Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zniszczony

Żona mnie zdradziła, co mam robić!!!

Polecane posty

kasparov a sprawdź czy aby na pewno coś tak bzdurnego w ogóle insynuowałam

" 10:49 [zgłoś do usunięcia] ike Brum jest najlepsza! (tak, tak Ike) widzę kolega wystraszył się tego bbrumowego pasa............. skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę ." :) brum brum

Gość małp@
Jesli kobieta zdradza, to nie dlatego, ze ma chcicę, tylko dlatego, ze nie dostaje czegoś od swojego mężczyzny. Dla mojego faceta seks raz na dwa tygodnie to norma, dla mnie to chore. On uwaza, ze wszystko jest ok. Nie oceniajcie wszystkich zdradzających jedna miarą.

" 10:49 [zgłoś do usunięcia] ike Brum jest najlepsza! (tak, tak Ike) widzę kolega wystraszył się tego bbrumowego pasa............. skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę ." :) brum brum

małp@ - idź stąd bo Ci pojedziemy zaraz, załóż sobie swój topic i tam się chwal, że doopy dajesz brum - jakieś dowody? :)

Cichy - może bez przesady. :D Czy aż tak, to ja pewności nie mam. :D

Gość EEros
"Jesli kobieta zdradza, to nie dlatego, ze ma chcicę, tylko dlatego, ze nie dostaje czegoś od swojego mężczyzny." czyli też. np. jak mi brakuje pieniędzy, to kradnę ja, ja i tylko ja się liczę, co się egoizmem nazywa, i do tego tą jego odmianą bardziej szkodliwą, bo uderzającą w innych

czy CichoBaby to też ona? brum - nie wierze, musze sam sie przekonać ;)

"Jesli kobieta zdradza, to nie dlatego, ze ma chcicę, tylko dlatego, ze nie dostaje czegoś od swojego mężczyzny" jasne :D np pieniędzy nie dostaje :P:P

Cichobabie - bo jestem przecież najlepsza. :D

brum Cichobabie - bo jestem przecież najlepsza. Wiem. Trochę Ike szkoda, bo tak się starała, a tutaj kiszka.

Wiem. Trochę Ike szkoda, bo tak się starała, a tutaj kiszka. nie mam żalu za zafałszowane wyniki:)

Gość pyszno
Ja też zdradziłam, bo miałam dość egzystencji, szarości. To nie była łatwa decyzja bo kilkanaście lat związku nie wrzuca się od tak do kosza. Mąż odkrył mój romans i nie zrobił nic...

Gość pyszno
Ideologia... i co jeszcze? Bo facet to chciałby miec piekna, inteligentna zonę, z która nie wstydziłby sie pokazywać wśród ludzi. W domu to najlepiej żeby była gosposią, menegerem i sprzątaczką. A jak przyjdzie ochota na seksik to zawsze gotowa. No i broń Boze, żeby nie wyrażała jakichkolwiek swoich opini, to nie dopuszczalne ... i żałosne :-(

Ideologia... i co jeszcze? Bo facet to chciałby miec piekna, inteligentna zonę, z która nie wstydziłby sie pokazywać wśród ludzi. W domu to najlepiej żeby była gosposią, menegerem i sprzątaczką. A jak przyjdzie ochota na seksik to zawsze gotowa. No i broń Boze, żeby nie wyrażała jakichkolwiek swoich opini, to nie dopuszczalne ... i żałosne i kto bronil ci odejsc? wybralas zdrade, ok twoj wybor a nie przymus naprawde nie staraj sie udowodnic, ze ziemia jest plaska

"Bo facet to chciałby miec piekna, inteligentna zonę, z która nie wstydziłby sie pokazywać wśród ludzi. W domu to najlepiej żeby była gosposią, menegerem i sprzątaczką. A jak przyjdzie ochota na seksik to zawsze gotowa. No i broń Boze, żeby nie wyrażała jakichkolwiek swoich opini, to nie dopuszczalne ... i żałosne" widziały gały co brało - skoro wzięłaś sobie żałosnego kandydata, to Twoja wina, ale nie upoważnia Cie to do zdrady

Gość pyszno
Komiczne to człek bezbłędny, poukładany, porządny, pewnie ksiądz jaki ;-)

ale nie upoważnia Cie to do zdrady aż się chce zapytać ... a co upoważnia ?:P

aż się chce zapytać ... a co upoważnia ? Ike, przecież było! Decyzja głęboko przemyślana oczywiście.

Gość obiadek
A co macie dzis na obiadek bo ja bochenek chlema na trzy osoby i zrobie kanapeczki z zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem