Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawyczerpaniu

czy Julka bedzie (normalnie) żyć?

Polecane posty

Gość nawyczerpaniu

Dziecko urodziło sie wczoraj ma problemy z oddychaniem bo któraś z komór serce nie otwiera sie prawidłowo i krew nie dochodzi do któregoś z organów. Julia żeby żyć za tydzień bedzie miała rurke która bedzie doprowadzała jej krew tam gdzie trzeba.. Strasznie sie boje czy bedzie mogła żyć normalnie??? Czy któreś z waszych dzieci też ma jakąś rurke która pomoaga mu żyć i dobrze sie rozwija pomocy.. prosze tylko o komentarze tych którzych spotkało to co moją małą Julię urodzoną wczoraj 11.07.2010r. Julka zabrali wczoraj wieczorem do szpitala we wrocławiu a ja dzisiaj wyszłam na własne życznie bo bez niej nie ma sensu tam być, ale lekarze kazali spędzić w domu 2 dni a potem jade do niej i zostaje z moim skarbem na dodziale.

oj..mnie wprawdzie nic takiego nie spotkało... ale życzę Julce i Wam rodzicom mnóstwo siły i zdrówka przede wszystkim..trzymam kciuki

Gość już na kafe siedzisz???
to dopiero uzależnienie! :)

Gość sziszaszo
a co to dodział?

Gość nawyczerpaniu
oddział nie dziwcie mi sie że sie myle

Gość frberbt
czyli mamy rozumiec że to jedyny szpital na świecie w którym nie ma lekarzy? :O kobieto idx sie pytaj lekarzy a nie dupę zawracasz na forum, rozum ci odjęło razem z porodem czy jak? :O