Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdjęcie-do-oceny

Proszę, oceńcie moją figurę. (Zdjęcie)

Polecane posty

Gość Zdjęcie-do-oceny

Witam, od dłuższego czasu borykam się z nadwagą. Jest ona naprawdę spora. Wczoraj znalazłam temat, który mnie naprawdę zdołował. Oto moje zdjęcie: http://www.voila.pl/203/a2e3v/?1 a pytań mam kilka: 1. Mam 165cm, jak myślicie, ile mogę ważyć? 2. Czy bardzo źle wyglądam? Czy nie powinnam się pokazywać ludziom w skąpych strojach - na przykład w krótkich spodenkach, na play? 3. Jaka jest prawidłowa waga do mojego wzrostu? (Ile powinnam schudnąć?)

Gość unikat
65 kg? po co Ci ocena innych?

figura niezła ale widać że musisz trochę schudnąć z brzucha, a najlepsza waga dla ciebie to około 55kg

Gość hmmmmmy6
hmm proponuje jakieś cwiczenia mam taki sam wzrost i podobnie wyglądam ale zaczełam dietę MŻ i juz 3 kg zeszło :) i duuuużo pij wody mineralnej:) bedzie dobrze

Gość ten co wszystko wie
niestety jestes wielorybem:( uwazaj na greenpeace

Hej. Nie znam się na tych wagach co do wzrostu, ale wczoraj byłam na plaży i.... moja samoocena wzrosła do niebywałych rozmiarów. kobiety młode, puszyste, po ciąży, z cellulitem na udach i brzuchu, obwisłe piersi, itp... miały na sobie stroje dwuczęściowe i żadna nie wyglądała na skrępowaną. Opalały się, kąpały, grały w piłkę. Nie zastanawiaj się tylko ubieraj fajny strój i na plażę:)

1. ok 68kg 2. mozesz ale musi byc to dopasowane do twojej figury i pewne fragnęty musisz zasłaniać 3. schudnij ok 10 kg. ale prawda jest taka że jeślidobrze czujesz sie w swoim ciele to nie musisz nic robić. Dbaj o niego, ładnie sie ubierz i mozesz wojować świat ;)

Gość no co za chamstwo
wazysz z 67 kg, powinnas schudnąć jakies 10 ;)

Gość dla mnie wyglodasz
na kolo 70 kg, fajnie napewno nie wygladasz a na plaze mozesz isc i pozowac na wieloryba

Gość Zdjęcie-do-oceny
Unikat, wczoraj znalazłam temat, w którym dziewczyna miała prawie identyczny wzrost i wagę, a tam było napisane, że musi wyglądać jak monstrum.

Levviatan - niezła figura?:o Musisz być bardzo zdesperowany:D Nie chciałabym zobaczyć zdjęcia z figurą, którą nawet ty skrytykujesz:o

Gość spódnica
na 'oko' to tak 75-80kg. prawidłowa waga-ok 60kg

ludzie ale wy złośliwi jesteście... ciekawe czy w realu znajomym tez tak mówicie... dno i żenada...

Gość 1000% facet.
jak dla mnie sylwetka idealna, tak powinny wyglądać kobiety i wierzcie mi, nam kościotrupy się nie podobają

Gość spódnica
a ile ważysz?

Gość Zdjęcie-do-oceny
Nie, nie czuję się dobrze w moim ciele :( Niestety, nie potrafię znaleźć dla siebie dobrej diety.

Gość Zdjęcie-do-oceny
spódnica - ważę 80kg! :o

Gość pouuuui
moze tobie sie nie podbaja :D

Zrzuc brzuch bo reszta jest chyba ok. Szkoda, ze nie wstawilas dwoch zdjec, na drugim powinnas sie ustawic przodem do objektywu, wtedy lepiej byloby ocenic Twoja figure.

Gość unikat
ludzie pisza rozne rzeczy, jesli wszystko bierzesz do serca radze nie wchodzic do netu. Kto ma tu najwazniejsze zdanie w tym wzgledzie - Ty kobieto, Ty, a nie my!

Gość weesoolyy koopeereek
niestety z tymi krotkimi kazymi nzkami juz nic nie zrobisz :P

Gość weesoolyy koopeereek
*kaczymi nozkami

Gość spódnica
bierz się za diete białkową- Ducana-skuteczna i praktycznie nie ograniczasz posiłków, ale jesz tylko wybrana

Gość serużonka
wyglądasz na 72 kg i masz okropny ten brzuch, dużo biegaj

Gość 1000% facet.
zapomniałem dodac, - pupe masz też fajną:D pewnie inne ci tego zazdroszczą i takie głupoty piszą:)

Gość beatrycze444444
na oko powyzej 70 wazysz, na Twoim miejscu nie wychodzilabym w skapych strojach, bo juz pare razy slyszalam jak moi koledzy obgaduja dziewczyny przy kosci. Powinnas wazyc kolo 55,mam podobny wzrost do Ciebie (dokladnie 3 cm mniej ) i z 55 kg wygladam fajnie w miare