Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda111

chłopak, na którym mi zależy zaczął mnie olewać

Polecane posty

Gość Ruda111

od dłuższego czasu pisałam z takim chłopakiem. jest 3 lata starszy ode mnie. spotkalismy sie juz kilka razy, pisal mi ze mu na mnie zalezy, na ostatnim spotkaniu robilismy sobie fotki na pamiątke.. nie poznalam fajniejszego chlopaka..kilka dni temu bylo b. miłe spotkanie.. długi spacer, itd.... ale dzisiaj odzywa się do mnie ironiczno, olewa mnie.. na gadu mi pisal tak z łaską ze masakra... a ja naprawde cos do niego poczulam ;/ Co mam robic? chce zagadac, chce byc mila.. ale mi niewychodzi. na gg czy w smsach nie mamy tematow do rozmowy, tylko jak sie spotkamy to mamy milion. A ja bym chciala napisac esa, na gg i zeby temat jakis byl chociaz.. ;/ co mam robic? co mu napisac? z jednej strony nie chce mu sie narzucac... ale cholernie mi na nim zalezy. jesli macie jakies propozycje to piszcie, chetnie skorzystam.

Gość demii
Albo zapytaj sie go wprost o co chodzi...Nie narzucaj sie to zabija kazda relacje zazwyczaj... W dodatku moze jakby udalo wam sie spotkac pogadac?? Pokaz mu ze bez niego tez mam mnostwo zajec a nie tylko czekasz az sie odezwie A najwazniejsze czy warto zajmowac sobie glowe z kims kto nawet nie umie wytlumaczyc dlatego tak sie zachowuje... Przeciez to Ty na pewno jestes swietna dziewczyna...a on kretynem ktory nie umie sie zachowac;)

Gość olej go
ma Cię w dupie "faceci SĄ wrażliwi, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE na swoim punkcie im więcej facet bredzi o swojej rzekomej wrażliwości, tym większy z niego gnojek i manipulant."

Gość Niestety muszę potwierdzić
To, co mówi Olej go - znałam dwóch facetów, którzy uwielbiali mówić o swojej wrażliwości. Jeden potrafił płakać różnym znajomym nad swoim złym losem, a drugi twierdził, że jest tak wrażliwy, że to było przyczyną zawału. Jak przyszlo co do czego, szyko okazało się, że obaj to manipulanci i oszuści.

Gość moskala
hmm a może jak zobaczył ze tobie zaczyna zależeć to mu przestało? w sensie wie że może cię mieć więc już nie jesteś dla niego atrakcyjna? ja bym go olała, obojętność jest najgorsza

Gość ferrariscuderia
dziwne jeszcze przedchwilą pisałaś że mama nie pozwala ci sie spotykać z chłopakiem.a więc zdecyduj sie.a nie uskuteczniasz słabe prowokacje http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość ludzie zejdzta z drogi
a idz ze dziecko do książek , wakacje sie zaczely to sie w d... przewraca

jak olewa i ironicznie odpowiada to ma dosć i raczej nie powinnaś sie narzucać,bo on jak widać chce to jakos zakończyc ;)