Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Leworęczna-

Czy cos sie stanie gdy odstawie tabl anty w polowie opakowania???

Polecane posty

Gość diabelkowa007
a dlaczego je przerywasz? nie cchesz juz brac? nic sie nie stanie tylko jak nie cchesz zajsc w ciaze zabezpieczaj sie w inny sposob

Zle sie po nich czuje. Dosłownie "siada" mi psychika. Najbezpieczniej bedzie je odstawic w II tygodniu brania chyba co??

lekarz mi powiedzial ze tabletki powinno sie brac do oststniej z blistra poniewaz kilka dni po odstawieniu dostenie sie okresu. a jakie tabletki tak na Ciebie działaja?

Gość hof[firmf
nic sie nie stanie,powinnas dostać okres,a później wszystko wraca na własciwe tory

Biorę Novynette od prawie dwoch lat. Mam ich dosc naprawde. Wczoraj rozpoczelam nowe opakowanie, dzis biore druga tabletke. Moglam wcale nie rozpoczynac nowego opakowania, ale niestety musialam....

Gość diabelkowa007
ja tez to bralam i zrzeygnowalam zle sie czulam po tym:( teraz biore yasminelle juz ktorys rok i czuje sie super :) Moze pojdz na wizyte do gina i poradzi Ci cos innego czy cchesz calkiem zrezygnowac tabletek?

Calkiem z nich rezygnuje. Nie chce juz zadnych hormonow brac. Bedziemy zabezpieczac sie gumka, a potem pomyslimy o dzidziusiu:-)

Gość diabelkowa007
jak dasz ardee sie przemeczyc skoncz opakowanie i bedzie zglowy kasa nie pojdzie na marne i okresu wczesniej nie dostaniesz :) a pozniej wolnosc od hormonow :D ja biore bo dobrze wplywaja na cere jak nie bralam pol roku bo chcialam zrezygnowac to cera mi sie znacznie pogorszyla wiec przemecze sie troszke dopki nie bedziemy planowac malenstwa juz tak na dobre bo one same w sobie nie maja dla mnei skutkow ubocznych :) same pozytywy a to juz 3 rodzaj wiec wreszcie trafilam na takie po ktorych nie tyje nie placze wiecej (placze duzo sama z natury heehe)

No a po odstawieniu nie mialas problemu z normlanym okresem??? Nie spoznial sie? Troche sie obawiam rozregulowania.

Gość diabelkowa007
hmm nie mialam po odstawienu w 1szym miesiacu opoznil mi sie ale po tym pierwszym opoznieniu wszystko wrocilo do normy:D

Nie dotrwam juz do konca opakowania. Ile mozna sie meczyc. Zaluje ze w ogole zaczelam wczoraj kolejne opakowanie. Ale coz ponioslo nas:-P

Gość diabelkowa007
ahh wiem jak to jest heheh bo to taka ala wygoda :D:D

Gość diabelkowa007
jak nam bylo ciezko jak odstawilam tabletki.... na troche ..

Gość diabelkowa007
taa co za duzo to nie zdrowo :D:D ja to bm chetnie odlpozyla je na planwoanie dzidziusia ale niestety nie mamy jeszcze wasrunkow do tego by bylo tak jak cchemy porzadnie jakos :(:(

Gość diabelkowa007
sorki za te litwrowki ale siedze 8 godzin przy komputerze

Gość diabelkowa007
jak masz mozliwosci to pewnie;):) ja msuze poczekac jeszcze troszke choc raz juz mialam cicha nadzieje w trakcie gdy mialam przerwe ale prysnela przy usg w gabinecie .

Ja tez raz mialam cien nadziei... Zdarzylo mi sie zapomniec tabletki. Wzielam ja po 16 godz od normalnej pory brania, jednak krawawienie wystapilo normalnie.

Gość ewaaaaaaaaaa
najlepeij odstawić jak skończysz opakowanie inaczej dostaniesz okres :)

Gość diabelkowa007
bo tak to jest jak sie bardzo chce to jest na odwrot... ale nadejdzie czas, a sorki ze pytam w jakim wieku jestes:)?

Atam moge dostac okres. Nie bedzie mi to przeszkadzalo. Wazne zeuwolnie sie od hormonow. Mam 22 lata, a Ty? Wlasnie mialam o to samo zapytac.

Gość to już wiem dlaczego tabletki
anty nie mają 100% pewności antykoncepcyjnej :):):) ....Poniosło nas, więc wzięłąm z nowego opakowania, ale dziś odstawię... Czy ty masz 10 lat czy nieco mniej? Czy słońca za dużo? Czy według ciebie tabletka w dniu stosunku wystarczy, aby nie zajść w ciążę??? Matko, skąd się biorą takie nierozsądne dziewczyny??? Nazwałabym to gorzej, ale nie chcę cię obrażać

Gość diabelkowa007
ja 21 hehehe wiec prawie rowiesniczki :D

Gość ewaaaaaaaaaa
bo tabletki sa dla odpowiedzialnych dziewczyn a nie gówniar ;)

Gość diabelkowa007
zzle sformulowanie i od razu krytyka... ja neidlugo koncze swoje godz kkurcze szkoda bo fajnie sie rozmawia...