Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___głupi i załamany dureń___

zdradziłem żonę i nie wiem co robić.

Polecane posty

witam, mam problem i nie mam się do kogo z nim zwrócić. Ostatnio za dużo wypiłem (dużo za dużo) i skorzystałem z z usług prostytutki. Załuję tego od momentu gdy z tamtąd wyszedłem, czuje się strasznie i potwornie, nie wiem co robić, czy porozmawiac z żoną na ten temat czy nic nie mówic? Był to jedyny raz a ja tego bede zalowal do konca zycia. jak by tylko mozna to było cofnąć (ale się nie da). Może ktos mi coś poradzi?? Ja to widze tak. Nie powiem jej o tym i bedze starać się okazywać jej jescze wieksze uczucie niz do tej pory, bede starał sie być lepszy niz do tej powry. Wiem, że łątwo się mówi. Może lepiej powiedzieć o wszystkim i starać się budować związek od nowa. Ale wiem że jeśli jej powiem to ona bardzo to przezyje. wiec sam juz nie wiem

Może lepiej powiedzieć o wszystkim i starać się budować związek od nowa" powiedz jej i zacznij budować związek !!! ... z kimś innym :)

trzeba było głowa myslec a nie kutasem! a teraz lament jakby to zona zrobiła to by było kurwowanie i szmaty by leciały i tp a ty jeszcze wybaczenia szukasz jestes żałosny

Nie powinieneś jej nic mówić. Dlaczego niewinna kobieta ma cierpieć za twoją głupotę? Sam z tym żyj; ze świadomością krzywdy jaką jej wyrządziłeś, ze świadomością tego, kim się okazałeś. NIE MASZ PRAWA obciążać jej odpowiedzialnością za to, co zrobiłeś. A na przyszłość... mniej pij.

Gość dfgdfgdfg
NIE mów. zrob sobie test czy nie jestes zarazony jakims świństwem. i kurwa zacznij zone doceniac palancie!!

Gość Nic nie przebije
tego, jak ona zacznie Ci w rewanżu opowiadać historie z Twoimi kumplami :D

Gość geedy
Nie mów idioto. Jak wiesz, że to błąd i żałujesz, to po co chcesz mówić? Chcesz jej życie zniszczyć? Po co jej ta wiedza? Żeby wiedziała do końca życia z jakim gównem jest? Będzie to nad Wami wisieć już zawsze, zawsze będzie Ci to wypominać, a o zaufaniu z jej strony zapomnij. O ile Cię w dupę od razu nie kopnie. Spieprzysz sobie związek jak powiesz.

Gość nie i nie.
Nic nie mów.Zdrady się nie zapomina............

Gość EOna
Nie mów.

Gość ikaria1
Skoro naprawde tego zalujesz,to jej nie mow i nie rob wiecej takich glupstw.Jesli bys jej powiedzial,to byla by najgorsza rzecz jaka bys zrobil-dlaczego ona ma cierpiec przez twoja glupote? Badz juz wobec niej w porzadku i zachowaj to dla siebie

i gdzie sie podziało to kobiece poczucie mówienia prawdy ;) ?

tylko właśnie ja będe z tym też żył. ale to jest i tak mała kara. Proszę, wiem, że popełniłem największy błąd w swoim życiu. którego już nie naprawie, ale wiem, że to głupio zabrzmi chciałbym być w porządku wobec niej, ale może racja po co zrzucac to na jej barki.

Gość jak zycie z tym to mała
kara to weź się dodatkowo nie wiem, wychłostaj, przypal żelazkiem, wylej kwas na ryj, COKOLWIEK, ale daj spokój zonie, jej ta wiedza jest niepotrzebna. Ty się sam z tym męcze a nie szukasz wspołtowrzysza swojej głupoty.

Gość niebieskooki-blondas nl
i gdzie sie podziało to kobiece poczucie mówienia prawdy ;) ? :D

Gość a ja myślę,że...
Na twoim miejscu nic bym nie mówiła. Ja jako zona nie chciałabym usłyszeć że mój mąż,człowiek którego kocham puścił się z nie kobietą a co gorsza z dziwką! A skąd wytrzasnąłeś tą kuerwę?

Gość NorO
Prawda nas wyzwoli.... albo zniszczy.Stało się źle ale może być jeszcze gorzej.Ja ze swojej strony odradzam.Konsekwencją powiedzenia prawdy może być rozpad małżeństwa (nie wiem czy macie dzieci).Jeżeli ją kochasz i tego żałujesz to dla dobra rodziny nie należy mówić.Nie jest prawdą że każda zdrada jest taka sama.Są jednak okoliczności łagodzące.Ty z nich możesz skorzystać.Pamiętaj tylko że za drugim razem już tych okoliczności nie będzie.

Gość moskala
bo to się tak tylko mówi że chciałoby się wiedzieć a to nieprawda. nie wiedza bywa błogosławieństwem :P nie mów zonie męcz się z tym sam.jak masz potrzebę zrzucenia ciężaru to idź do spowiedzi :P

Ja jako zona nie chciałabym usłyszeć że mój mąż,człowiek którego kocham puścił się z nie kobietą a co gorsza z dziwką! A skąd wytrzasnąłeś tą kuerwę?" a nie daj boże jak sie nie zabezpieczył ;) Tym bardziej nie mów ... może samo z wiekiem wyjdzie :P

mam straszne wyrzuty sumienie a w sumie to macie racje dobrze mi tak, dałbym wszystko żeby to odkręcić. Bożę jaki człowiek jest durny, wiem, że alkohol nie jest żadnym usprawiedliwieniem, mam tylko taką nadzieje, że może moja historyjka da jakiemuś potencjalnemu zdrajcy do myślenia, NIE WARTO, za żadne skarby, dzisiaj nie spałem całą noc tak mnie to meczy.

Nie jest prawdą że każda zdrada jest taka sama.Są jednak okoliczności łagodzące" np 0.7 ml Wyborowej ;)

Walnij się w ten głupi łeb tak mocno, żebyś przestał myśleć o głupotach (czyt. prostytutkach)...

jak masz potrzebę zrzucenia ciężaru to idź do spowiedzi i chyba tak zrobię bo sam z tym sobie chyba nie poradze.

Pamiętaj tylko że za drugim razem już tych okoliczności nie będzie." e tam ...czemu ? Znowu walnie , powie ze za duzo wypił , założy topik na kaffe ... kobiety (prawdomówne) :p doradzą znowu ... NIE MóW i życie sie kręci :)

Gość moskala
masz rację alkohol nie jest żadnym usprawiedliwieniem. zrób lepiej badania by się dowiedzieć czy nie przywlokłeś jakiegoś syfa. jeśli się okaże że coś załapałeś to już i tak nie będziesz miał wyboru i będziesz musiał powiedzieć. tylko uważaj żeby żony czymś nie zarazić

mam tylko taką nadzieje, że może moja historyjka da jakiemuś potencjalnemu zdrajcy do myślenia, NIE WARTO, za żadne skarby," wiesz co kolego :) nie trzeba czytać tego typu historyjek żeby wiedzieć że nie chodzi sie na kurwy mając żonę ...

Regres Pamiętaj tylko że za drugim razem już tych okoliczności nie będzie." e tam ...czemu ? Znowu walnie , powie ze za duzo wypił , założy topik na kaffe ... kobiety (prawdomówne) doradzą znowu ... NIE MóW i życie sie kręci wiesz co ?? po tym co czuje nigdy nie bedzie drugiego razu i wcale nie uważam ze akohol jest okolicznoscia łagodzać. Jestem poprostu idiotą. i nic tego nie zmieni. Zostaje mi tylko pracować nad sobą.