Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam o tym myslec /

Nie odpisywanie na smsy

Polecane posty

Kuźwa jak mnie to wkurza, piszesz sms z pytaniem, np hey, masz czas dziś wieczorem, może piwko? Raport doszedł, es dostarczony, zero odpwoiedzi, Nosz kurwa, nawet jak nie ma czasu na piwo te 30sekund żeby sklecić jedno zdanie chyba można znaleźć? Boze jak mnie wkurwiaja ludize ktorzy nie odpisuja na esy. Wysłałam esa to innej kumpeli pytałam się o jutro, kurwa też zero ani be ani be, no niech to szlak!

Sms został po to wymyślony by smsować!

Gość łzyw okach
masz myślec że zostałąś olana

zwyczajnie mają Cię w dupie, musisz napić się sama

Gość pśp chciałabys
zeby cie ktos tak meczyl tymczasem to ty zawsze musisz sie narzucac:( bez skutku:(

Autorko, nie spinaj się, może ten ktoś nie odczytał wiadomości. Czasmai jak mam telefon na milczy, to dopiero po jakimś czasie widzę, że ktoś do mnie dzwonił czy pisał. Czasami natomiast odkładam odpisanie na później a potem zapominam :classic_cool:

mi to się komórka psuje i kolega mi napisał sms ok 16 co tam słychać itp jak mija dzien ja odpisałam i kolejnego dopiero dostałam a było napisane ze niby ten sms był u mnie jakos po 16 ;] od koleżanki też dostałam sms z jakąs godzine temu , a wysłała mi go wczoraj ;] haha całe szczęscie , ze konczy mi sie ju z umowa uff ;]

Gość też bym był zmęczony
kulasy mnie bolą.

Ja czasem odkładam odpiywanie na "zaraz" i sobie przypominam o tym po 2 dniach dopiero - o tym że nie odpisałam oczywiście :P

Hmmm, czasem bywa tak, że mimo najszczerszych chęci by odpisać na smsa, stan konta na to nie pozwala... :D

laguna ja tez tak czasami mam, ale wtedy do przypomina mi sygnał od tej osoby .. a te sygnałki sa wkurzające... taki chłopak często mi puszcza .. weźcie takie coś robia dzieci z gimnazjum ;] hahaha nie wiem czy on nie ma nic na koncie czy co .... tylko czasami napisze sms i na gadu to juz jakiś czas się nie odzywal a sygnałki codziennie wiieczorem hahahah ;p