Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prodigy is good

sposob na zarozumiałych ludzi???macie jakis...wkurzaja mnie tacy

Polecane posty

Gość prodigy is good

Ostatnio, jako czesto spotykam sie z zarozumialstwem.W NEGATWYNYM tego słowa znaczeniu.Nie chodzi mi o ludzi,ktorzy są pewni siebie,lubia siebie i wierza w siebie-to oczywiscie zdrowy objaw.Chodzi mi o takie przegięcie w wielbieniu samego siebie na forum publicznym ,o takie kokietowanie i zapatrzenie w siebie.Jak radzic sobie z narcyzem , narcyzka w rozmowie?Jak wytrzymac rozmowe z kims, kto w ogole nas nie słucha, bo widzi tylko czubek własnego, nosa, a jak mówi to nie rozmawia z nami, tylko prowadzi monolog, bo przeciez jego trzeba słuchac jak jest taki najmadrzejszy człowiek na swiecie:)Jak mnie meczy taka rozmowa z taki ludzmi...Wkurzaja mnie i działaja na nerwy.Takie puste przechwałki, bez pokrycia na swoj temat to puste.Najbardziej mnie bawi, jak ludzie sa dumni z własnego wygladu, a przeciez za wyglad w wiekszosci powinnismy byc wdzieczni jedyne odzidziczonym genom,ewentualnie jak ktos wierzy o Bogu. Jak rozmawiac z zarozumialce???Dowalac mu teksty jakies, czy lepiej olac? nie mam do takich ludzi podejscia

Gość prodigy is good
hahaha, nie chodzi,akurat o to forum kafeteria, ale w ogole o zycie..o takich ludzi,ktorzy w naszym zyciu sie pojawiaja, a na pewno kazdy z was kogos takiego spotkał, a ze tu sa takie osoby to nie watpie,wszedzie sa,akurat nie znam tego forum az tak dobrz,e by jakies ksywki wymieniac

Gość prodigy is good
failed

Gość prodigy is good
oki łowco,ksywki i tak nic nie mowia, a teraz powiedzi jaki maz na nich sposob..

Gość taaak, zwłaszcza w tym syfie
gorsi są ci co nie mają o danej sprawie/rzeczy pojęcia, a najbardziej się wymądrzają. Jedną taką "głupio-mądrą" mam w rodzinie i już mi pomysłów brakuje na zwalczanie jej idiotyzmów :O