Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zniszczony

Żona mnie zdradziła, co mam robić!!!

Polecane posty

"Zastanów sie czego jej brakuje w waszym zwiazku że znalazła sobie kochanka. Nie oceniaj jej od razu źle" Typowo babskie idiotyzmy - lasia daje dupy na boku, facet ma się zastanowić dlaczego to jego wina :D

brum Dziękuję Cichobabie. Ale jeszcze wyjaśnij mi całe zdanie: Brum nie pitol. Brum, nie mogę. Ja się po prostu wstydzę, choć oficjalne stanowisko jest takie, że gentlemani o pewnych sprawach nie mówią. Natomiast w męskim towarzystwie nie omieszkałbym wspomnieć, że w takim zestawieniu musi chodzić wyłącznie o "wymachawanie", bo nie posądzam Brum o zastosowanie zgodne z przeznaczeniem, popularnie zwane sikaniem.

Eros, nie zgrywaj się. Chłopak ma problem. Moim zdaniem autorze, możesz jej zrobić taki kipisz, żeby sie tak poczuła jak suka, żeby już więcej Tobie i dzieciom krzywdy nie zrobiła, a później przebaczyć i zapomnieć, chociaż nei będzie łatwo.

możesz jej zrobić taki kipisz, żeby sie tak poczuła jak suka jednym słowem przyłóż się do małżeńskiego seksu:D

Komiczne, jak to nie jego wina? Może za mało zarabia. Może nie ma prawa jazdy. Może jest kiepski w łóżku.

Gość Chicha woda ..
Chicha woda brzegi rwie... :P To porozmawiaj z zona, zamiast spekulowac i domyslac sie nad czyms co moze byc bzdura. Jezeli jestesce 13 lat po slubie to chyba nie macie c ukrywac? P{owiedz otwarcie co cie boli itd. Jak mozecie oprawic stosunki? Wspomnij ze nie chcesz zeby pisala smsy prywatne.. bo ma ciebie ... Jedz w otwarte karty,.. jesli przyzna sie ze cie zdradza to juz wybierzesz co nalezy.

To porozmawiaj z zona, zamiast spekulowac i domyslac sie nad czyms co moze byc bzdura. taaaa zona naewno się przyzna i jeszcze opowie ze szczegółami co w tej koszulce z pizdrykami wyprawiała:)

Cicha woda - a która baba się przyzna do zdrady. już na tyle głupia to nie jest. brum: to nie widziała durnota z kim się wiąże?! brum: ciekawe czy ty jestes dobra? :P

taaaa zona naewno się przyzna i jeszcze opowie ze szczegółami co w tej koszulce z pi**rykami wyprawiała Ike, czemuż to nie wierzysz w ludzi, ba kobiety same?

Gość EEros
" później przebaczyć i zapomnieć, chociaż nei będzie łatwo." no nie wpuszczaj chłopaka w maliny, jak żartujemy to tak, żeby było to jasne Autorze nie masz wyjścia: ona cię upokorzyła i jak jej nie pogonisz, to upokorzysz się jeszcze bardziej, a ona będzie czuła jeszcze większą pogardę do ciebie

Kasparovie - 13 lat temu to oni byli zakochani i było im wszystko jedno. Odpowiadając na Twoje drugie pytanie - najlepsza.

Brum jest najlepsza! (tak, tak Ike) widzę kolega wystraszył się tego bbrumowego pasa.............

"jesli przyzna sie ze cie zdradza to juz wybierzesz co nalezy." chciałbym zobaczyć babę, która się przyzna... baba nawet złapana z facetem w łóżku od razu przystępuje do ataku

Gość małp@
Ja zdradziłam swojego faceta, bo nie dostawałam w łóżku tego co chciałam. Miałam dość proszenia o seks, o pieszczoty, o cokolwiek...

a propos tekst z kabaretu moralnego niepokoju kolega do kolegi spotkanego na ulicy - lubisz trójkąty? - tak - to zapierdalaj do domu

małp@ - idź stąd bo cię opluje, gardze takimi jak ty brum: najlepsza? ike, skąd wiesz? sprawdzałeś? ja kota w worku nie kupuje :P

Gość małp@
komiczne może i nie zmuszają, ale co zrobisz, jak osoba ktora kochasz nie chce z Toba uprawiać seksu. Ileż można czekać ?

Gość rosomak
Każda baba po 13 latach jest czerstwa. Nie rozumiem o co chodzi

Gość małp@
kasparov, odwal się ode mnie. Nie znasz sytuacji, to sie nie wpieprzaj i nie oceniaj mnie.

Ike to też kobieta. a miało być tak fajnie:P

"komiczne może i nie zmuszają, ale co zrobisz, jak osoba ktora kochasz nie chce z Toba uprawiać seksu. Ileż można czekać ?" odchodzisz