Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Historynka

Przyrost beta HCG w ciągu 10- 11 dni- jaki?

Polecane posty

Dziewczyny, czy któraś z Was może mi napisać jaki miała przyrost beta HCG w ciągu 10- czy 11 dni? Zastanawiam się czy mi odpowiednio beta wzrosła, wolę się nastawić odpowiednio przed jutrzejszą wizytą. Mieszczę się w widełkach, przy pierwszym badaniu też się mieściłam, ale one są dość luźne i właśnie o sam przyrost (ilościowo) mi chodzi.

Gość asik198444
Hej ja 28 czerwca mialam 2774 1 lipca 8066 6 lipca 29146 powinna przyratsac w ciagu chyba 48h o 66% a w ciagu 96 h o 170 %

Gość asik198444
ja slyszalam ze po 6 tyg. beta przyrasta wolniej

Ja miałam 1. lipca 276 mIU/ml, a dzisiaj- 13 100 mIU/ml. Wiem jak jest w pierwszych dniach, wiem jaki powinien być przyrost, wiem że po 6 000 wzrasta wolniej... Ale nie wiem jak dwa tak odległe wyniki porównać. Czy przy takim poziomie bety w orientacyjnie 6. tygodniu ciąży (od ostatniej miesiączki) mogę martwić się dalej takimi paskudztwami jak ciąża pozamaciczna czy pusty pęcherzyk? Aaaa, powiem chyba mojemu ginowi żeby ostrzegał pacjentki przed internetem :)

Gość loliloiloij
ja miałam pozamqaciczną i beta przyrastała wzorowo. dlatego wykryli ją dopiero w 11 tygodniu jak jajowod byl juz rozerwany. nic mnie nie bolało .nawet nie zakuło.