Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloveya

czy to opryszczka narzadow plciowych?

Polecane posty

Gość iloveya

Mialam kiedys taka sytuacje(w lutym) ze podczas kapieli wyczulam na narzadach plciowych jakies babelki, automatycznie dostalam goraczke 39 stropnii, sprawdzilam co to za bable w lusterku i zauwazylam ze sa napelnione jakims plynem i jest ich pelno na calych narzadach plciowych, zaczely pekac i powstaly bolesne nadzerki, oddawanie moczu to byla masakra. Wszystkie objawy wskazuja na opryszczke ALE...nie przypominam sobie zeby cos mnie swedzialo... Lekarz nie powiedzial mi wprost co to jest...ale dostalam tabletki na opryszczke, masc na grzyby i tabletki na rzezaczke... Po takiej kuracji wszystko znikalo mi kazdego dnia... W maju zauwazylam tym razem 3 krostki (tez nic nie swedzialo) i tez pekly i zamienily sie w te nadzerki ale tym razem nie bolalo nic. Czy to moze byc cos innego jak opryszczka? Czy opryszczka moze nie swedziec?

Gość trombocyt33
Myślę, że to może byc opryszczka. Jak dla mnie to indywidualnie zależy jak się ją odczuwa - czy jako pieczenie, swędzenie, czy oba na raz. Szczególnie że to w okolicach narządów płciowych a tam może być to odczuwane inaczej. Najlepiej zrób kurację lekami przeciwwirusowymi, żeby ci nie wracała już więcej

Gość chochliczek11
oj tak, zdecydowanie się zgadzam. Leczenie lekami przeciwwirusowymi i nie zarażanie innych! A najlepiej to dopytać lekarza dokładnie, niestety niektórzy nie potrafią rozmawiać z pacjentami i takie tematy potem powstają bo ktoś nie jest pewien...

Gość lekarz powinien wysłac
Cie na badania ustalające co to jest , a nie przepisywac leków na wszystkie choroby

Gość dorka24
przecież to są typowe objawy opryszczki i lekarz powinien tylko leki antywirusowe przepisać, bo tylko one wyleczą i osłabia wirusa.

Gość trewka
Na oprychę to tylko leki przeciwwirusowe, zgadzam się. A już szczególnie na genitalną. Brr... wolę sobie nie wyobrażać tego bólu. Oprycha na ustach jest paskudna a co dopiero tam...

Gość kaskaq
Tam tez jest do wyleczenia ale trzeba do lekarza iść.