Mgła 298 Napisano wczoraj o 21:40 Podejmę się tego pomysłu, jeśli w tym tygodniu mój się nie powiedzie, umowa taka. Tak, uratowałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 3 godziny temu trwać i tak do usranej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 298 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tak, do śmierci. Żyć aż do śmierci. Edytowano 3 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 3 godziny temu To nie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 3 godziny temu Szczesc boze. Aby rychło nadeszła tego wam życzę. Odmówmy koronkę do miłosierdzia Bożego w owej intencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 298 Napisano 3 godziny temu ... mnie to obchodzi w tej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: ... mnie to obchodzi w tej chwili. Już łapie byle do końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 298 Napisano 3 godziny temu Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 298 Napisano 3 godziny temu A czas przyśpiesza, nie zapomnij. Nie zdążymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 3 godziny temu Mało kto się zalapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 298 Napisano 3 godziny temu W niczym mi tego świadomość nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 3 godziny temu Czas przyspiesza wy już starzy i jajami klaszczecie fizjologicznie. Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Mgła napisał: W niczym mi tego świadomość nie pomoże. Podziwiam cię a masz na wyciągnięcie ręki co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 3 godziny temu Omeno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 298 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Gosc3763 napisał: Podziwiam cię a masz na wyciągnięcie ręki co trzeba Nie przesadzajmy. Choć czasem tak mi przyjdzie też do głowy. Tylko czym to jest okupione, powiedzmy sobie szczerze? Nikt nie wie. Niewiele, nic nie zmienia że jest tuż przy koniuszku palca, w mojej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 3 godziny temu Przy koniuszku grzyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 3 godziny temu Gdybym tylko coś mógł a wypluty na ten świat taki nie inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 298 Napisano 3 godziny temu Naprawdę mi przykro. Ale jesteś. Jaki jesteś, taki jesteś ale jednak, trzymasz i.. zarazem, o ironio. Wystarczy najwidoczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 3 godziny temu Gdyby mnie nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 3 godziny temu Bajbaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 298 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Gosc3763 napisał: Gdyby mnie nie było Można sobie gdybać, jest jak jest. Było też i miło i wesoło, choć nie było. Nie Twoja wina. Nikt się sam jakiś tam nie staje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Mgła napisał: Nikt się sam jakiś tam nie staje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Mgła napisał: sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, Mgła napisał: jest jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, Mgła napisał: choć nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Mgła napisał: wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 1 godzinę temu Nocny drift łoł łobuzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu Twraz powiedz jak można byc tepa dzida tak ty ...o ...a dobrze cie znam a ty siebie co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach