Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiadek

co macie dzis na obiad

Polecane posty

Gość obiadek
nickonicko 2010 żyjesz ? :)

Gość musztardapoobiedzie
na dzisiaj polecam naleśniczki z jagodami i malinami w sosie karmelowym :) a tobie obiadek chyba słoneczko przygrzało ale nic to nie zapomnij posypać głowy szczypiorkiem ;P może pomoże :D

Gość obiadek
ahh idę, gdzie indziej popieprzyc o tych swoich kanapeczkach. ciał :) Cały czas będę Tu zaglądała.

Gość nickonicko 2012
hej sory wlasnie robilam obiad i nie byly to kanapki! czemu ten twoj maz sie do ciebie tak ladnie wraca??

Gość musztardapoobiedzie
pamiętaj o szczypiorku :D

Gość wymarzona
obiadek-przestan juz bo nie moge,juz mnie zawiasy bola ze smiechu,ja rozumiem ze to kontynuacja wczorajszej kolacyjki,ale bez przesady,juz wystarczy,bo sie nie moge nawet zebrac do gotowania obiadu jak tak ciagle cos piszesz.

Gość obiadek
Będziesz robić kanapeczki ? Chcesz dobry sprawdzony przepisik ? ?? ^^

Gość ja mam dzisiaj ryż z kurczakie
i warzywami :) Kanapki z "wszystkim" też uwielbiam, zwłaszcza z świeżym chlebem :) Pycha tylko nie lubię ich przyrządzać :p Zjadłabym teraz taką z masłem, sałatą, szynką, serem, jajkiem, ogórkiem, pomidorem i rzodkiewką posypane szczypiorkiem, solą i pieprzem :) takie lubie najbardziej :p

Gość obiadek
ahh te niesforne kanapeczki dzisiaj kolejny chleb pojdzie w pizdziec :(

Gość nickonicko 2012
mam pytanie do tych szczuplejszych:co robicie e wam sie jesc nie chce w takie upały???bo co chwila czytam :ja dzis nie mam apetytu albo w takie upaly sie nie chce jesc.....nie chce??? komu kurka wodna sie nie chce heeE??? ja to bym wdupcala wszystko co popadnie

Gość wymarzona
obiadek-blagam Cie,idz sie gdzies przejsc i wroc tu za godzinke tyle mi wystarczy na ugotowanie obiadu,ale prosze Cie nie pisz przez ten czas.

Gość obiadek
Jemy kanapeczki z chleba z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem :)

Gość obiadek
I wszyscy jesteśmy szczupli :)

Gość obiadek
i to wszystko na trzy osoby i wogole nie tyjemy ;)

Gość obiadek
a mąż sobie poprutuje z radości :)

Gość nickonicko 2012
ja wlasnie wpieprzyłam miske makaronu z sosem pomidorowym z mnostwem oliwki z oliwek ,bazylii,parmezanem i czosnkiem az sie spocilam i z nosa mi cieknie ,wycieram w rekę bo kolejna miska nalozona i jeszcze mucha usiadzie..

Gość obiadek
wymarzona to chcesz ten przepisik na te kanapeczki ?? sprawdzony sposób :) zaoszczędzisz czas w kuchni przy tym obiadku i wszyscy będzie szczupli, a jaka sraka po tym, że hej :)

Gość obiadek
zaraz sie poturlam do piekarni po kolejny chlebek

Gość nickonicko 2012
a jak on do ciebie mowi podczas gry wstepnej? turlaj ta grubą cipe to ci dam cukierka?przypomnij

Gość wymarzona
obiadek-bedziesz mial na sumieniu moja glodna rodzinke,bo nie chce mi sie oderwac od kafe a zwlaszxza od Twojego tematu,jestes zarabista,a ja juz nie moge wyrobic ze smiechu,ale coz rodzince najwyzej zrobie kanapki na obiad,ale chyba nie mam chleba.

Gość obiadek
no i gdzie te kanapeczki z zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość obiadek
zrob rodzince kanapeczki z chleba z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem ;)

Gość obiadek
no i gdzie te kanapeczki z zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem Tak mówi mąż podczas gry wstępnej :)

Gość nickonicko 2012
to juzz nie jest smieszne ,moze odpowiedz na mojwe pytania lejdi chlebek

Gość obiadek
Rodzina nie umrze, a na kafe trzeba posiedzieć ! :) Wiecie co jutro na śniadanie zrobie kanapeczki :) wszyscy są szczupli przez nie ahh uhhh chyba wymyślę moją dietę kanapeczkową z zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość obiadek
moja główka też już posypana szczypiorkiem :))))

Gość obiadek
Przez te kanapeczki chlebek się skończył :( Uczcijmy to minutą ciszy.

Gość obiadek
maz podczasz gry wsteonej mowi do mojej buleczki ze ma ochote na kanepeczke zchleba z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość maASNSJDNJSDS
A ja dziś robię pamułę z ziemniakami - to regionalna potrawa.

Gość wymarzona
nie juz dosyc,ide juz stad bo i tak musze siusiu przez obiadka. Ludzie sie irytuja Twoim ciaglym powtarzaniem przepisu,bo nie wiedza o co chodzi.