Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezseksu Bezsensu

Mój facet rzadko ma ochotę na seks.

Polecane posty

Gość Bezseksu Bezsensu

I nie wiem z czego to wynika. Miał przede mną kilka partnerek i każda zostawiała go, bo nie miał ochoty się kochać. Z nami jest podobnie a męczy mnie to bo bardzo go kocham i nie chcę go zostawić, jednocześnie nie mogłabym i nie chciałabym go zdradzić. Wizja długiego życia pozbawionego niemal całkowicie doznać seksualnych mnie przytłacza. Pytałam czy może ma jakieś szczególne fantazje, powiedział STRIPTIZ. Poleciałam do sklepu, kupiła specjalne ciuszki do striptizu, ładnie się umalowałam, poszłam do fryzjera. No i zatańczyłam. Kochaliśmy się. Później gdy chciałam to powtórzyć stwierdził, że już mu się to znudziło i więcej fantazji to on nie ma. Jestem kobietą aktywną, pracuje, ćwiczę, dbam o siebie. Wielu facetów o mnie zabiega. On jednak wydaje się sferą seksu całkowicie niezainteresowany. Niemal nigdy nie przynoszą skutku zaloty czy seksowne ciuchy. Nawet gdy gdzieś wyjeżdżamy, jest atmosfera relaksu i radości jemu seks nie w głowie. Pomocy !

Gość hurkamatanga
może woli chłopców ???

Gość Bezseksu Bezsensu
Zasugerowałam mu to, to odpowiedział bardzo elokwentnie, cytuję: "weź bo się porzygam"

Gość moja zona tez
:-)

Gość Bezseksu Bezsensu
I jak sobie radzisz?

Gość hurkamatanga
wiesz, geje potrafią doskonale się maskować, wręcz udają jak to ich obrzydza, tacy kryptogeje, może jest z Toba tylko dla kamuflażu???

Gość Bezseksu Bezsensu
brunet, 'pauka' mu stoi, kiedy ma ochotę, a że rzadko ją ma no to....

Gość Bezseksu Bezsensu
na pewno nie jest gejem. Od zawsze miał tylko kobiety i zawsze pragnął długiego związku. Wiem, że mnie bardzo kocha a jestem z nim tyle, że zauważyłabym jakikolwiek pociąg do facetów. Z resztą to tego typu facet, że jakby był gejem to waliłoby go co ludzie o tym pomyślą.

Gość sisisisia
kurcze...... to facet dla mnie...... ja niestety też w ogóle nie mam ochoty na sex, a mój facet wręcz przeciwnie. wiecznie są o to kłótnie :-(

Gość moja zona tez
no coz reka, no i kupilem sobie sztuczna ciipke (nigdy nie przypuszczalem ,ze tak dobrze imituje prawdziwa) Oczywiscie to nie to samo co zapach i jedwabne cialo kobiety, pieszczoty itd. no i czasami mysle oo kochance... Kup sobie wibrator.

Gość hurkamatanga
a może bierze jakieś leki, które obniżają libido ?

Gość gg121212
do seksuologa !!!

Gość pytastoi
ja mam podobny problem, ale to żona nie ma ochoty na seks>>>