Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldsp hbh

Poważne pytanie odnośnie NK. Nie boli was to ze..???

Polecane posty

Gość prorok IzaYasz
Ja na nk wstawiam tylko foty swojego złotego klopa, wszyscy mi zazdroszczą :classic_cool:

Ale czy to jest chwalenie sie? Jesli sie ma dobry kontakt zz znajomymi, to chyba wiedza , ze sie jedzie na urlop, bo sie o tym gada i mowi , ze w tedy i wtedy mnie nie bedzie. To chyba normalne.

A poza tym to nie rozumie w ogole dlaczego teraz to obciach, a 3 lata temu bylo fajne?

Gość liczebnosc liczy liczbe
Ale dlaczego mam nie wstawic zdjecia z wakacji? Dla mnie egipt czy hiszpania to nic nadzwyczajnego a ze innym sie to kojarzy z bogactwem to inna spraw..

no prosze cie egipt hiszpania ludzie kojaza z bogactwem??? Moim zdaniem to obciach ! Byc na innym kontynecie to jest bogactwo Kuba,chiny,tajlandia,dubaj Na te miesta co wymienilas to zwykly kowalski moze jechac

Gość slash
no mi egipt i hiszpania kojarzą się z bogactwem, bo mnie nawet nie stać na wyjazd nad polskie morze na parę dni :o A nie uważam się za poniżej przecietnej

wlasnie dlatego skasowalam profil na nk, chociaz nie mialam nigdy zajawki na "lans" ;/ kilka normalnych zdjec i tyle, ale nie moglam patrzec jak moi "znajomi" wklejali po 50 zdjec dziecka, auta, domu, swojej twarzy. co za syf;/ i te komentarzyki jakze szczere;/

WSTYDZIUCH a Egipt jest na tym samym kontynencie co my ???????? Kurde nie zauważyłem kiedy się to stało :D NK jest portalem założonym przez wywiad do gromadzenia danych o obywatelach :D A stała się portalem do gromadzenia danych dla wszystkich :D Ja np sprawdzam sobie klientów i wiem czy się po świecie szlajają czy nie czy mają kasę czy nie.... Wygodne to jak cholera jak mi klient biadoli że nie ma dla mnie kasy a na NK ma świeżutkie fotki z teneryfy to wiem ze można go spokojnie wycisnąć jak świeżą cytrynkę. :D :D Jak się chce mieć informacje o kimś to portale społecznościowe są niesamowicie użyteczne. Można czytać w nich jak w otwartej książce. Szczególnie że większość ludzi ma dane na co najmniej kilku...

Nie wiem jakich Wy macie znajomych, ale moi aut i domow nie wstawiaja. A jak dla Ciebie Egipt i Hiszpania to obciach, to jestes niezle pojebany, ze tak sie wyraze. Ja to moge co roku jechac do Wloch (w rozne miejca) bo uwielbiam ten kraj. Nie potrzebuje leciec do Japoni zeby spedzic urlop. Po co tak daleko? A Europe masz juz zwiedzona, ze tak to rozumiem???

Wstydziuch - wyszlo szydlo z wora. Wlasnie pokazales jakim jestes lansiarzem.

Gość niebiańska plaża'' ! gjj
ja mam konto na nk razem z chłopakiem i narazie nie mamy zamiaru kasowac. Uważam że to nic złego a wręcz ułatwia kontakt z ludzmi, a pozatym cóż w tym takiego że ktoś poprostu nk posiada?? i ma tam swoje fotki?? czasem nawet sprawia mi to satysfakcje gdy niektóre osoby zobaczą nasze foty:D jedni mają takie upodobania a inni takie, zawsze tak będzie i było, my razem mamy ok. 200 znajomych, mam kontakt z rodziną która mieszka bardzo daleko, odnalazłam dawną koleżanke, a to że jakieś idiotki mają po 700 znajomych to mnie to nie rusza, niech sobie mają, co mnie to obchodzi.. :O nk dla mnie się nie zmieniło

A ja mam na naszej klasie sporo członków rodziny, z którymi inaczej nie miałabym już kontaktu. Wielu z tych osób nawet osobiście nie poznałam, ale dopóki ogarniam ich miejsce w drzewie genealogicznym- uważam, że jest super:) Moi rodzice są przeszczęśliwi, że wykopałam ich kuzynów wraz z potomstwem.

Gość rooeora
idiotka jestes skoro masz konto z chlopakiem i sprawia ci to satysfakcje ze ktos na to konto zaglada . bo widac ze chcesz wzbudzic zazdrosc badz nie wiem co. Pusta z ciebie dziewczyna raczej.

Gość niebiańska plaża'' ! gjj
tak, chcę wzbudzac zazdrośc i wzbudzam, boli Cię to?? :D heh, i nie Tobie oceniac czy jestem pusta czy nie:O

Nie, w dupie mam obcych ludzi :classic_cool: A konto mam dlatego, bo chodzę jeszcze do szkoły i czasem muszę zajrzeć na klasowe forum :D

Gość oj tam ojjjjj tam
Ja też mam konto na n-k, a i nawet na fejsbuku :D Na fejsie mam bardzo ścisłe, niewielkie grono najbliższych przyjaciół i znajomych - ułatwia nam to codzienną komunikację, jak się np. na imprezę, spotkanie czy wyjazd jakiś umawiamy to wszyscy w kupie i łatwiej się tak dogadać, niż każdy z każdym przez telefon ;) No i do tego kilkoro znajomych obcokrajowców - oni nie mają nk, więc tak jest łatwiej utrzymać z nimi kontakt. Na nk za to mam imię i nazwisko, wiek, szkoły i jedno zdjęcie typowo profilowe. I styknie. Mam niestety trochę przypadkowych osób (kwestia początkowej fascynacji portalem :P), nie chcę ich jednak wyrzucać. To konto zresztą i tak takie bardziej "nieaktywne", ale jest cobym żadnego spotkania klasowego nie przegapiła, bo fajną klasę miałam i fajne imprezy się kręcą ;) No i też rodzina bliższa, dalsza - wszystkich mam "w kupie", jak ktoś pisał: jak notes prawie ;) A wszystko inne mi zwisa i powiewa - niech sobie każdy daje tyle zdjęć ile tylko zechce, zaprasza miliony przyjaciół - mnie to ani ziębi, ani grzeje, bo przecież mnie nie dotyczy.

Gość mgr Halina Lejzi-Arbejt
Można tam konta nie mieć, laski będą szalały jeszcze bardziej za facetem o którym nic nie wiedzą, bo jest tajemniczy i anonimowość umie zachować jak in w sprawach seksu (nie będzie się chwalił kumplom, bo ich olewa) jak i nie pokaże dziecka nowo narodzonego pedofilom sieciowym).

Gość wszyscy maja nk mam i ja ;]]
Co sie zmienilo na NK?? Sledzik, i komenty pod fotkami. Kiedys tego nie bylo.. a i te gwiazdki. Teraz to sie caly system klasowy przerobil w fotke, zeby sobie kogos wylukac, zapoznac... Latwy dostep i obsluga, czym wiecej ludzi, tym lepsza kasa dla zalozycieli. Mam NK od poczatku, ale nie dlatego zeby miec w znajomych sasiadke i sobie z nia pisac, tylko po to aby wyszukiwac starych znajomych... Tych ktorych znalazlam prosze o namiary czy odwrotnie i juz nie potrzeba nam klasa.. AAA i jeszcze jedno, ten portal zrobil sie jak disco polo, jak malo moglo sluchac bo nie kazdy mial polsat to bylo the best, ale pozniej jezeli juz co 2gi mogl to stalo sie to kiczem dla ogolu, mimo ze w domu i tak bylo slychac umcy pumcy :P To takie wypowiedz dla mas;p Nie nosze dresu w 4 paski bo 10 osob go ma i mowi ze jest beznadziejny :LP

Gość wszyscy maja nk mam i ja ;]]
sorry za skladnie, ale moja godzina juz dawno wybila;p

Ale to znaczy , ze Cie sciska, ze zalozyciele NK zarobia wiecej? To chyba dobrze: Z tego co wiem, to mlodzi kolesie , ktorzy zalozyli NK dla wlasnych potrzeb. Madre chlopaki, skoro potrafili cos takiego stworzyc. Fajnie , ze im sie udalo i maja teraz kase. Legalna kase zrobina za uzyciem mozgu. To znaczy , ze jak cala polska ma profil, to trzeba odejsc, bo sie jest nie oryginalnym czy co? ZREZYGNUJ Z KOMORKI, bo przeciez juz wszyscy maja. A kiedys to bylo cos... pare osob z osiedla mialo. Teraz to obciach. Maja nawet malolaty. Doszedl do kom. aparat i MP3 i internet... Robia kase. Nie przeszkadza Ci to? Odpowiesz , ze telefon to co innego? Wlaasnie , ze dokladnie to samo. A muzyka to glupi przyklad. Kazdy slucha czegos innego. To juz jest gust. Tak jak i styl ubierania sie. A telefon, NK, FB , mail , gg, skype itd. to tylko rzeczy ulatwiajace nawiazywanie lub utrzymywanie znajomosci , kontaktowanie sie. Ja mieszkam za granica i nie wyobrazam sobie teraz zyc tu bez internetu. Bez Skypa , bez NK , bez poczty mail.... Oczywiscie wiekszosc pomaranczkow psioczacych tutaj - zaraz wejdzie na swoj profil i sprawdzi nowe komentarze... hihihihi

A juz najbardziej glupie to jak ktos mowi , ze NK to syf , ale FB jest super. To jest dokladnie to samo. Znowu nie wspieracie "polskiego produktu" Jak dla mnie to kwestia przyzwyczajenia. Dam przyklad: Jedni wola Onet drudzy Interie. A wiadomosci te same.

Dori30 ale nasza klasa to nie polski produkt :D należał do bodajże niemieckiej korporacji należącej do....... W każdym razie kapitał był o mocno podejrzanym pochodzeniu.

Gość a te zdjątka w
stopkach na Kafe to nie lans ? hahahaha

Gość ricy
Ty decydujesz jakie masz zdjecia, czy je udostepniasz i kogo dodajesz, wiec jak sie kogos nie chce miec to sie go nie ma i tyle. zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733 znajdz cos dla siebie

Gość julka kulka
na nk debile siedza

Gość hehheh hehehee hehehehh
heheheee mja po 500 znajomych , z czego 300 znajomych z widzenia , 100 z którymi moze czasem rozmawiają albo w ogóle , czasami się nawet nie lubią i 50 ze szkoły :-P Ale to cool jest miec duzą liste znajomych , bo to świadczy o popularnosci :-P :-D ;-)