Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viva Espana por favor

Który piłkarz z reprezentacji Hiszpani jest najseksowniejszy??

Polecane posty

Gość nieinteresujemnieto
Oj sos biedny jesteś. Fakt.. kasa przyciąga kobiety ale jakie? Materialistki, dziwki, nie mające szacunku do siebie, lecące jedynie na kasę.. I tym się tak szczycisz? Że panna nie będzie leciała na ciebie tylko na twoje pieniądze? No to gratuluję ci.. Widzę nie potrzeba ci takiej, która będzie cie kochać, ważne żeby jakaś była ;)

Gość nieinteresujemnieto
Widzę braki nie tylko w wyglądzie, ale także w rozumie ;)

Gość psychofanka Hiszpanii
DAVID VILLA!!! a właściwie to-WSZYSCY

Soss- jesli sie obracasz w towarzystwie dziewczyn, ktore leca na kase to powodzenia. W sumie co innego Ci pozostaje, panny na Twoja twarz nie poleca, no moze na kase sie uda. Zal mi Cie za wrzucanie wszystkich kobiet do jednego worka. ZNOWU!!

Gość ..jjjjjjjjjjj
Torres jaććć kochany jest :D piegusek mały :) ale bym go zerżneła :D zartuje kochala bym sie z nim i zrobilabym wszystko dla niego on taki kochany musi byc i grzeczny :P za to nie znosze Villi niewiem czego wkurwia mnie gosciu i jego ryj

Gość Sanetta
ŻADEEEEEN Mi się podoba Howard Webb

Gość ..jjjjjjjjjjj
Torressssssssssssssssssssssssssssssss :D mega sexi!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocham cie kocham Torresiku!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i jeszcze Kvein Prince Boateng

Gość niebieskooooki anioł
z Hiszpani najbardziej podoba misie Ronaldo

Gość boze co za narcyz
gosialicious sama bys miss nie zostala to moze odczep sie od cudzych twarzy a zastanow nad swoja. na twoja tez nikt by nie [polecial gdyby nie tapeta sosss przynajmniej wygląda dobrze bez makijazu a ty mu nawet jako kobieta do piet nie dorastasz uroda 🖐️

Gość ..jjjjjjjjjjj
ale Ronaldo jest z Portugalii kretynko!!!!!!! ale tez spoko :D ale wole torresa ,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość i......................
Iker Casillas :) :)

Gość ..jjjjjjjjjjj
galicious!!! jest sliczna :D wy zazdrosne buarki i mowie to ja KOBIETA :D a sosssss nie dosc ze brzydal to jeszce z tratami w mozgu :D

Gość ..jjjjjjjjjjj
sorki mialo byc z trotami w mozgu :D co sossss sam sobie odpsiuje, wiesz co ci powiem gnoju jestes obrzydliwy w ogole to babskie forum wiec wypeirdalaj w podskokach bo i tak nie amsz nic inteligentnego do powiedzenia :D

Gość ..jjjjjjjjjjj
ja nie mogę patrzeć na jego morde ciota i tyle :D

Gość ..jjjjjjjjjjj
a na niego i tak zadna nie poleci bo ani urody ani rozumu ani pewnie kasy :D:D:D

Gość ..jjjjjjjjjjj
FERNIIIII FERNIIII TORRES tylko on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ferni torres kocham go kocham go kocham :(

Gość Torresowa
Jeśli chodzi o wygląd to Torres zdecydowanie. Ale ja go uwielbiam nie tylko za wyglad.;) ale takze za klub w ktorym gra.

Gość Nie-fan gosialicious
Ja mam pytanie do gosialicius- jak Ty zmywasz to cos z oczu? :o Takie zeskrobywanie chyba musi długo trwać ;) SHOCK! Pewnie dużo ci się wyłamuje po drodze :o Boże zrozumcie dziewczyny, że długie rzęsy się może i facetom podobają, ale nie tona tuszu, która daje efekt powykrzywianych grubych badyli! TO NIE JEST SEXY!!! ;/

Co sie glupio pytasz, normalnie zmywam. I raczej srednio mnie interesuje, czy to sie Tobie, czy komus innemu podoba ;)

Gość yguy
Casillas! A jak wczoraj plakal, to wymieklam!

Gość o boze co za narcyz
Hahaha noo gosialicious wyszło z ciebie po raz kolejny twoje samouwielbienie, które nie wiem czym jest uzasadnione. Uważasz, że może cie skrytykowac tylko ktoś, kogo ty skrytykowałas wcześniej? otóz nie :P Nie jestem sossssem :) Nigdy nie pojechałaś mnie za nic a ja i tak uważam, że jesteś niezbyt urodziwą pozerka która inteligencja tez nie grzeszy. W dodatku jesteś jak na swój wiek niedojrzała pomimo, że wyglądasz 10 lat starzej :O A popierające cie i wychwalające twoja urodę pomarańcze, które sama sobie stwarzasz to też żal jakich mało. I jak mówię, z twoja twarza nie czepiałbym sie cudzych, bo to zakrawa na czarna komedię ;)

No nie sądzę,że normalnie :o normalnie to się zmywa normalna ilość tuszu a taki towot to najpierw pewnie trzeba sporo trzeć :( jaki żal..

Gość o boze co za narcyz
Nie-fan gosialicious -> Bo na tym właśnie polega różnica pomiędzy klasą i stylem a jego brakiem - gosialicious i jej rzęsy jak badyle to idealny przykład braku stylu i umiaru, no ale z taką gębą nie dzwie sie ze z makijażem przesadza :/

Z gosi wyszło nie tylko jakim jest samolubem, ale także prostaczką i wieśniarą... Po stylu wypowiedzi i użytych słowach to niestety ale na to wychodzi... ;) Wulgarna panienka, zero klasy...

Poza tym ty gosia niby masz jakiegoś faceta i udane życie, tylko czemu kiedy nie wejść na kafe to i ty siedzisz... ;/ A wypowiadasz się chyba we wszystkich tematach, jakie dasz radę zaliczyć..

Gość o boze co za narcyz
dokładnie i w dodatku uważa się za wyznacznik urody i mody, porównuje inne dziewczyny do siebie i na tej podstawie krytykuje, spotkałem się z tym juz w kilku tematach. Dziewczyny, apeluję do was, żebyście nie brały przykładu z tej marnej jakości, nieudanej podróby lalki barbie, bo nie będę miał kogo ruchać bez obrzydzenia i zakładania wora na łeb :/