Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnax

Czy z taką sylwetką moge mieć chłopaka patrzącego na wygląd u laski?

Polecane posty

Gość smutnax

Gruba z kompulsami. świnia. oto ja.. na dodatek mam tylko 17 lat. czasami mam chotę umrzeć i kurwa tak zrobić żeby rozwalić sie żeby krew mi sie rozlewała tylko szybko żeby nie bolało ...:/ :( ale nie jestem k*rwa jakąś wariatką więc niestety nie zrobię tak, Podoba mi się chłopak. Bardzo się zakochałam. ale on patrzy na wygląd laski. jego dziewczyna powinna być ładna i zgrabna. On się zadaje z dresami takimi chuliganami poznanskimi troche, i sam trochę taki się robi, ale nie obchodzi mnie to. ja patrzę na człowieka, a nie na to czy nosi dres czy dżinsy! ale wracając do tematu mam szanse z taką figurą? ile mogę schudnąć i w jakim czasie ???..chcę we wrześniu już mieć fajną figurę... faceci OCENIAĆ dziewczyny DORADZAĆ i proszę bez złośliwości bo mi się tak wszystko bokiem wychodzi, że dobijanie mnie nie ma sensu. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b92c0b91e50b2c65.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f5fdbbd7017fa48a.html

Gość smutnax
Oblubienica.. nie wiem co znaczy to okreslenie .

po co masz chudnac najpierw zmien majtki na wieksze a dwa popracuj nad wcieciem w talii krec hula hop i bedzie ok

Gruba nie jesteś, ale nie masz w ogóle tyłka :/ Musiałabyś zacząć ubierac się tak, żeby optycznie go powiększyć. Bo patrząc po zdjeciach, masz szerszy brzuch, niz pupa. Taką masz budowę i raczej nic z tym nie zrobisz. Źle nie jest, a ubraniem można zrobić wszystko :) Poza tym, jak mu się spodobasz, to cała, a nie wybrane części ciała ;)

Jeżeli w grę wchodzi miłość, to twoje dodatkowe kilogramy(których i tak za wiele nie jest) nie mają znaczenia. A jeżeli w grę wchodzi tylko lans przed kumplami, no to możesz mieć problem, bo do ideału Ci daleko. Tylko pytanie, czy warto starać się dla faceta, któremu w głowie tylko lans ? A jeśli skądś wiesz, że koleś wbrew pozorom nie jest tylko pustym lanserem, to kilogramami nie powinnaś się przejmować:-) W ogóle czy każdy musi dążyć do ideału? Taka figura też ma swych zwolenników..:O ja też mam niepotrzebne sadełko na brzuchu i udach, ale jedyną osobą, dla której mogłabym się starać zrzucić zbędnd kilogramy, jestem ja sama, a nie facet..

Gość smutnax
to co ja mam zrobic???????? zeby sie do tego idealu zblizyc?????????? prosze pomozcie mi!Q! tak warto ja nie chce zyc jako taki szarak :(

Gość smutnax
miałam juz anoreksje kurwa moglam zdechnac nie wyszlo bo za bardzo chcialam zyc blee... musze chyba schudnac serio pokaze wam zdjecie powiecie czy bylo lepiej>?

Gość smutnax
i ja wiem jaki on jest jego dziewczyna musi byc ladna i zgrabna zreszta sama bym chciała robic wrazenie a nie takim szarakiem byc

Gość nie moj tyyp
Nie podoba mi sie taka figura wąski dół, a szeroka góra. Ochyda

Gość smutnax
no wiem ale jak schudne bedzie dobrze?;(

Gość smutnax
jak myslicie??

Pisałem już chyba ponad tysiąc razy. Jeśli to jest TEN to sylwetka a przynajmniej to co widać na fotkach nie będzie miało znaczenia. :P

Gość smutnax
kurwa mam ochotę wejsc na droge jak auta jadą ale jak mnie nie zabije na miejscu.. bedzie bolało będę cierpiała ale ja nie chce a pozniej jeszcze kaleką jezeli nie umre zaraz :( co mam zrobic ? schdunac chce ale jak znowu bedzie zle? nie no :/

Gość smutnax
ta ale ja chcę być fajną laską... a z taką figurą to masakra.

Gość dlaczego chcesz
umrzec? PRZECIEŻ WYSTARCZY ZE SCHDUNIESZ I BĘDZIESZ ZAJEBISTA!!!!!!!!!!!!! KAZDY CI TO POWIE

Gość dlaczego chcesz
A zreszta jak wpadniesz pod samochod rzadko umierasz.. najczesciej duzo bolu niestety... i wez ich tu nie sluchaj schudnij i bedziesz OOOO... i wal cycki laska ma byc chuda zgrabna to wystarczy!!

Gość smutnax
dlaczego chcesz pocieszyles/las mnie ale pewnie to niepraqwda :/

masz 17 lat a wiec duzo czasu na zrzucenie zbednego bagazu. sluchaj a co Ci sie w tym chlopaku podoba? :)

Gość smutnax
wezcie cos jeszcze szczerze piszcie bo ja sie tu zalamie :(

Gość smutnax
Jest zabawny inteligentny czasem ironiczny.. jak widze jak on traktuje ladne laski.. o kurde.. doslownie wymarzenie nosi je na rękach moga zwsze na niego liczyc :( na brzydkie i niezgrabne nie zwraca po prostu uwagi ale nie jest jakims chamem dla nich.. i wogole zakochana w nim jestem sama nie wiem za co i po co jak sie kocha prawdziwie to sie nie wie za co.. DLATEGO TAK WAZNA JEST DLA MNIE FIGURA...

Gość warkas srt
z przodu wygladasz fajnie szczegolnie w okolicach pępka , ale z tyłu juz jest gorzej . Ogolnie nie jest zle . U mnie miałabys szanse . Odrzucają mnie naprawde zaniedbane kobiety o duzej nadwadze . czy powinnas schidnac ? NIekoniecznie

"ale on patrzy na wygląd laski. jego dziewczyna powinna być ładna i zgrabna. On się zadaje z dresami takimi chuliganami poznanskimi troche, i sam trochę taki się robi, ale nie obchodzi mnie to." chcesz być z facetem który może stać się chuliganem i prawdopodobnie będzie ciebie zdradzał jak trafi na trochę ładniejszą od ciebie? I to raczej nie jest miłość tylko zauroczenie.

Gość jenyyy
dziewuszko Ty nie jesteś gruba. Twoja sylwetka jeszcze się nie ukształtowała. Wystarczyłoby gdybyś popracowała nad swoją psychiką i nabrała pewności siebie bo to tam lezy problem. Poza tym, on nawet jakbyś była super modelką wcale nie musi na Ciebie zwrócić uwagę bo z miłością nie jest tak jak myślisz.

czym Ty się smucisz? przecież jestes bardzo szczupła- normalna, ładna figura nastolatki. Fajny makijaż i już masz każdego ;)

Gość smutnax
no wiesz ale nogi mam grube i boczki z tylkiem nic juz nie zrobie taka budowa ale przy chudszych nogach fajniej on wyglada.... tak mysle

Gość jenyyy
boczki???? to Ty boczków nie widziałaś!!! i posłuchaj Levviatana - dobrze pisze

jakie znowu boczki ??? kto Ci takich głupot naopowiadał...? widziałaś Ty kiedyś grubą babę? musiałabyś ważyć 2 razy więcej żeby być grubą