Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viva Espana por favor

Który piłkarz z reprezentacji Hiszpani jest najseksowniejszy??

Polecane posty

Gość o boze co za narcyz
w przeciwieństwie do ciebie mamy inne hobby ;) osobiście nigduy bym nie powioedzial na ciebie złego słowa, gdyby nie to, że z taka pasja krytykujesz a ostatnio nawet poniżasz inne osoby, sama chyba lustra nie oglądając zbyt często. żegnam ozięble 🖐️

Gość Nie-fan gosialicious
Własnie- nie oceniaj innych, skoro sama nie chcesz być oceniana. A poza tym troche glupio wytykac komus jak samemu nie jest sie ideałem. co innego gdybys naprawde nim była.

Gość o prosze jaka cwana
gosialicious to poprosimy jeszcze o ta fote, ktura byla tu niedawno i bardzo szybko znikła, taka mała l;ecz ukazujonca prawde, bo była lepsza dp tego celu niz te odpisowane i co masz teraz i jeszcze ta w sukience bialej. kazdy maszkaron potrafi wyjsc na zdjenciu pieknie złotko, wiem to po moich kolezankach i oich zdjenciach na n-k :O z gury dziekuje

Gość o prosze jaka cwana
wtedy se pourzywamy :D:D:D:D:D:D

Gość Typiarazla
No tak, bo twoje ego i samouwielbienie pozostaną niezachwiane.. Przecież ty tak kochasz siebie. Musisz też wiedzieć, że takich ludzi jak sosss i wielu innych, ktorych bezpodstawnie obraziłas, twe biadolenie tez nie ruszy. Nie produkuj sie, bo takich jak ty po prostu sie nie czyta, a jak czyta,to bezrefleksyjnie. Widzisz.. Pomarancze cie bawia.. Natomiast twoja osoba jest zrodlem wielkiego poirytowania, ktorego nie sposob się pozbyć. Auwiedersehen:-)

Gość bardzo cie prosze gosiu
naucz sie pisac po polsku.. jaka sukienka? chodzi o to zdjecie w sukieneczce,aaa,co,myslalo dziewcze ze pieknie wyszlo...a tu prosze... pasztecik?? grube lydeczki? czarnoszara opalenizna? uuuu..... jak mi przykro.....

Gość uciekaj uciekaj
to dla nas ukojenie🖐️

Gość Typiarazla
co gosiu, do niczego innego nie dalo sie przyczepic tlyko do ominietej literki f? i uciekla dziewczynka... no i dobrze jest,poszla stad🖐️

Gość a taka jedna sobie
Capdevila :)

Gość Viva Espana por favor
Hmmm chciałam zaznaczyć, że to nie jest temat o gosialicious ;)

Gość Pretoria
David Villa - uwielbiam go :)

Fabregas, Villa i Torres ;) sama nie wiem co wole oglądać... ich czy ich grę :P eh... niech będzie, że grę :D

Gość David Vila
i basta ;)

Gość piiiszczałka
David Villa!!!

por favor - ktos od pewnego czasu, pod roznymi nickami (pomaranczowymi oczywiscie) probuje mi wmowic, ze jestem pusta szmata, dziwka do ruchania a o inteligencji to nie slyszalam, o wyzwiskach dotyczacych zdjec nie bede wspominac. Dajmy sie gimnazjalistom pobawic ;)

Gość do sossssss
co ci się w twarz przytrafiło??? ;)