Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pałekupałek

Jak z apetytem u waszych dzieci do roczku??

Polecane posty

Gość pałekupałek

Chodzi mi konkretnie o te pogode, moja ma 9 miesiecy i ic nie chce jesc, snadanie ledwo obiadu wcale, nawet nie chce chrupek czy biszkoptow, najlepiej nic, dobrze ze chociaz pije, za to tez wcale nie extra duzo. Na dodatek wstala dzis rano i cieknie jej z noska, nieduzo, ale widac ze ma mokro. Nie wiem czy to sie jakas infekcja zaczya czy ta utrata apetytu od pogody.

Gość Anna Aleksandra
Moja ma pół roku i ku mojemu zdziwieniu (bo myślałam, że jak taki upał to nie będzie chciała) je jak zwykle. Ale za to niewiele pije, mała paskuda ;) :)

Gość r43r432r
Moja ma 8 miesięcy. Apetyt ma i zjada pełne posiłki ale rzadziej. Je więc o jeden raz mniej niż powinna.

Gość pałekupałek
ja juz probowalam wszystkiego, ale ona w zaden sposob nie da sobie nic do buzi wsadzic, a jak juz jakims podstepem mi sie uda to i tak wypluje

Gość mama z irlandii
mój ma rok i nie chce jeść nic poza kaszką

mój ma rok i pomimo tego, że w upały jada mniej to i tak jest dobrze. Czyli zjada wszystkie posiłki (5 w ciągu dnia+butla w nocy), ale w mniejszych ilościach - zjada średnio 3/4 tego co zwykle.

Gość mój syn w tym wieku
miał normalny apetyt w upały. pił dużo bo go regularnie nawadniałam ;) ale nie n siłę oczywiście. dawajcie dużo pić! pozdrawiam, mama 4-latka

Gość u mnie zapisy byly
Moja je tyle samo co wcześniej, tylko mniejsze porcje częściej.

Gość mama 11 miesiecznego synka
Moj ma 11 miesiecy i nie chce jesc sniadan mimo, ze od bardzo dawoa juz w nocy nie je i ostatnio posilek (kaszka) jest ok. 19.30-20.00 (200 ml), to nastepnego dnia o 7.00-7.30 jeszcze jest pelen i dopiero chce jesc ok.9.00 rano... I nie wiem dlaczego tak...