Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldsp hbh

Poważne pytanie odnośnie NK. Nie boli was to ze..???

Polecane posty

Gość ldsp hbh

Wiekszosc ludzi w znajomych ma osoby ktore zna z widzenia, nie rozmawia z nimi, albo sa to ludzie ktorych sie zna ale nie jest sie w bliskich relacjach- czy nie czujecie sie ze dajecie wglad do swojego zycia poprzez zdjecia zupelnie obcym osobom, które zagladaja na nk z czystej ciekawosci? Nie czujecie ze swoja prywatność oddajecie osobom?

Gość ladaco
nie mam n-k

Gość nie czujemy bo
nie mamy konta na NK :-P

Gość Kilofem przez plot
Duzo ludzi kasuje konto na nk. Prawda jest taka ze zostaja tam albo: -oszolomy ktore wszystkim sie chwala - albo osoby nieaktywne, ktore nie zamieszczaja zdjec i9 sa tam zeby miec konbtakt z ludzmi Ja naleze do tycvh drugich.

Nie mam konta na nk odkąd wprowadzili śledzika, wcześniej pozwalałam zaglądać tylko znajomym na konto.

Gość rupak szczupak
to gowniany portal nie mam tam konta

Gość byla stazystkkka
ja nie kasuje ale nie mam juz tam zadnych zdjec.

Gość wielkie mi co ja mam konto
ale mam znajomych ok 70 i 3 zdjęcia -2 szkolne i jedno z dzisiaj i dość .Sami ludzie zrobili z NK paskudztwo a potem sie nabijają :O

Gość liczebnosc liczy liczbe
wg ,mnie nk jest typowo dl nastolatkow. kiedys byla fajna, a teraz porazka. powinni zrobic portal dla ludzi z klasa, bo to jest takie gowno ze szkoda gadac

Dla Was wszystko zaraz jest gownianer, beznadziejne itd. Ale na poczatku jakie fajne byloooo To samo z Polskimi artystami! Nie umiecie niczego docenic, niczego wesprzec zeby hulalo w tej polsce! kazdy artysta jest fajny tylko co najwyzej sezon. Rubik, Mucha, Cichopek,Doda.... To naprawde fajni ludzie. Dobrzy w tym co robia, ale najlepiej zmieszac z blotem, bo w tedy jest sie tredny czy co ???? Gdybyscie doceniali swoich to by bylo cos w tej Polsce Popatrzcie na TokyoHotel np. Nina i inni Niemieccy wykonawcy - robia kariere , bo ich krajanie wspieraja!

Gość mitoza
ja nie mam konta a jak mialam to mialam zdjecia przerobione i tylko po to je wstawialam ze sprawdzalam naiwnosc ludzi ktorzy mysleli ze to prawdziwe( np podbite oczy jakies przesadne wylanienie czy obrzydzenie) a tak wogole to ja nie mialam takich znjomych ktorych nie znam xD glupio s8ie musieli czuc jak odrzucalam zaproszenie a ja lubie ludzi wprowadzac w zaklopotanie, np potem na ulicy unikali mojego wzroku itp :D teraz nie mam jednak konta bo zrobilam sobei na fb i musze tam usunac bo niesteety ktos mnie wyweszyl i mam cdziennie jakies zaproszenia... albo jestem super lubiana albo ludzie sa pierdolnieci( raczej to drugie)

Jak dla mnie nic sie w NK nie zmienilo. Jaka porazka , jakie gowno??? Ja mam tych samych znajomych co na poczatku , piszemy sobie wiadomosci, czasem cos wrzucimy aktualnego. Jak bylo na poczatku tak i jest teraz. Wiec co sie takiego zmienilo? Sledzik doszedl? Mnie nie przeszkadza. Jest i juz.

Gość NorO
NK jest dla snobów i próżnych ludzi.Kolejny zwyczaj amerykański przeniesiony na grunt polski.Ja wspominam z sentymentem dziecinstwo i czas szkoły czy to podstawowej czy średniej ale z większością osób(95%) nie mam kontaktu i nie ma co sztucznie wracać do czegoś co było kiedyś.Ludzie się pozmieniali i takie spotaknia działają na zasadzie - co mi w życiu wyszło.Super partner,ładne dzieci,dobra praca.Wklejanie zdjęć które mają pokazać tą osobe jako człowiek sukcesu.To jest wyścig szczurów.Mnie to nie jest do niczego potrzebne.

Gość corka mlynarza
J.w Raczej dla pseudo snobów - ja na naszej klasie willi z basenami nie widziałam :) chwalić sie 10 letnim bmw ? tez mi snobizm Ja n-k juz nie mam , to bez sensu , spotkalam sie ze znajomymi sprzed lat ,i zaluje .

Gość kasiajdnu8d48udh
nigdy nie mialam nk i nie zamierza zakladac nie lubie takich portali

Alez ja nie mam w znajomych z calej klasy. Mam tych z ktorymi uczymuje kontakt. Mieszkam za granica wiec dla mnie Nk to super sprawa. Dla mnie to cos w stylu notesu. Tu mam moich znajomych razem zapisanych. My zadnego spotkania nie organizowaliscmy. A gdyby nawet , to dlaczego nie? Moja mama ma co piec lat spotkanie. Jada w gory i jest fajnie:) Nie widze nic w tym zlego. A kto sie lansuje i przechwala i zgrywa bogackiego pana sukcesow , to swiadczy tylko o nim samym. Ja takich nie znam.

Gość NorO
I to zbieranie znajomych, na siłę bo nie wypada mieć np.20, trzeba mieć 2000 tys. wtedy jest się fajnym i lubianym. Ta NK to jest naprawdę poraża.

To chyba malolaty maja jakies problemy. Moi znajomi maja ok 20 znajomych. A co robi cala reszta z NK poprostu mnie nie obchodzi. Ja sobie uzywam NK dla wlasnych potrzeb.

I co mam usunac konto, bo znowu sie zrobilo nie modne? Dlatego ze maloaty maja po 3000 znajomych i tyle samo zdjec??? A co mnie to obchodzi! ? Niech sobie maja.

Gość kradnacaplony
a co=zazdraszczacie? Ja mam zdjecia z wakacji, z egiptu i innych wycieczek jakich bylam. Nie wstydze sie domu mojego wiec tez mam zdjecie a nie jakies takie artystyczne fotografie jak inni .dzieci tylko umieszczaja, a o czym to swiadzcy? ze nic nie maja tylko dzieci! jedne sie dzecmi lubia pochwalac inni wakacjami,co zlego w tym,powiedzcie?

Tak tez mnie rozbawil ten blad, bo takiego byka to jeszcze nigdy nie strzelilam :) Jakos zupelnie nieswiadomie...napisalam to hihi