Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiadek

co macie dzis na obiad

Polecane posty

Gość hbkah
bida u was piszczy, że się cieszycie i chwalicie, że chleb jecie na każdy posiłek ? To już jest nienormalne!

Gość lony
lepszy chleb jak nic... kiszki mi sie z glody skręcają ale taki ze mnie dzid że wole umrzec z glodu niż wstać i cos se zrobic ;/

Gość obiadek
arrleta Ale my kochamy chlebek, kanapeczki z chleba z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem.

Gość dshjbchsihcdb
lony>> wbrew pozorom wcale to drogo nie wychodzi. Za pewne większość przypraw masz, cebula czy ocet chyba w każdym domu powinny być. Tyle, żeby kupić pange. No nie wiem, może faktycznie masz krucho, ale to drogo nie wychodzi wcale :)

Gość lony
głodu, dziad.*

Gość obiadek
bochenek chleba kosztuje ponad 2 zł to sobie policz ile to bedzie 3 bochenki chleba na 3 osoby z masełkiem , zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem. i co pasztety wcale tani nie wychodzi bo masło tez drogie i inne dodatki :P

Gość dynorka
panga jest to ryba hodowana w odchodach. charakterystyczne jest dla niej to iż w krotkim czasie osiaga duze rozmiary

Gość lony
niektóre składniki to nawet nie wiem co to :D

Gość obiadek
Wychodzi taniutko,a takie kanapki będę robić codziennie, a masło, pójdę wydoić krowe..

Gość skwaszonamina
ale nabita z ''obiadku''' Ty weź kobieto ogranij ! HAHAHAHA I te kanapki sobie w dupe wsadź

Gość obiadek
kupie se ogrodek i bede chodowac warzywka i zaoszczedze duzo kasy :)

Gość obiadek
zbije na tym fortune :)

Gość obiadek
a kanapki to mi wyjda dupa . o tak :P w wy pasztety zazdroscicie bo jestescie tłuste i nie mozecie jesc bochenka chleba dziennie :P z zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem i tyle :P

Gość zjaranasloncem
Sama jesteś pasztetem. Był kiedyś taki wierszyk chudzi- za chudzi dla grubych za grubi dla chudych/ Ja pierdole i znowu wymieniasz te chujowe składniki, które ja co najwyżej moge do kosza wyrzucic.. :/

Gość obiadek
Oh nie ! Nie wyrzucaj tych składników przyślij je do nas my napewno je zjemy i nie utyjemy, zrobie z nich kanapki z chleba z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość martynika2509
unnoticed na jakiej diecie bylaś, że Ci 10 kilo w miesiąc ubyło??

Gość obiadek
jak zwykle burakom zal d**e sciska,czy tez fiutek za maly?,co szczochy jak to jest miec a raczej nie miec porzadnego kutasa? Wy zyciowi przegrancy-zajsrancy z jajusiami golebimi,biedne dzieci,wyrzutki spoleczenstwa,albo moze grube cipska sie tu odezwaly? Napewno rozj**ane cipy ktore ie ledwo turlaja i nie moga dosiegnac tych pysznosci,albo rozj**ane grube chloptasie ktorzy nie widza czym szcza,he?,jak to jest z wami cieniasy zyciowe?

Gość obiadek
Czytajcie do końca ! :) kanapki z chleba z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym gównem.

Gość nickonicko 2012
LatteMacchiato Obiad to nie chleb! Tylko zupa , albo ziemniaki + surówka + mięso !! lol ,to wynika ze ja wogole obiadu nie jadam...nigdy! nie jem miesa ,nie jem ziemniakow no za zupami nie przepadam,jedynie surówka z tego twojego zestawu mi pasuje czy to sie liczy?

Gość hujow100
cipy ktore ie ledwo turlaja i nie moga dosiegnac tych pysznosci. hahahahahahahahaha leże ! Ta tylko o żarciu i swoich kanapeczkach masz jakiś dyskomfort bili cię w dzieciństwie, ojciec chlał, a matka miała cię w dalekim powazaniu... ehhh tacy ludzie sa przegrani i jaraja sie kanapkami.

Gość obiadek
Jak tak możesz mówić ???????????????????????????????????????????????????? Kanapki to cały nasz dorobek !

Gość obiadek
bo to jest chlebek z maselkiem z zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość nickonicko 2012
obiadek ja bym chetnie zjadla ten twoj obiadek ,no moze tylko tą pierwszą wersje ,uwielbiam kanapeczki a najlepiej jak sa zrobione z chelba wypieczonego przez samego siebie mmmmmh ..

Gość obiadek
ahhhh, a potem jaka sraka w krzakach, bo nie mamy kibelka :)

Gość nickonicko 2012
ej leze i sie zwijam hehe obiadek przypomnij mi z czym sa te kanapki twoje ..?

Gość obiadek
chlebek z maselkiem z zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem i nie ma sie z czego smiac do kanapek nie dodaje pasztetu zeby mi was nie przypominał :P

Gość obiadek
chlebek z maselkiem z zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem Kochana takich rzeczy się nie zapomina na całe życie ! :)

Gość obiadek
cipy ktore ie ledwo turlaja i nie moga dosiegnac tych pysznosci :) Ten tekst zawsze mówi mój mąż jak chce się z nim kochać :)