmierci zwierząt, które zginęły w wyniku tworzenia pól uprawnych, gdzie produkuje się twoje pożywienie... A co z fabrykami które produkują produkty które kupujesz, drogami po których jeździsz, albo blokiem w którym mieszkasz?

Gość mądry to jest każdy
tiaa a jakby sarny nie były dokarmiane to oczywiście też byłaby ich wina że "sadyści" bo biedne zwierzęta zdychają w zimę z głodu i zimna :O:O ludzie opanujcie się!!! ja znam kilku myśliwych i normalni ludzie, tak samo jak znam rzeźników itd

Gość gfdsgsdsdf
palnąłbym sobie ale w Polsce żeby dostać pozwolenie na broń trzeba być psychopatą - myśliwym

Gość konkludując
myśliwi to psychopaci. taka prawda. :O

Gość sami jesteście chorzy umkysłow
o 🖐️ imbecyle , kto jeszcze wg was jest psychopatą? WY !! nagminni "obrońcy" zwierząt , zapieprzać do lasu i pomagać im w zimę a nie grzać dupska pod kocem :O

Gość nickonicko2010
nie zawsze strzela dla przyjemności,czasem jakiegoś gatunku zwierząt jest po prostu za dużo i przeprowadza sie odstrzał kontrolowany:) ... http://www.tnij.org/nokautkosmetyki

A, na Twojej prywatnej łące myśliwy zabił Ci psa więc myśliwi to psychopaci? W takim razie masz na świecie TYLKO psychopatów, bo ZDARZAJĄ się nauczycielki, księża, kierowcy czy gimnazjaliści zabijający ludzi i zwierzęta. Są przypadki kiedy matka pobije czy zagłodzi na śmierć własne dziecko, twierdzisz że matki są megapsychopatkami? Z tego co się orientuję myśliwi zabijają najwięcej lisów- a te są uznane za szkodniki.

Gość historynka nie pierdol
ktos wyzej podal ci strone, gdzie pisza, ze nie tylko jednej osobie mysliwy psa zabil bezprawnie. www.zabilimipsa.pl. najpierw poczytaj, a potem otworz buzie :O

Gość do sami jestescie chorzy
ja kurwa dokarmiam zwierzeta na swoim terenie - mam lasek, łąki i pola i wystawiam tam dla zwierzakow pozywienie. wiec sam nie pierdol tylko rusz dupe bo na kafe tylko czas marnujesz :P

Gość historynka jest szkodnikiem
najwiekszym. moze ja odstrzela? :D :D :D po twoich postach dziewczynko widac jak bardzo sie orientujesz. z taka orientacja idz zmywac gary, a nie wypowiadac sie w tym temacie.