Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek wielki duchem

Może mi to ktoś wytłumaczyć

Polecane posty

facet pyta co sądzę o seksie analnym, jeszcze zanim zaczęliśmy sypiać ze sobą - w jakim celu zadaje to pytanie?

Gość Widać, że w tej wieczorowej
Biorąc pod uwagę liczbę idiotów na kafe, którzy nie chcą laski po analu prawdopodobnie chce Cię wybadać czy jesteś analną dziewicą. Może być też tak, że lubi anal i nie wyobraża sobie być z laską, która się na anal nie zgodzi. Najlepiej powiedz, że nie próbowałaś i wcale nie jesteś pewna czy chciałabyś spróbować.

czyli mógłby mnie odtrącić tylko dlatego, że nie chcę w tyłek? mam nadzieję, że nie jest takim kretynem na razie go zbyłam, nie odpowiadając wprost

Gość Widać, że w tej wieczorowej
Jak również mógłby Cię odrzucić dlatego, że miałaś już kutasa w tyłku.

"czyli mógłby mnie odtrącić tylko dlatego, że nie chcę w tyłek? mam nadzieję, że nie jest takim kretynem" tym bardziej powinnaś mu powiedzieć, co o tym myślisz- bo jeśli jednak jest "takim kretynem" to szkoda na niego czasu ;)

Wiesz zasadniczo to lepiej że pyta przed niż po :D johny.walker ma dużo racji ale też bierz pod uwagę że teraz jakiś totalny kretynizm nastał i ludzie twierdzą że mogą wiele przezwyciężyć ale w łóżku muszą się zgrać idealnie żeby związek był udany...