Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niedlugo slub

Gdze mam trzymac wszystkie swoje drobiazgi jako panna młoda???

Polecane posty

Mirabella ma rację, chociaż jej nie trzymaj przed ołtarzem, jak już bardzo musisz. Czy to obciachowo wygląda to nie jest tylko moja opinia - istnieją pewne kanony stroju ślubnego i nie mieści się w nich torebka, zegarek czy plecak z laptopem, komórka na smyczce czy cyfrówka w kieszeni. Niezależnie, jakie to będzie eleganckie i pasujące do stroju. Od tego jest świadkowa, żeby schować do torebki chusteczkę i podsunąć w krytycznym momencie czy poratować błyszczykiem w toalecie.

Gość też
Pewne kanony, owszem, istnieją (np. że na własny ślub należy założyć zakryte buty, której to zasady nie przestrzega większość letnich panien młodych). Widzę jednak zasadniczą różnicę między plecakiem z laptopem a biżuteryjnym zegarkiem. Zresztą, dziewczyny, czemu Wy się tak mną przejmujecie? W końcu czyj to ślub ;)

Gość Guanina
A tam gdzie my mamy wesele na górze lokalu jest hotel i w związku z tym, że tam będziemy nocować wszystkie potrzebne rzeczy będą zostawione w pokoju, Pani z obsługi poradziła mi nawet, że do łazienki lepiej jak będę chodzić też na górę, gdyż łazienka jest większa, mogę mieć tam zostawione wszystkie rzeczy pod ręką, co o tym myślicie? Błyszczyk i chusteczki dam narzeczonemu do marynarki, nic więcej na sali nie będzie mi chyba potrzebne?