Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agent_provocateur

jaki masz telefon?

Polecane posty

ja LG kp501 mąż HTC diamond podlaskie- kraj nad wisłą wiek średni :P

Gość najdziwniejszy
" "Nie polecam, nie da go się nawet wyciszyć przy robieniu zdjęc" nie da się? a może nie umiesz tego zrobić? " z oryginalnem oprogramowaniem sie nie da ale jak sie chce to wszystko sie da :pa telefon fajny, mam go ze wzgledu na aparat

Gość wyczerpana nokJa
Nokia n86 8 mp,kobieta,21,Pl.

Gość xreggae92x
1) nokia5130xm 2) k 3) 18 4) polska www.rastatown.socjum.pl :)

Oj, nie jest taki fajny, malo dyskretny, aparat fajny jak na telefon, długo trzyma bateria. te bajery są kosztem jakosci telefonu

Gość skorpionicaaaaaaaaaaa
1.samsung avila 2.Kobieta 3.19 4. Polska

Gość babulja
1 nokia 6700 classic i se w 580i 2 k 3 45 4 Poland

Gość rtgyhujinjki
Xperia mini pro - bardzo tani telefonik ale smartphone, nie laguje, maly, miesci sie w kieszeni. Ostatnio mialam w rekach xperie arc s i lagi niesamowite choc uzycie pamieci w tym telefonie bylo mniejsze niz w moim. kobieta 19 lat uk

Gość jolantkaaaa
blackberry bold K 39 usa blackberry mam od kilku lat (poprzedni tez byl blackberry) i je uwielbiam. Ja bardzo duzo pisze emaili biznesowych i dla mnie ten tel jest super. Jako wade widze, ze kiepskie troche foty robi, tzn w swietle dziennym sa ok ale jak trzeba lampe wlaczyc to juz nie to ale jako telefon to super dla mnie. Mialam przez chyba 2 tygodnie i-phone ale nie chcialam go bo strasznie nie lubie telefonow dotykowych ;)

Gość Asiuleczek92
Kobieta 19 Polska Iphone4 . Nie mam pojęcia dlaczego jest gorący strasznie jak sie ładuje .

Gość taka inna, 21
samsung corby :o kobieta 21 lat austria wkoorwia mnie jak nie wiem, upadnie raz (że aż wyleci bateria :P) to muszę na nowo ustawiać wszystko w alarmie - długość drzemki, dzwonek, jego głośność, no po prostu WSZYSTKIE detale wiesza się jakby mu za to płacili :) a z muzyką to już w ogóle przeboje..... :o:o jak uzbieram trochę kasy to kupię coś NORMALNEGO, marzę o powrocie do moich ukochanych Sony Ericssonów :):)