Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupi wybor

pomocy panny plode

Polecane posty

Gość glupi wybor

moj narzeczony pojechal wczoraj po garnitur, kupil straszne badziewie za ciezkie pieniadze...kazalam mu jewchac i oddac, dzwonilam tam mowia ze nie zwroca kasy..czy maja takie prawo.. tak mi smutno

Gość zuą doupą
ma prawo nosić to co mu się podoba

Gość glupi wybor
ale jemu tez sie nie podoba, kupil pod wplywem chwili-

Mają takie prawo, zwrot towaru który nie ma wad (bo klient się rozmyślił) to tylko dobra wola sprzedawcy. Co innego w przypadku zakupów na odległość, przez pocztę, internet czy telefon, wtedy masz te bodajże 10 dni. Sprzedawca musi przyjąć wadliwy towar do reklamacji (zawsze, nawet jeśli to wyprzedaż i ma kartkę że nie przyjmuje), ale dobrego towaru w sklepie nie ma obowiązku. Jedyne wyjście jakie widzę to pójście do sklepu z narzeczonym i zapytanie czy możesz wymienić garnitur, grzecznie- bo np. okazało się że nie pasuje odcieniem do sukienki. Wtedy jeśli wybierzesz droższy, porządniejszy w tym samym sklepie i dopłacisz nie powinni Ci robić problemów. No chyba że za wszelką cenę ten marny towar chcą sprzedać :) Ale jednak idą raczej na rękę przy wymianie, zwłaszcza na droższe.Oczywiście wszystkie metki muszą być. Na szczęście mój mąż przed ślubem poszedł, wybrał, przymierzył i prosił o odłożenie żeby żona mogła zobaczyć :) Zawsze zdarzają się wpadki, ostatnio nawet jak klamrę do włosów mi kupował pytał czy mogę wymienić jak nie będzie pasowała :) Kobiety raczej są nauczone pytać o możliwość zwrotu, mężczyźni jednak nie.

Gość jsfhednhgkmgkdm
masakra, facetów nie mozna puszczac samych na zakupy, zobacz jak wygląda 90 % facetów w polsce na ulicach, dorosły facet ok. 40 a nie ma skórzanych porządnych sandałów na lato chyba że żona pojdzie z nim i kupią dla niego, albo noszą sandały do trykotowych skarpetek, albo poliamidowe koszulki :o naucz sie jedną z podstawowych zasad bycia żona idealną: Zawsze chodz na zakupy z facetem, doradzaj, śledz mode męską, wybieraj, sprawdzaj z czego są wykonane ciuchy czy tkaniny są syntetyczne czy naturalne (bawełna, len , skóra), niech przymierza a ty oceniaj inaczej zawsze bedziesz sie za niego wstydzić! facet umie sie ubrac sam tylko w dwóch wypadkach : albo jest gejem albo jest metroseksualny co tez czesto oznacza ze jest gejem masz nauczke! pozdro

Gość też
jsfhednhgkmgkdm --> masz niestety 100% racji...

Gość provokejszyn j@k nic.......
no ,nie mozna faceotwi powierzyc takie zadanie zeby sam osbie kupil garnitur......niestety ,nie mozna.........

Gość glupi wybor
da się odmienić ;) jutro rano jedziemy...mam nadzieje ze bedzie w tym salonie cos co mi sie spodoba

Tak, tak :) Ubierać swojego faceta, jak laleczkę... To jest przednia myśl :D Badziewie, bo co, bo tobie się nie podoba? Co innego facet miał powiedzieć, widząc twoją reakcję? Pfff, pantoflarz.

Gość cholera, chyba mam
faceta geja :P:P bo potrafi kupić sobie fajny ciuch. Ma podobny gust do mojego i nawet jak robimy razem zakupy to zazwyczaj patrzymy na tą samą rzecz :D no ale muszę przyznać, że to przy mnie wyrobił się ubraniowo;P